Connect with us
Horoscop 6 septembrie 2017. Gemenii își lasă mintea să zboare

Horoscop

Horoscop 6 septembrie 2017. Gemenii își lasă mintea să zboare

Horoscop 6 septembrie 2017. Gemenii își lasă mintea să zboare, în timp ce un proiect al Peștilor intră în impas.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta. Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.

Taur

Succesele acestei zile au un efect emotional extraordinar, pentriu ca iti dau curaj si incredere in valoarea proprie. O persoana importanta te apreciaza sincer pentru ceea ce ai realizat si esti mandru de tine. Lasa modestia la o parte si profita de auspiciile foarte bune ale acestei zile in care chiar si cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fa un pas in fata si spune ca esti cel mai bun, deoarece reusita depinde foarte mult si de parerea pe care o ai despre tine.

Gemeni

Lasa-ti mintea sa zboare incotro vrea, pentru ca din aceasta totala libertate se nasc idei stralucite. Pe de alta parte, trebuie sa deschizi un pic fereastra gandurilor tale si sa lasi sa intre putin aer curat, pentru ca e posibil sa fi acumulat in ultima vreme resentimente, regrete, ganduri negative care acum te fac mai confuz si mai ostil. Lasa lucrurile care nu-ti plac sau nu-ti mai trebuie sa iasa din mintea ta, detaseaza-te de ceea ce nu-ti face bine. Ai mare nevoie de aceasta purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca sa lasi mintea limpede si libera pentru ganduri mai luminoase.

Rac

Norocul poate aparea undeva de unde te astepti mai putin, de aceea ar fi bine sa nu refuzi vreo ocazie care nu-ti inspira incredere, pentru ca exact de acolo sare iepurele. E ca si cum esti gata sa refuzi o intalnire, sa eviti sa treci printr-un anumit loc sau sa dai cu piciorul unei situatii care ar putea avea efecte foarte bune, si daca te lasi pacalit de ispita negativa, iti vei da seama prea tarziu ce ai ratat. Ca atare fii pe faza la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii fata de care ai mari rezerve!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top