Connect with us
Horoscop 4 septembrie 2017. Vărsătorii visează alături de persoana iubită

Horoscop

Horoscop 4 septembrie 2017. Vărsătorii visează alături de persoana iubită

Horoscop 4 septembrie 2017. Vărsătorii visează la un viitor perfect cu persoana iubită, în timp ce Taurii tratează iubirea cu inocenţă.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te afli in compania unei personalitati stralucitoare, care monopolizeaza tata atentia, incat e firesc sa te retragi in banca ta si sa-l privesti in tacere. Simti ca tu nu mai ai nimic de zis in fata sclipirii sale orbitoare si preferi sa asculti ce are de spus si sa-i urmezi exemplul decat sa incerci sa mai faci si tu vreun gest. Oricum, nimeni nu vede pe altcineva decat pe acest personaj aparte, care merita, de data aceasta, toata atentia celor din jur. Incearca sa te conectezi la sursa sa de energie debordanta, pentru ca el poate fi foarte stimulativ pentru cei care-i stau prin preajma. Primeste de la el lumina, energia, curajul, inspiratia, pentru ca parca toate graviteaza in mod fericit in jurul lui.

Taur

Tratezi iubirea cu un soi de inocenta, ca un copil care abia acum descopera primii fiori ai iubirii. E o atitudine noua la tine, pentru ca tu nu esti nici timid, nici inocent cand vine vorba de amor, dar te comporti ciudat de data aceasta! Cel care ti-a furat inima are o asemenea influenta asupra ta incat scoate la lumina o cu totul alta latura a personalitatii tale, una pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Esti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire si afectiune la maximum, dand dovada de un dram de slabiciune cand vine vorba de iubire. Nu esti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt si de aceea mergi ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa gresesti. Bucura-te de iubire, fara sa-ti mai faci atatea griji!

Gemeni

Imagineaza-ti viata ta, in acest moment, ca un ogor nou care asteapta prima insamantare. Gandeste-te la ce anume vrei sa recoltezi la anul de pe acest pamant fertil si incepe campania agricola! Evident, e o metafora, dar se potriveste de minune situatiei in care te afli acum, pentru ca important e cum faci primul pas, primul gest in acest nou drum pe care pornesti. Investeste incredere, gandire pozitiva, iubire si siguranta in ceea ce vrei sa obtii la finalul acestui proiect, si roadele vor fi pe masura. Ai rabdare, pentru ca nicio recolta nu se dezvolta peste noapte!

Rac

Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator… Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top