Connect with us
Horoscop 18 octombrie 2017. Peşti au toate motivele să creadă în proiectele de viitor

Horoscop

Horoscop 4 august 2017. Peștii sunt cuprinși de amintiri neplăcute

Horoscop 5 august 2017. Leii se îndoiesc de veștile bune primite astăzi, în timp ce Vărsătorii trebuie să se detașeze de trecut!

Berbec

Compara-te fara teama cu ceilalti, pentru ca ai sa descoperi ca ai o multime de atuuri care te favorizeaza. Chiar daca iti masori fortele cu altii dintr-o categorie superioara celei din care faci parte (ca varsta, ca rang social, ca experienta), nu ai deloc motive sa fii nemultumit, pentru ca sigur ai tu un as in maneca ce te va propulsa in frunte. Ai incredere in valoarea ta, in suprematia ta in anumite privinte, deci lasa teama si modestia la o parte si vino alaturi de cei foarte buni si foarte puternici pentru a-ti demonstra talentele. Rezultatul obtinut iti va confirma sentimentul care te face sa spui: da, frate, sunt bun!

Taur

Stai si chibzuieste profund, matur, fara graba, pentru ca poti gasi o cale noua de evolutie intr-un proiect important. Nu te aventura, insa, ia-o incet, verifica toate informatiile pe care le culegi, si aseaza-le pe toate ca intr-o biblioteca foarte bine organizata, pana ce se va forma o imagine de ansamblu foarte clara. Viziunea ta moderna si originala va da roade foarte bine candva, caci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decat cei din jurul tau, care sunt mai demodati, mai conservatori, mai fricosi sa incerce ceva nou. Prin exemplu personal, ii vei convinge ca ai dreptate si intr-o zi vor fi de acord cu tine. Nu renunta deci sa fii original sau diferit: acesta e atuul tau!

Gemeni

Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de loialitate si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el. Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!

Rac

Viata ofera intotdeauna in compensatie cate ceva, ca atare, daca tocmai ai renuntat la ceva, fii sigur ca vine imediat inlocuitorul perfect! Ai iesit dintr-o relatie nefericita? Nu-i nimic, vei incepe alta! Ai plecat de la un loc de munca, nemultumit de ce se petrecea acolo? Probabil deja cauti altul! Ca atare nu privi niciun abandon ca pe un esec, ci ca pe cea mai buna sansa de a porni spre altceva mai bun. Uneori, lucrurile nu merg asa cum ai dori tocmai pentru ca, altundeva, altceva e pus deoparte pentru tine. Cum ai gasi acea directie daca tu ai fi concentrat asupra altui sens? Spune deci stop si cauta noua tinta!

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top