Connect with us
HOROSCOP 5 august 2018. O zi contradictorie de duminică pentru o zodie

Horoscop

HOROSCOP 5 august 2018. O zi contradictorie de duminică pentru o zodie

HOROSCOP 5 august 2018. O zodie are parte de o zi contradictorie de duminică, în timp ce în viața altei zodii, cineva intervine și îi strică bucuria.

HOROSCOP 5 AUGUST Berbec

Viitorul ţi se prezintă acum într-o lumină nouă, de parcă ţi s-au lărgit orizonturile, mintea ţi s-a luminat, inima ţi s-a umplut de optimism, şi datorită acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit.

Eşti entuziasmat de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor şi vrei să faci paşi mari spre scopul ales.

Uneori e bine să accepţi principii noi de viaţă, soluţii originale, idei creative, diferite decât toate cele pe care te-ai bazat înainte, pentru că o nouă viziune te poate propulsa spre ţeluri mult mai interesante.

Acceptă noutatea din mers şi pune în aplicare tot ce descoperi.

HOROSCOP 5 AUGUST Taur

Tratează chestiunile financiare cu un dram de inocenţă, de naivitate şi umor, fără să te cramponezi de orice impas. Nimic nu merită privit ca pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se adună, nici impozitele obligatorii.

Încearcă să le tratezi ca pe ceva absolut normal, cu care se confruntă oricine, dar ele vor părea cu atât mai uşor de dus, cu cât nu pui la suflet fiecare cifră în plus la lista de datorii.

Ai primit o factură nouă? Ai luat amendă în trafic? S-a mărit preţul la benzină? Ei şi? Râzi de asta şi simte-te bine, fără să calculezi fiecare bănuţ.

Spune-ţi că banii vin ca să se ducă, asta-i legea firii, deci de ce te-ai întrista că iar mai apare ceva de cumpărat?

HOROSCOP 5 AUGUST Gemeni

E o zi foarte contradictorie, pentru că ai parte şi de  soare şi de nori pe parcursul aceleiaşi zile.

Sunt momente când te bucuri din tot sufletul că lucrurile merg bine, eşti vesel şi optimist, ca mai apoi, brusc, să întâlneşti o persoană care trece prin momente dificile şi, din cauza sa, aluneci pe panta pesimismului.

Fă un efort să te menţii sus, în zona optimistă, căci, dacă reuşeşti să-ţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage şi pe alţii la lumină, cumva. Zâmbeşte, râzi, spune o glumă, speră, şi trage-l şi pe cel de lângă tine în sus, după tine!

HOROSCOP 5 AUGUST Rac

Iubirea cere corectitudine, deci azi vei discuta cu persoana iubită despre acele valori esenţiale pentru ca relaţia voastră să evolueze pe un teren bun.

E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevăr, deci, dacă te simţi cu musca pe căciulă pe undeva, fă tot posibilul să repari repede eroarea şi mai apoi să-i demonstrezi şi celui drag că eşti ireproşabil.

Şi tu aştepţi de la el aceleaşi gesturi de angajament deplin, pentru că, dacă există deja urme fragile de îndoială şi falsitate între voi, e semn că relaţia voastră a alunecat într-o zonă periculoasă şi trebuie să restabiliţi ordinea!

HOROSCOP 5 AUGUST Leu

Nu te mai uita la lumea din jurul tău, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tăi, pentru că toţi trec prin viaţă după propriul lor scenariu.

Asta e viaţa, nu e la fel de bună pentru toată lumea, dar atenţie: nici la fel de rea pentru toată lumea!

Da, poate ai acum prin preajmă unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vieţii lor, dar nu are rost să te priveşti pe tine prin prisma necazurilor acestora.

La tine toate merg bine, eşti pe val, deci luptă să-ţi păstrezi tonusul ridicat şi gândirea pozitivă în ciuda anturajului copleşit de probleme.

HOROSCOP 5 AUGUST Fecioară

Cineva intervine în bucuria ta şi strică atmosfera armonioasă şi veselă în care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută, o situaţie care dă peste cap nişte planuri pe care le priveai cu mult entuziasm.

În loc să te distrezi şi să te bucuri de o zi relaxantă într-un grup de prieteni, trebuie să-ţi deturnezi repede toate planurile ca să te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin.

Nu îţi strică toată ziua, poate doar câteva ore din program, ca atare ocupă-te repede de sarcina care apare pe nepusă masă ca să te eliberezi şi să te întorci la treburile amuzante pe care le aveai în agendă pentru azi.

HOROSCOP 5 AUGUST Balanță

Renunţă la starea de apatie care te copleşeşte şi care te face să te priveşti pe tine însuţi cu ochi critic, de parcă nimic nu-ţi place la tine.

Învaţă să te iubeşti mai mult aşa cum eşti, să te aprobi mai mult, pentru că dacă tu nu ai o părere bună despre tine, cum ai vrea să o aibă alţii?

Descoperă la tine acele lucruri bune şi frumoase, acele calităţi care merită pus în valoare, deci lasă la o parte atitudinea exagerat de critică.

Dacă tot vezi că ceva nu e în regulă la propria persoană, în loc să stai şi să-ţi torni cenuşă în cap privindu-te în cea mai sumbră lumină, începe să remediezi de pe acum problema.

HOROSCOP 5 AUGUST Scorpion

Porneşti într-o nouă aventură, dar lucrul pe care îl apreciezi cel mai mult e că eşti însoţit de persoane care pot pune şi ele umărul la ceea ce doreşti să atingi.

Nu te aştepta la un succes imediat, calea poate fi lungă şi anevoioasă, dar cât timp eşti atât de bine susţinut şi încurajat de pe margine, nimic nu este imposibil.

Eşti foarte curios încotro merge acest demers nou, te implici trup şi suflet cu multă pasiune, şi vezi cu ochii tăi ce bine evoluează totul datorită ajutoarelor care vin de la cei care au încredere în drumul tău. Susţinut şi stimulat, totul merge mult mai bine.

HOROSCOP 5 AUGUST Săgetător

Iubirea nu vine întotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente strălucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numeşte şi când taci alături de cel drag.

Te simţi bine în compania sa fără să fie nevoie să trăncăniţi întruna, pentru că apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, comunicarea prin tăceri, pentru că aşa vă respectaţi reciproc nevoia de linişte.

Îţi ajunge să-l ai pe cel drag alături, fără să spună nimic, pentru că tu primeşti energie pozitivă din iubirea sa, chiar dacă nu e permanent transpusă în cuvinte sau gesturi concrete.

Amprenta lui energetică e mai importantă!

HOROSCOP 5 AUGUST Capricorn

Sunt momente când trebuie să mai laşi de la tine unele principii, pentru a face pe placul prietenilor. În aceeaşi situaţie te afli şi astăzi, pentru că dai dreptate amicului tău, deşi nu eşti de acord cu ceea ce spune, dar totuşi faci cum spune el.

Sacrificiile sunt necesare, din când în când, pentru că nu te poţi  ţine doar de propriile idei, dar se pare că aceste compromisuri de pe parcurs sunt preţul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare a colaborării voastre.

Dacă tu spui nu, celălalt va spune că eşti încăpăţânat şi nu eşti cooperant, dar dacă spui ca el, eşti cel mai bun prieten!

HOROSCOP 5 AUGUST Vărsător

Nu te crampona aşa de trecut, chiar dacă acolo se află ceva foarte important pentru securitatea ta generală. Trecutul s-a dus, lasă-l acolo la locul lui şi acum concentrează-te asupra prezentului, pentru că aici se petrec cele mai importante lucruri.

Cu cât eşti mai bine ancorat în evenimentele în derulare, cu atât le vei duce mai repede şi mai bine la îndeplinire. Dacă mereu te opreşti din elan ca să mai faci câte un ocol înapoi în timp, pierzi din randament şi baţi pasul pe loc.

Nu te mai gândi la ce ai făcut înainte sau de unde vii, ci acum contează doar etapa actuală care se construieşte promiţător sub ochii tăi.

HOROSCOP 5 AUGUST Pești

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu ştii foarte bine încotro te îndrepţi, ai încredere că înaintezi în direcţia potrivită.

Primeşti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îţi este alături şi te ghidează uşor din umbră, te susţine, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui.

Linişteşte-te pentru că ai să vezi că o atitudine relaxată şi calmă te va ajuta să ajungi mult mai repede la scopul visat, decât dacă ai începe să te agiţi la orice pas.

Fii ca apa care curge printre pietre către destinaţia finală.

HOROSCOP 5 august oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top