Connect with us
Horoscop 4 mai 2017. Previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile. Care sunt nativii cei mai avantajati.

Horoscop

Horoscop 4 mai 2017. Balanțele nu sunt în apele lor

Horoscop 4 mai 2017. Leii au mare succes astazi, în timp ce Sagetatorii au un aer misterios, astfel incat multi nu stiu cum sa se apropie de ei.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu stii incotro sa mergi, pentru ca ai mai multe directii la fel de interesante, dar stii cum se intampla de multe ori: cand fugi dupa doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate si altceva: din cate variante ai la dispozitie, sa nu fie buna niciuna si ar putea sa apara o alta, complet diferita pe care sa merite sa mergi. Incearca sa amani marile decizii pe altadata, pentru alta zi, pentru ca s-ar putea sa mai apara detalii pe parcurs si sa regreti atunci ca n-ai mai asteptat. Nu s-au terminat cautarile tale, inca, deci nu spune ultimul cuvant, deocamdata.

Taur

Calculezi resursele de care dispui, iar rezultatul suna de-a dreptul promitator, incat ai curajul sa iesi la cumparaturi. Meriti un bonus, dupa cat de mult ai muncit, deci nu te zgarci si nici nu te gandi neaparat la facturile care urmeaza, caci le vei plati tu pe toate, pas cu pas, fara graba. Cand te dai peste cap pentru cine stie ce cheltuieli imense, intri in panica, dar azi ai o atitudine destul de relaxata fata de bani ce te ajuta sa faci putina ordine prin bugetul familiei. Gandeste pozitiv spre viitorul tau financiar, spune-ti ca poti fi prosper, ca vei castiga atat cat iti trebuie, ca vei primi de la Univers toate resursele de care ai nevoie, si vei vedea ca asa va fi! Evident, nu cere de la Univers sa-ti umple si camara: asta de tine depinde!

Gemeni

Joci un rol important acum, la inceputul unui proiect nou. Tu esti deschizatorul de drumuri, esti motorul care pune masinaria in functiune, dar felul in care ajungi la rezultate depinde si de contributia celor care ti se alatura. Ar fi bine sa fii tu liderul acestei actiuni, pentru ca ai toate calitatile necesare unui conducator de succes. Cine te are alaturi ca tovaras sau coleg de echipa, are numai de castigat, deoarece ai mereu de oferit un sfat bun, o incurajare adecvata. Reusesti sa-i mobilizezi si pe altii intr-un proiect important si nu refuzi nicio invitatie de a te alatura unei noi aventuri incitante.

Rac

Daca nu ai cu cine colabora astazi, nu intra in panica. Numai trecand printr-un moment dificil iti vei da seama ca detii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Daca pretinzi de la ceilalti o implicare mai serioasa, ai fi dezamagit, descoperind ca partenerii tai de lucru tot de la tine asteapta solutii, tot pe umerii tai arunca toate responsabilitatile. Ca stiai sau nu ca ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi si le vei valorifica cu brio, deci nu te lasa coplesit sau influentat de cei care il iau pe nu se poate in brate. Tu poti, deci arata!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top