Horoscop 31 martie 2017. O nouă șansă pentru Gemeni

Ultimul update: joi 30 martie 2017 17:55 Data publicării: joi 30 martie 2017 17:54
Autor , în Horoscop

Fecioară

Sunteți cuprinși de o stare de melancolie și anumite întâmplări din trecut nu vă dau pace. Sfat: Cel mai bine ar fi să te concentrezi asupra prezentului și să te bucuri de o zi de relaxare. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță

Nu ai chef de nimic, motiv pentru care nu încerca sa iei decizii sau să te ocupi de afaceri. Sfat: Cel mai bine ar fi să te odihnești și să te relaxezi în familie. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion

Vei cunoaște o persoană care te va lumina cu privire la anumite noțiuni ce țin de serviciu. Sfat: Încearcă să fii mai atent cu persoana iubită! Numărul norocos al zilei: 22.

Săgetător

Te trezești cu nervi și simți că nimic nu te binedispune. Sfat: Cel mai bine ar fi să te odihnești sau să alegi o activitate care îți place sau o plimbare în aer liber. Numărul norocos al zilei: 10.

Capricorn

Ai intrat într-o profundă stare de melancolie pe care trebuie să o depășești. Sfat: Încearcă să te ocupi cu activități plăcute, orice care ar putea să îți alunge tristețea. Numărul norocos al zilei: 19.

Vărsător

Simți că ai prea multe de făcut la locul de muncă și ai impresia că nu vei reuși să termini niciodată. Sfat: Acordă-ți măcar un moment de relaxare, pentru a-ți limpezi mintea. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești

O stare pronunțată de tensiune este prezentă în colectivul tău. Sfat: Încearcă să nu mai pui la suflet vorbele negative care se aud astăzi în jurul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii