Connect with us
Horoscop 5 martie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Cine are noroc azi, în ziua de duminică.

Horoscop

Horoscop 5 martie 2017. Racii sunt măcinați de probleme sentimentale

Horoscop 5 martie 2017. Ziua de duminică aduce vești bune pentru unele zodii. Altele, vor experimenta dificultăți în planul amoros.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Sunt posibile unele dificultăți financiare, dar nu este cazul să demoralizați. Poți primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îți rezolvă o parte din probleme. Sfat: Nu intra în panică! Numărul norocos al zilei: 10.

Taur

Pui la încercare nervii și sentimentele partenerului. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control în relația ta și să ai de suferit foarte mult.. Sfat: Vorbește deschid despre sentimentele tale! Numărul norocos al zilei: 21.

Gemeni

Primești o veste care te bucură la maxim. Este chiar informația care te ajută să treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj îți redă încrederea în sine. Sfat: Luptă pentru ceea ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 3.

Citește și: Zodiile predispuse să înșele – Care sunt șansele ca iubitul să-ți fie infidel

Citește și: Horoscop sexual: Care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii

Rac

Te macină o problemă sentimentală de mai multă vreme, dar nu ți-ai făcut încă curaj să vorbești despre ea. Nu strică să vorbești despre asta cu unul dintre prietenii tăi. Sfat: Gândește-te bine ce îți dorești și cum poți obține asta. Numărul norocos al zilei: 2.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top