Connect with us
horoscop 6 noiembrie 2017

Horoscop

Horoscop 6 noiembrie 2017. Schimbare importantă pentru Balanțe

Horoscop 6 noiembrie 2017. Balanțele au ocazia să facă o schimbare importantă în planurile lor, în timp ce Peștii au rețineri în ceea ce privește un proiect bine pregătit.

Berbec

Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti ofera de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeste totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?

Taur 

Esti obosit de atatea conflicte si neintelegeri in mediul profesional, dar azi te poti trezi cu inca o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Incearca sa nu te enervezi si nici sa ridici tonul la orice fleac, pentru ca unele aspecte pot trece mai usor daca nimeni nu toarna gaz pe foc inutil. Chiar daca nu esti de acord cu opiniile altora, trebuie sa tii minte ca din diversitatea de pareri se nasc cele mai interesante solutii, deci fii atent si la ceea ce ai ceilalti de spus. Nu numai tu ai dreptate!

Gemeni

Conflictul in care esti implicat ajunge azi intr-un punct periculos in care risti sa rupi o relatie. Ca te certi la cutite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o intelegere sau iti pierzi un prieten de o viata, regretul va fi la fel de mare, pentru ca nu ai fi dorit sa se ajunga aici. Tensiunea escaladeaza pana acolo incat consideri ca singura iesire din razboi este capitularea, intorcand spatele oricaror incercari de negociere. Poate e bine sa luati o pauza amandoi ca sa calmati spiritele, dar nu te gandi chiar la o despartire definitiva!

Rac

Prietenii sunt foarte importanti pentru tine azi si iei legatura cu cativa dintre ei pentru a va pune la curent cu ultimele vesti din viata fiecaruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru ca e o zi perfecta pentru toti daca ati iesi intr-o excursie sau la un gratar. Distractia, conversatiile, miscarea in aer liber vor fi liantul ideal pentru a va apropia mai mult sau pentru a-ti face noi prieteni in medii neexplorate inca. Ai putea sta ore in sir la palavre la telefon sau pe mess cu amicii pentru ca ai multe subiecte noi de discutat.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top