Connect with us
horoscop 30 septembrie 2017

Horoscop

Horoscop 30 septembrie 2017. Scorpionii au o discuție serioasă cu familia

Horoscop 30 septembrie 2017. Leii se zbat pentru o cauză în care ceilalți nu cred, în timp ce Scorpionii au o discuție serioasă cu familia.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ai nevoie doar de o scanteie noua care sa-ti reaprinda cheful si dorinta, si aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parca ai renascut, parca esti alt om, parca nimic nu te mai poate tine pe loc, pentru ca toate merg ca pe roate. Pastreaza acest tonus entuziast si optimist cat mai mult timp posibil, pentru ca te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ti se cere o atitudine complet noua, ca atare nu ezita sa pui punct si s-o iei de la capat, dar startul cel nou sa fie intr-o cu totul alta directie decat mergeai inainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

Taur

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

Gemeni

Esti dezamagit sa vezi cum un mare vis se destrama sub ochii tai, doar pentru ca nu ai facut tot posibilul sa-l duci la capat. Ai ratat cateva ocazii bune, ai amanat unele decizii importante iar acum e deja prea tarziu sa mai salvezi ceva. Vrei, nu vrei, trebuie sa te recunosti invins si sa renunti la planul de la care aveai atatea speranta. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul si sa mergi intr-o alta directie si astfel sa nu pierzi chiar tot ce ai construit pana aici. Ar mai fi ceva sanse.

Rac

Simti nevoia unei schimbari majore in viata ta, dar pana acum nu ai stiut foarte clar in ce ar consta aceasta. Azi incepi sa vezi mult mai clar incotro trebuie sa schimbi macazul, si ai mari asteptari de la planurile tale marete. Ai curaj sa pornesti in directia cea noua, lasa-te, deocamdata, dus de curent, fara sa te opui, pentru ca vor aparea curand si detaliile care te vor ajuta sa incepi sa conduci singur acest nou sens. Intelegi mai bine incotro merge drumul si deja vezi urmarile deciziilor tale, dar cel mai mult apreciezi faptul ca ai avut curajul s-o iei pe aceasta noua cale, desi mult timp, inainte, ai tot amanat momentul.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top