Connect with us
Horoscop 5 februarie 2019 - Iubirea apare în viața acestei zodii

Horoscop

Horoscop 5 februarie 2019 – Iubirea apare în viața acestei zodii

Horoscop 5 februarie 2019 – Săgetătorii sunt prea orgolioși și riscă să piardă mult din această cauză. Peștii se grăbesc, parcă nu mai au rabdare, horoscop zilnic 5.02.2019.

Berbec – Horoscop 5 februarie 2019

Nu ştii încotro să mergi, pentru că ai mai multe direcţii la fel de interesante, dar ştii cum se întâmplă de multe ori: când fugi după doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate şi altceva: din câte variante ai la dispoziţie, să nu fie bună niciuna şi ar putea să apară o alta, complet diferită pe care să merite să mergi.

Încearcă să amâni marile decizii pe altădată, pentru altă zi, pentru că s-ar putea să mai apară detalii pe parcurs şi să regreţi atunci că n-ai mai aşteptat. Nu s-au terminat căutările tale, încă, deci nu spune ultimul cuvânt, deocamdată.

Taur – Horoscop 5 februarie 2019

Argumentele contradictorii pe care trebuie să le gestionezi azi te duc într-un punct de iritare maximă, încât e normal să răbufneşti la un moment dat. În loc să priveşti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gândi dacă nu cumva îţi prezintă lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Poate pe moment eşti tentat să le respingi, să nu ţii cont de ele, dar mai târziu s-ar putea să le găseşti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru că e complet diferită de a ta. Nu le ştii tu pe toate şi nici nu ai întotdeauna dreptate, deci coboară tonul şi urechea la cel care îţi oferă azi o informaţie foarte bună.

Gemeni –  Horoscop 5 februarie 2019

Iubirea ta e fără margini şi-ţi deschizi inima toată ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afecţiune, de o vorbă bună, de o mângâiere, dar dacă dai atât de mult, s-ar putea să rămâi fără resurse la un moment dat, ca atare gândeşte-te dacă merită să investeşti pasiune chiar în toţi oamenii şi în toate lucrurile cu care te întâlneşti.

Unii s-ar putea să se lase învăluiţi în iubirea ta şi vor lua tot ce ai tu de dat, ca într-o zi să te trezeşti fără nimic în rezervor, ca atare învaţă să fii mai selectiv când oferi! Nu toată lumea merită atâta iubire şi nu orice acţiune merită atâta pasiune: mai închide robinetul din când în când sau mai ţine pentru tine.

Rac – Horoscop 5 februarie 2019

Te simţi ignorat şi nebăgat în seamă, dar în loc să stai şi să suferi pentru acest tratament care nu-ţi place, mai bine ţi-ai revizui atitudinea să descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tău de te dau la o parte. Sigur e o problemă de comunicare la mijloc, ei nu te înţeleg pe tine, tu nu-i înţelegi pe ei, şi de aici se nasc animozităţile.

Recunoaşte că nu eşti întru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Acceptă-ţi unicitatea, admite că fiecare e altfel decât celălalt, şi fiecare trebuie să vă acceptaţi unii pe alţii chiar şi aşa, diferiţi fiind. Nu pretinde ca lumea să se adapteze la stilul tău, ci fă tu ceva să te integrezi în acel mediu.

Leu – Horoscop 5 februarie 2019

Gândeşte-te mai mult la tine, la liniştea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauza. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, îţi vei reîncărca bateriile.

Nu te implica în proiecte grele, de anvergură, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face faţă. Cum eşti o fire pasională, ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reuşite, ci poate genera erori şi eşecuri. Las-o mai moale pentru o zi, adună-ţi forţele şi vei continua altădată. Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

Fecioară – Horoscop 5 februarie 2019

Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele.

Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!

Balanță – Horoscop 5 februarie 2019

Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru că nu-l găseşti în tine însuţi. Ai noroc: se iveşte de undeva o persoană cu un tonus mai bun decât al tău care, prin exemplu personal sau prin încurajări foarte convingătoare, reuşeşte să te sustragă dintr-o zonă de apatie şi neîncredere în care ai alunecat.

Îl vei privi ca pe un adevărat salvator, pentru că a apărut în calea ta exact când aveai nevoie de un plus de energie pozitivă. Prinde-te de el şi lasă-l să te ridice înapoi la lumină, pentru că prezenţa sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tău.

Scorpion – Horoscop 5 februarie 2019

Te simţeai nesigur pe tine, călcai ca pe coji de ouă şi aveai un sentiment ciudat că nimic nu e stabil în planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice şi garanţii care vor alunga starea de incertitudine. Devii din ce în ce mai sigur pe ceea ce faci şi încrederea aceasta te motivează să mergi mai departe cu capul sus, călcând din ce în ce mai ferm şi apăsat, cu senzaţia că mergi în direcţia cea bună.

Probabil eşti susţinut de cineva care-ţi diminuează emoţiile şi fricile ce te-au împovărat înainte, şi cât timp eşti sub protecţia sau îndrumarea sa, totul merge bine. Lasă teama deoparte, eşti în siguranţă!

Săgetător – Horoscop 5 februarie 2019

Imaginează-ţi că dragostea e un ogor care necesită activităţi obligatorii pentru a da roade: îl ari, îl semeni, îl uzi, îl pliveşti. Aşa e şi cu sufletul, semn că se coace ceva, aici se pregăteşte o recoltă minunată, dar nu poate apărea pe un teren neîngrijit, asupra căruia nu te apleci cu grijă şi efort.

Stai de vorbă cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le din belşug, pentru că şi roadele spre care te îndrepţi vor fi abundente. Nu uita că munca ogorului implică şi riscuri, şi vicisitudinile vremii, şi paraziţi… ca atare grija ta trebuie să fie permanentă. Recolta pe care o vei culege cândva merită efortul, chiar dacă durează.

Capricorn – Horoscop 5 februarie 2019

Uneori, conştiinţa îţi spune să te opreşti, pentru că e mult mai diplomatic să taci şi să nu duci mai departe ce ai început dacă ştii că cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar dacă ar fi în beneficiul tău să continui ce ai început, azi te gândeşti mai mult la ceilalţi.

Dacă cel puţin o persoană are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori să-l faci, ceva te trage de mânecă la timp şi astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va înţelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te dărui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi făcut aşa în locul tău, dar tu crezi în aceste principii şi te supui lor, sacrificându-te pe tine.

Vărsător –  Horoscop 5 februarie 2019

Ai multe în plan pentru astăzi, multe şi mărunte, dar te apleci trup şi suflet asupra acestor sarcini pentru că îţi fac plăcere şi vrei să le duci odată la bun sfârşit. Concentrează-te asupra acestei liste de obligaţii pe care le-ai tot amânat înainte din lipsă de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a şterge dintr-un foc o întreagă serie de aspecte de pe lista ta de sarcini.

Te vei simţi eliberat ca prin farmec de o mulţime de fleacuri şi vei reuşi să te mai relaxezi şi tu, ca atare dedică-te lor, pentru că vei rezolva dintr-o dată mai multe puncte stresante de pe agenda de zi.

Pești – Horoscop 5 februarie 2019

Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus.

Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără a spera miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top