Connect with us
Horoscop 4 octombrie 2020. Probleme de sănătate pentru nativii zodiei Capricorn

Horoscop

Horoscop 4 octombrie 2020. Probleme de sănătate pentru nativii zodiei Capricorn

Horoscop 4 octombrie 2020. Este o zi benefică pentru meditație și petrecut timpul în familie. Unii își vor da seama chiar că au multe de discutat cu rudele apropiate, poate chiar planuri care vizează viitorul îndepărtat.

Horoscop 4 octombrie 2020

Berbec

Berbecii se vor bucura de o zi frumoasă și liniștită, comparativ cu tensiunile pe care le-au depășit recent. Ei vor înțelege că după ploaie, apare întotdeauna soarele, cel care face lumină în gânduri și te ajută să privești totul cu alți ochi.

Taur

Vă încăpățânați să stați singuri și nu sunteți deloc deschiși spre nou. Aveți nevoie de cineva în viața voastră, dar nu faceți nimic în sensul acesta. Așteptați deja de câțiva ani, și ar fi trebuit să înțelegeți până acum, că trebuie să treceți la fapte. Fiți mai hotărâți!

Gemeni

Vă frustrează lipsa de activitate și vi se pare că oricine o duce mai bine decât voi. Nimic din ce se întâmplă nu vă mulțumește și aveți tendința de a fi răutăcios cu cei din jur. Dacă veți continua așa, veți rămâne singur.

Rac

Nativii zodiei Rac pot fi afectați de o situație familială conflictuală, deși aceasta nu îi privește în mod direct. Țineți-vă deoparte de astfel de probleme, pentru că aveți tendința să fiți prea vocali, chiar dacă nu sunteți în miezul situației.

Leu

Horoscop 4 octombrie 2020. Leii sunt zen în aceste zile. Se bucură de toamna călduroasă și îi bate gândul să facă o drumeție pe munte, poate ultima din acest an. Nu le-ar strica să fie mai politicoși cu cei din jurul lor.

Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, ziua de 4 octombrie vine cu odihnă pentru minte și corp. Au nevoie, mai ales că în ultima vreme au tot fost afectați de diverse situații independente de ei, dar care au avut consecințe asupra stării lor generale.

Balanță

Balanțele trăiesc o perioadă bună a vieții lor, dar ceva le macină pe dinăuntru. Poate o neîmplinire ignorată până acum, sau o presiune din partea familiei, sau chiar a societății. Ascultați pe toată lumea, dar faceți numai după cum credeți și simțiți voi. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru.

Scorpion

Aveți câteva zile libere și un mare respiro de la muncile cotidiene. Le petreceți relaxat în fața unui film bun, sau chiar dormind. Altfel, vă este gândul numai și numai la vacanță.

Săgetător

Unii nativi sunt îndurerați de pierderea unei rude apropiate. Cu această ocazie, se revăd cu rudele și află lucruri noi despre familia extinsă.

Capricorn

Aveți o problemă de sănătate, a cărei existență o tot negați de câteva luni. Deși sunteți siguri că nu e ceva grav, începeți să vă gândiți că ați vrea o confirmare de la un specialist.

Vărsător

Vi se pare că toată lumea are ceva cu voi. Vă simțiți judecați, deși voi sunteți cei care se lansează în tot felul de comentarii despre ceilalți. Poate ar trebui să plecați urechea și la vorbele celor mai tineri.

Pești

Nimeni și nimic nu vă poate lua liniștea din aceste zile. Nimic nu vă afectează. Aveți o stare generală de bine și o prețuiți la maximum.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top