Connect with us

Horoscop

Horoscop 6 august 2017. Duminică crucială pentru 3 zodii

Horoscop 6 august 2017. Berbecii se simt extrem de obosiți și vor să încheie o etapă importantă din viața lor. Află ce se întâmplă cu restul semnelor zodiacale.

Berbec

Esti si obosit, dar si ceva mai comod, incat nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicita cat de putin. Vrei sa fii lasat in pace sa dormi mai mult, sa citesti, sa lenevesti la tine acasa. Probabil esti extenuat dupa o perioada foarte incarcata si numai alte activitati obositoare ti-ar mai lipsi acum, ca atare vei spune absent la orice provocare, la orice actiune in care te invita ceilalti, la plimbari. Somn de voie, iti spui, sau activitate sedentara in confortul tau casnic, rasfatandu-ti simturile cu lucruri dulci, placute, relaxante. Aveai si tu nevoie de acest repaus total in care sa te apleci asupra dorintelor tale!

Taur

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori un an plin de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.

Gemeni

Chiar daca simti ca nu ai obtinut chiar ceea ce doreai, nu renunta sa speri! Nu cumva ti-ai pierdut curajul sa ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viata? Invata sa ceri ca sa primesti, pentru ca nu sta intotdeauna doar in puterile tale sa ajungi acolo unde doresti. O rugaciune trimisa spre cer, in felul cel mai confortabil tie, face enorm, de parca ai fi acum in conexiune directa cu cei care iti pot tie indeplini dorinta, deci nu te sfii sa chemi in ajutorul tau toate fortele universului. Poti primi mai mult decat ai putea crede, deci incepe sa-ti creezi cu gandul si cu inima lumea pe care ti-o doresti. Crede cu tarie ca dorinta ta se va materializa si asteapta sa devina realitate.

Rac

Nu te simti prea bine intr-un mediu cu care nu reusesti sa gasesti nici un punct comun, te simti exclus, dat la o parte, nu te poti integra, desi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia ca ceilalti te privesc ca pe un intrus, ca nu gasesti subiecte de conversatie care sa le fie lor pe plac, si referi doar sa faci act de prezenta, fara sa te implici cumva in activitatile de grup. Asteapta sa-i cunosti mai bine sau sa te cunoasca ei pe tine mai bine, pentru ca prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimti tensiune ostilitate, competitie care nu-ti ofera nicio placere sa te apropii.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top