Connect with us
Horoscop 31 august 2017. Emoții pentru Săgetători

Horoscop

Horoscop 31 august 2017. Emoții pentru Săgetători

Horoscop 31 august 2017. Săgetătorii au emoții, în timp ce Fecioarele au nevoie de a repara o problemă de care nu se pot detașa.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te simti bine in grupul din care faci parte, pentru ca ai alaturi oameni care te simpatizeaza, care te privesc cu multa caldura si, atentia lor te incanta. Te simti ca intr-o mare familie iar prezenta lor iti face bine, te incurajeaza, te incarca de energie pozitiva. E o placere sa numeri cati oameni se aduna azi in preajma ta, fie ca esti doar un membru al unui colectiv care pune umarul la o mare reusita, fie ca esti in centrul atentiei si primesti imbarbatarile si felicitarile celor care te privesc cu admiratie. E o placere sa socializezi, pentru ca lumea te priveste cu ochi buni si sinceri.

Taur

Nu esti singur in lupta ta cu problemele, chiar daca ti se pare ca s-au adunat o gramada de belele in calea ta. Poti atrage alaturi e tine pe cineva cu probleme similare si, pentru ca stii ca si el trece prin aceeasi situatie, formati o echipa mai puternica in doi. Nu trebuie sa va molipsiti unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotriva, sa va stimulati reciproc sa depasiti impasul. Sigur ca ti se pare ca rivalii sunt mai multi decat prietenii care sa simta prin ce treci, dar bucura-te macar ca ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Gemeni

Relatia pe care o dezvolti de ceva vreme parca infloreste sub ochii tai. Va aduceti amandoi contributia cu inima deschisa, investiti toate valorile cele mai frumoase ale unei relatii perfecte – incredere, fidelitate, comunicare eficienta, toleranta, intelegere – si esti incantat de felul cum evolueaza lucrurile intre voi. De aici se naste o poveste superba de iubire sau o prietenie de viitor, deci merita sa oferi tot ce ai tu mai bun in tine. Primeste si de la cel din fata ta cu inima deschisa tot ce are el sa iti daruiasca, pentru ca totul pare sa mearga minunat intre voi. Bucura-te de acest schimb reciproc de emotii si energii pozitive!

Rac

Stii cum se spune, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista. La fel vei simti si azi, cand vor fi intrunite conditiile unei mari reusite in care norocul are o pondere crescuta, dar fara sa faci si tu ceva ca sa duci la capat aceasta sansa, e greu de crezut ca se va solda cu un succes. S-ar putea sa ti se para greu sa te apuci de treaba, sa fie nevoie de un efort mare de vointa – care momentan lipseste din bagajul tu de resurse – deci, daca nu pui serios umarul la treaba, vei rata o ocazie de zile mari. Maine va fi prea tarziu sa mai incerci ceva.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top