Connect with us
Horoscop 25 iunie 2017. O zodie se simte coplesita de emotii

Horoscop

Horoscop 4 octombrie 2017. Berbecii trebuie să-şi stăpânească ieşirile

Horoscop 4 octombrie 2017. Previziuni pentru 04.10.2017!

Berbecii trebuie sa-si stapaneasca iesirile si sa evite tendintele exagerate.

Berbec

Graba si impulsivitatea pot avea urmari dintre cele mai neplacute, ca atare trebuie sa-ti tii sub control tendintele exagerate din orice domeniu. Fie ca esti cam agresiv la volan, fie ca te aprinzi repede in discutiile in contradictoriu. Daca nu te opresti la timp, in limitele normale, tu vei fi cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma propriilor tale gafe. Esti tentat sa faci un gest incorect, avand impresia ca ti se cuvine, dar dupa ce furia momentului va trece, vei regreta amarnic nervii de acum.

Taur 

Ai fost nevoit sa faci un sacrificiu, obligatoriu la vremea respectiva, dar acum regreti ca ai facut acel gest, ca ti-ai calcat pe suflet si pentru ce, in fond? Nu se vad urmarile benefice ale acelui compromis si iti pare rau ca ai coborat atat de mult stacheta… Mai asteapta, e posibil ca efectele vechilor compromisuri sa nu fi aparut inca, de aceea ti se pare ca totul merge inca intr-o directie defavorabila. Te intrebi daca a meritat.

Gemeni

Intervii la momentul oportun cu o solutie salvatoare si atragi respectul si aprecierile colaboratorilor. Unii nu au gasit o astfel de idee, dar tu te-ai informat si ai avut curajul sa spui clar ce gandesti, ca atare, iata, parerea ta conteaza acum foarte mult. Orice confruntare sau competitie de idei in care esti si tu implicat te poate avea printre invingatori, deci nu-ti fie teama sa-ti exprimi parerea. Detii suficienta experienta acumulata prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiti sa fie performant si de calitate!

Rac

Nu stii unde sa mergi, pentru ca ai avea la dispozitie doua destinatii la fel de tentante. E greu sa ajungi si intr-o parte si-n alta in aceeasi zi, desi vei incerca, pentru ca, daca trebuie sa renunti la una din ele, vei ramane mereu cu gandul la aceasta, intrebandu-te daca nu ar fi fost mai buna. Nu fugi dupa doi iepuri in acelasi timp, pentru ca stii ca s-ar putea sa nu prinzi nici unul, ca atare cantareste atent care dintre cele doua cai ti se potriveste si alege-o pe aceea!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top