Connect with us

Horoscop

Horoscop 31 octombrie 2016

Horoscop zilnic 31 octombrie 2016. Previziuni pentru 31.10.2016!

Leii trebuie să aibă mare grijă la deciziile pe care le iau astăzi. S-ar putea ca unele decizii să fie făcute în pripă. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Iti place sa stai in medii cat mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasa, de aceea vei iesi oriunde vezi cu ochii, cu sau fara un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop si tu, de aceea esti cel mai usor de gasit in spatii deschise, in aglomeratie, in locuri publice, unde dorinta ta de comunicare e satisfacuta din plin. Ce-i drept, unde sunt atat de multe tipuri de oameni, se mai pot incinge si dispute, dar incearca sa le detensionezi cu o gluma, nu tot cu ton ridicat.

Taur 

Si ce daca azi nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare? Meriti si tu o pauza, in care sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de tot ceea ce iti umple inima. Ca e vorba de o zi mai libera sau doar de o seara mai linistita dupa ce ai fost la serviciu, simti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tau pentru ca iti reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi in amor, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!

Gemeni 

Azi ai parte numai de lucruri bune, e motiv de petrecere, si primesti vesti bune si felicitari, bucura-te cu toata fiinta ta de evenimentele fericite la care participi. Familia, cei dragi, prietenii sunt si ei prin preajma, si vor sa fie luati mai mult in seama de tine, chiar daca si tu, orgolios din fire, doresti acelasi tratament, dar de data aceasta tu trebuie sa faci un pas pentru a le oferi acestora mai multa atentie.

Rac 

Daca nu primesti nici un fel de incurajare de la cei din jur, inseamna ca nu te afli in mediul adecvat pentru scopurile tale. Cauta alt grup de colaboratori, iesi din spatiul sumbru in care ai nimerit, pentru ca te-ar putea influenta negativ. Tu esti plin de energie, de pofta de miscare si de actiune, or acest anturaj ostil, impovarat de griji si probleme, s-ar putea sa te traga si pe tine inapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – tristi, pesimisti, lipsiti de directie – deci erijeaza-te in liderul lor si condu-i spre ceva care sa-i scoata din aceasta stare nefasta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top