Connect with us
Horoscop 6 octombrie 2020. Vezi dacă faci parte dintre cei care au noroc în această zi

Horoscop

Horoscop 6 octombrie 2020. Vezi dacă faci parte dintre cei care au noroc în această zi

Horoscop 6 octombrie 2020. Unele zodii vor avea o zi plină de reușite și nimic nu le va sta în cale dacă chiar doresc să își îndeplinească cele mai arzătoare dorințe. Tot ce vă propuneți azi, va fi dus la bun sfârșit. Totuși, nativii altor zodii nu vor fi la fel de norocoși și vor trebui să se supună ordinelor date de șefi.

Berbec

Pot apărea o serie de divergențe între cei născuți în zodia Berbec și cei din jur, mai ales dacă la mijloc se află o funcție, o poziție de conducere, o poziție oficială în cadrul unui eveniment. Nativii nu vor suporta criticile și acuzele care li se aduc și vor riposta, indiferent dacă au sau nu au dreptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă diplomație în dialog și în situațiile tensionate care le testează nervii și răbdarea.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă în care simt că rațiunea le este dușman, mintea le este blocată și nu se pot concentra pe ceea ce au defăcut, mai ales dacă la mijloc este vorba de un proces de învățare și acumulare de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce preocupări intelectuale, dar capacitate de concentrare minimă. Va fi nevoie ca nativii să depună efort suplimentar. Vei petrece o zi alături de colegii de muncă. De asemenea, vei găsi o soluție pentru probleme tale financiare.

Horoscop special Capricorn

Gemeni

Este o zi foarte bună în plan sentimental, iar cei născuți în zodia Gemeni au șansa să-și recunoască sentimentele, au ocazia să primească declarații de dragoste și chiar pot avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Nu este exclus ca unii nativi să afle că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești bune din zona profesională. Se pot înregistra succese în cazul artiștilor, interpreților și celor care desfășoară activități de creație.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi va aduce rigiditate și încordare în relația cu cei din jur, tensiuni parteneriale. Nativii vor refuza comunicarea și manifestarea emoțiilor, iar acest aspect poate agrava un conflict deja existent. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu respingă apropierea și împăcarea cu cel drag. Atitudinea poate fi interpretată greșit, ca lipsită de empatie, de iubire, de interes. Este momentul să înfrunți adevărul și să te conformezi. Ai probleme în relația de cuplu acest lucru te frământă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu stări de oboseală, în unele cazuri justificate, în alte cazuri pe fond de stres. Capacitatea de concentrare și de decizie vor fi diminuate, iar nativii pot manifesta o stitudine ostilă, de refuz, negare vizavi de tot ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să amâne acele activități și evenimente care nu le aduc niciun beneficiu, dar îi solicită suplimentar. Vei primi o veste importantă despre cineva la care te gândești de mult timp. Te sfătuim să fii mai serioasă și mai discretă cu ceilalți.

Fecioară

Începutul de săptămână va fi unul extrem de agitat pentru voi. Aveți de rezolvat numeroase probleme și veți fi puși în fața unor situații complicate. Trebuie să vă mobilizați și să demonstrați tuturor că sunteți de bază și că oamenii din jurul vostru pot conta pe voi. Fiți voi înșivă și arătați de ce sunteți în stare. Este singura modalitate prin care veți reuși. Trebuie să faci față unor decizii importante. Ești cam tensionat în ultima perioadă, dar îți vei reveni imediat, pentru că vei primi o veste buna.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță încearcă din răsputeri să-și mențină entuziasmul la locul de muncă sau într-un proiect de afaceri, profesional. Nativii vor fi foarte raționali și întocmai acest aspect le poate pune piedici în relaționare sau în luarea deciziilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se focuseze mai mult pe viața personală, pe activitățile relaxante și întâlnirile cu persoane dragi. Vrei să îți schimbi viața, iți dorești mai mult, îți dorești să mergi mai departe, dar nu faci nimic în privința asta.

Scorpion

Rutina din viața voastră v-a adus unde sunteți astăzi. Uneori este mai mult decât suficient să vă mulțumiți cu ceea ce aveți, fără să îi răniți pe cei din jurul vostru cu ambiția voastră uriașă. Fiți mulțumiți pentru ce aveți și nu vă mai pierdeți timpul cu visele ce nu vor deveni niciodată realitate. Ambiția este o calitate foarte importantă cu care ați fost înzestrați, însă fiți atenți la daunele colaterale. Este tipul acela de zi în care trebuie să-ţi aduci aminte că oamenii nu au cum să se zbată pentru a-ţi face ţie viaţa mai uşoară, astfel că totul depinde de tine.

Săgetător

Astăzi te irită tot şi nu găseşti soluţii pentru a-ţi asigura liniştea dorită. Caută să eviţi pe cât posibil oamenii cu comportamente pe care le consideri nepoliticoase. Tensiunea acumulată s-ar putea să explodeze pe finalul zilei când există pericolul unei dispute cu o persoană apropiată. Nu te expunde şi nu-ţi dezvălui intenţiile de prima pentru că se poate ca ceilalţi să te înţeleagă greşit.  Zi favorabilă pentru dialoguri cu cei din familie.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se pot simți constrânși de o promisiune făcută în trecut, de o situație în care s-au implicat și căreia acum nu-i mai pot face față. Nativii sunt sfătuiți să se concentreze strict pe propria lor persoană, mai ales că este posibil ca ei să simtă că nu mai empatizează întocmai cu ei înșiși, cu rațiunea lor, cu stilul lor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce șansa unui dialog care să-i ajute să-și dea seama ce-și doresc de la viață. Ai nevoie de mai multă încredere în tine pentru a demara proiectele pe care le pregăteşti.

Vărsător

Este o zi propice pentru investiţii, cu condiţia să acceptaţi sfaturi de la persoane pe care le consideraţi şi până acum înţelepte. Spre finalul zilei, lăsaţi seriozitatea de o parte şi daţi drumul distracţiei. O petrecere alături de prieteni sau o ieşire în oraş vă oferă plusul de energie pozitivă de care aveţi nevoie înainte de startul unei noi săptămâni de lucru care se anunţă a fi istovitoare. Vei fi pus într-o postură neplăcută de un coleg de muncă și ești nevoit să dai câteva explicații bune. Te sfătuim să fii mai atent la persoanele din jurul tău.

Pești

Aştepţi ajutor din toate părţile, însă acest lucru nu te face decât să pierzi timpul degeaba. Oamenii au alte priorităţi, iar tu trebuie să te gândeşti că totul depinde de tine. Aşa că treci mai repede peste momentele de căutare şi începe să-ţi asumi responsabilităţi care pe termen mediu sau lung te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară, capitolul la care ai cam suferit în ultima perioadă. Vei cunoaște o persoană interesantă,care te va atrage foarte mult. Simți nevoia de o nouă aventură, însă îți lipsește curajul să recunoști.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top