Connect with us
Horoscop 31 mai 2017. Berbecii intervin in dispute, iar Varsatorii au parte de o zi de miercuri foarte oscilanta. Balantele au mari emoții.

Horoscop

Horoscop 31 mai 2017. Emoții mari pentru zodia Balanță

Horoscop 31 mai 2017. Berbecii intervin in dispute, iar Varsatorii au parte de o zi de miercuri foarte oscilanta.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Intervii in dispute si totul revine la normal foarte usor, pentru ca ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele si de a-i aduce la masa tratativelor chiar si pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fara sa judeci pe nimeni, ajuti la impacarea taberelor adverse, dar nu va fi usor pentru tine. Te vei simti epuizat la finalul conflictului, dar multumit ca ai avut un rol cheie in rezolvarea situatiei, chiar daca adeseori armele vor fi indreptate si spre tine. Certuri, neintelegeri, animozitati mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorita tie!

Taur

Nu te poti exprima in mediul in care te afli, de parca exista cineva acolo care iti taie elanul, care iti pune pumnul in gura si nu te lasa sa spui ce gandesti. E o cenzura greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament in asemenea conditii, deoarece ai senzatia ca esti redus la tacere de oameni mai agresivi din fire, autoritari si severi, poate si fara sa aiba acest drept. Ba mai mult, te simti umilit in fata unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal sa vezi dialogul cu ei ca pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discuta, pentru ca ei refuza din start colaborarea, schimbul de idei, incercand doar sa se impuna.

Gemeni

Fa un efort sa te ocupi de lunga lista de sarcini marunte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme tocmai pentru ca ti se pareau neimportante, a venit si vremea lor, ca atare concentreaza-te asupra lor cu prioritate, pentru ca vei scapa repede de ele. Fiind atat de marunte, le termini repede si vei avea o reala satisfactie la finalul zilei ca ai sters dintr-un foc atatea puncte mici de pe lista ta de restante. Nu le mai amana, ocupa-te de ele acum, ca sa nu se aglomereze prea multe mai tarziu!

Rac

Rutina acestei zile te transforma intr-un mic robotel coplesit de problemele cotidiene. Nu-ti vezi capul de treburi marunte, dar de care nu poti scapa deocamdata. S-au adunat prea multe si trebuia, odata si-odata sa te ocupi si de ele, altfel s-ar fi creat un maldar de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povara. Apleaca-te prioritar asupra lor, pentru ca, daca reusesti sa le termini azi, stergi de pe lista de restante o multime de puncte mici dintr-un foc si brusc ti se va parea ca esti mult mai liber.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top