Connect with us
horoscop 27 octombrie 2017

Horoscop

Horoscop 5 aprilie 2017. Racii au ajuns într-un punct mort

Horoscop 5 aprilie 2017. Balanțele primesc unele vești care le nemulțumesc, în timp ce Săgetătorii constată că și-au făcut speranțe deșarte.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Trebuie sa pleci la drum pentru a rezolva niste sarcini de serviciu pe care ti le asumi cu maxima responsabilitate. Nu te intorci acasa fara treaba rezolvata, pentru ca stii ca de felul in care iti indeplinesti misiunea depind si aprecierile sefilor. Nu ai vrea sa generezi critici, de aceea faci tot posibilul sa rezolvi totul pe parcursul deplasarii. Nu este exclus ca, pe parcursul acestui drum, sa apara si sansa unei schimbari de directie in plan profesional si te intorci la serviciu cu o decizie majora deja luata.

Taur

Iubirea partenerului te ajuta enorm sa duci mai departe un proiect pe care ti l-ai asumat pentru fericirea amandurora. Singur, ti-ar fi mai greu, dar angajamentele pe care si le asuma si el alaturi de tine sunt exact sursa de energie de care aveai nevoie pentru a face pasi mari spre tinta propusa. Esti o persoana care are nevoie de multa sustinere afectiva si emotionala, deci familia sau partenerul sunt alaturi de tine in astfel de momente, pentru ca esti capabil de adevarate miracole atunci cand stii ca esti iubit si apreciat la justa valoare.

Gemeni

Parca nu te poti bucura pe deplin de evenimente excelente care se petrec in jurul tau. Tu ai inca unele dubii, nu esti sigur ca e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, si ramai inca in expectativa, de parca ai astepta sa se aseze toate lucrurile pe un fagas mai clar inainte de a putea spune si tu daca e de bine sau de rau. Presimti ca nu e un succes deplin, ci inca se mai poate schimba ceva pe parcurs. Nu te lasi influentat nici de veselia din jur, nici de entuziasmul celor care te inconjoara, si vei dovedi, in final, ca o atitudine rezervata e de preferat pana la proba contrarie.

Rac

Ai ajuns intr-un punct mort din care nu mai vezi nicio iesire. Incearca sa nu iei decizii acum, sub imperiul emotiei, pentru ca, dupa o vreme, s-ar putea sa gasesti solutii mult mai valoroase decat cele la care ai putea ajunge acum. Pe moment, esti tentat sa abandonezi totul, considerand ca nu se mai poate continua asa, dar daca astepti si lasi primul val sa treaca fara gesturi drastice, lucrurile se vor aseza mult mai usor pe un fagas normal. Ai rabdare, suporta situatia de acum, chiar faca pare dura, pentru ca foarte curand se vor ivi si rezolvarile.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top