Connect with us
Horoscop 6 februarie 2018. Berbecii se confruntă cu probleme la muncă

Horoscop

Horoscop 5 septembrie 2017. Balanțele, afectate de criticile celor din jur

Horoscop 5 septembrie 2017. Balanțele sunt atacate de reproșuri și critici și trebuie să fie tari, în timp ce Gemenii se bucură de liniște pe plan amoros.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu te afli in cea mai buna companie pentru ceea ce ai de facut astazi, dar nu ai cum sa schimbi situatia. Trebuie sa te adaptezi unor oameni incarcati negativ, care te molipsesc si pe tine de tristete. Chiar daca intentiile lor sunt aparent bune, felul in care le pun ei in aplicare nu e in acord cu starea ta de spirit, pentru ca ei le pun mai intai pe cele rele in fata. Cum sa ajungi la rezultate bune cand toate suna riscant, rau, periculos? Nu poti da randament cand toti cei din jur te trag inapoi cu discutii panicarde, dar faci totusi niste sacrificii pentru a nu-i enerva si tu odata in plus.

Taur

Dragostea este planul cel mai sensibil al zilei. Esti trist, impovarat de griji, de o stare de pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea multe motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai il lasi in apele lui.

Gemeni

Se simte un aer proaspat in iubire, pentru ca semnalele care vin de la cel care ti-a cucerit inima sunt suficient de puternice pentru a prinde mai mult curaj sa mergi mai departe. va faceti unul altuia promisiuni, va declarati iubirea intr-o forma aprinsa si convingatoare, deci nimic nu poate fui mai placut azi decat sa te dedici celui drag care iti este si el la fel de dedicat in tot ce faci sau propui. Faci pasi mari spre o relatie din ce in ce mai legata si mai solida si primesti din partea celuilalt sentimente intense.

Rac

Muncesti cu sarg, convins ca rezultatele proiectului pe care il ridici pas cu pas depind numai de eforturile depuse de tine. Nimic nu ti se ofera de-a gata pe tava, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumata, dar norocul tau e ca ai toate aceste resurse la dispozitie pentru a le canaliza cu succes spre scopul propus. E si mai motivant sa vezi cu ochii tai ce iese concret de sub mainile tale, pentru ca pare a fi o activitate din care se nasc produse, obiecte, lucruri palpabile si esti foarte mandru de ceea ce-a iesit! Munca manuala, cu instrumente sau cu materii prime e cea mai favorizata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top