Connect with us
Horoscop 31 ianuarie 2018. Balanțele nu sunt în toane prea bune astăzi

Horoscop

Horoscop 31 ianuarie 2018. Balanțele nu sunt în toane prea bune astăzi

Horoscop 31 ianuarie 2018. Nativii din pești au tendința de a fi cam severi cu cei față de care au unele suspiciuni că ar apela la minciună în fața lor. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 31 ianuarie 2018

Vechile reusite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru ca iti aduci aminte de momente similare de odinioara in care ai actionat la fel si totul a mers foarte bine.

Merita sa repeti reteta de atunci, pentru ca daca a mers prima oara, la fel trebuie sa se intample si acum.

Ai acumulat in trecut cunostintele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie sa umbli putin prin memorie pentru a scoate la lumina acel bagaj de informatii folositor acum.

Taur – Horoscop 31 ianuarie 2018

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine.

Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale.

Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Gemeni –  Horoscop 31 ianuarie 2018

Intervii in dispute si totul revine la normal foarte usor, pentru ca ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele si de a-i aduce la masa tratativelor chiar si pe cei mai agresivi inamici.

Cu calm, fara sa judeci pe nimeni, ajuti la impacarea taberelor adverse, dar nu va fi usor pentru tine. Te vei simti epuizat la finalul conflictului, dar multumit ca ai avut un rol cheie in rezolvarea situatiei, chiar daca adeseori armele vor fi indreptate si spre tine.

Certuri, neintelegeri, animozitati mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorita tie!

Rac – Horoscop 31 ianuarie 2018

Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata.

Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic.

Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata, dar nu trebuie sa accepti asemenea nedreptate. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa te ridici pentru drepturile tale!

Leu – Horoscop 31 ianuarie 2018

A fi singur nu e chiar asa de rau, deci nu privi in jur cu ostilitate doar pentru ca nu apare nimeni sa te insoteasca in ceea ce ai de facut.

A fi singur de multe ori inseamna a fi liber sa faci totul dupa cum crezi tu de cuviinta, pentru ca nu ai parte intotdeauna de cei mai potriviti companioni. Daca insisti sa chemi pe cineva alaturi de tine, vei ajunge la concluzia ca mult mai bine te-ai fi descurcat pe cont propriu, ca atare gandeste-te de doua ori inainte de a suna un prieten.

S-ar putea sa nu dai de cineva in cele mai bune toane si sa-ti strice si tie tot cheful, ba chiar sa-ti incurce si toate treburile!

Fecioară – Horoscop 31 ianuarie 2018

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata.

Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia.

Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire!

Balanță – Horoscop 31 ianuarie2018

Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs.

Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia.

Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

Scorpion – Horoscop 31 ianuarie 2018

Nu te grabi sa renunti la ceva de care ai impresia ca nu mai ai nevoie, da, poate in acest moment pare inutil, un balast pe care il tot cari dupa tine de ceva vreme, dar nu ai de unde sa stii daca nu cumva exact acel lucru va deveni esential peste un an, doi, zece.

Sunt unele lucruri de care nu trebuie sa te debarasezi, chiar daca nu mai stii pe unde sa le depozitezi in viata ta: oameni, obiecte, amintiri, hartoage. Lasa-le, mai gaseste-le loc prin viata ta, pentru ca cel putin acel lucru pe care esti gata sa-l arunci azi la gunoi, iti va mai fi folositor candva, nici nu stii cand!

Mai muta-le de colo-colo pana le vei gasi utilitatea!

Săgetător – Horoscop 31 ianuarie 2018

Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri.

Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe.

Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale.

Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.

Horoscop 31 ianuarie 2018

Capricorn – Horoscop 31 ianuarie 2018

Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic.

Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final.

Esti constient ca nu e usor, dar stii ce trebuie facut etapa cu etapa.

Vărsător – Horoscop 31 ianuarie 2018

Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit.

Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile.

Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

Pești – Horoscop 31 ianuarie 2018

Ai tendinta de a fi cam sever cu cei fata de care ai unele suspiciuni ca ar apela la minciuna in fata ta. Sigur ca ai tu un simt ascutit care discerne imediat falsitatea si ipocrizia, dar a deveni dur si a pedepsi pe cei care umbla cu cioara vopsita nu e cea mai buna atitudine.

Tu oricum esti un exemplu de sinceritate si corectitudine, dar nu toata lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate, complimentele pe care stii ca nu le meriti, criticile nejustificate, nedreptatile si lipsa de loialitate, dar nici nu taia orice comunicare cu cei care uzeaza de ele.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top