Connect with us

Horoscop

Horoscop 7 iulie 2018. Emoții la cote maxime pentru zodii

Horoscop 7 iulie 2018. Se anunță un început de weekend de excepție pentru acești nativi. Berbecii trebuie să lase grijile deoparte și să învețe să trăiască si pentru ei.

BERBEC

Nu te mai crampona de lucrurile care consideri că-ţi lipsesc pentru a fi fericit, pentru că, dacă ai începe să aşezi în balanţă cât de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cât eşti de bogat.

Lasă fricile şi grijile deoparte, nu mai trece în revistă lipsurile, golurile, eşecurile, când ai atâtea alte lucruri minunate de scos în evidenţă. Fii recunoscător pentru lista lungă de daruri deja acumulate în viaţă. Vezi, mergi, gândeşti, auzi, respiri?

Iată doar câteva lucruri cărora ai tendinţa de a nu le da nicio atenţie, pe când lista acestor minunăţii e enormă! Începe să o completezi chiar de azi şi ai să vezi pentru câte lucruri poţi spune sincer: mulţumesc!

Horoscop 7 iulie 2018

TAUR

Ridică-te pentru drepturile tale şi pentru principiile în care crezi cu tărie! Nu-i lăsa pe alţii să le calce în picioare, doar pentru că au mai mult tupeu. Nimic nu le dă lor dreptul de a judeca ceea ce tu aşezi la loc de cinste, ca atare fă un pas în faţă şi foloseşte-te de argumentele tale forte pentru a-ţi demonstra nevinovăţia, puterea, dreptatea.

Deţii toată puterea necesară pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine, deci nu-i lăsa pe alţii să te depăşească doar pentru că sunt mai zgomotoşi sau mai agresivi din fire.

Şi tu poţi fi agresiv şi dur dacă în joc sunt lucrurile cele mai sfinte pentru tine, deci luptă pentru tine însuţi acum!

Horoscop 7 iulie 2018

GEMENI

Nu te lăsa copleşit de un banal hop prin care ai mai trecut de o sută de ori înainte. Rămâi concentrat pe scopul tău cel mare, conştient că piedicile sunt absolut fireşti în urcuşul oricărui om către visele sale.

Nu ele contează, ci ambiţia pe care o pui în joc, determinarea pe care o scoţi la lumină, curajul de a confrunta piedicile cu încredere deplină în tine.

Fii pregătit pentru orice, pentru că poţi orice, la urma urmei, deci nu te împacienta că apar astfel de situaţii. De câte ori nu ai mai trecut prin aşa ceva înainte şi ai răzbit cu brio? Ai răbdare cu tine şi vei depăşi totul cu succes!

Horoscop 7 iulie 2018

RAC

Te-ai simţit bine câteva zile răsfăţat de lucruri frumoase, dar orice vis se termină la un moment dat. E ca şi cum vacanţa ta se încheie aici şi profiţi de ultima zi în care mai eşti atât de susţinut. Simţi că trebuie să reintri în normal şi vei duce dorul acestor zile când i-ai avut pe cei dragi alături.

Profită de o zi minunată, tonică, plină de evenimente care vă ţin alături. În curând, ceva se va schimba, se va risipi magia de acum şi trebuie să vă întoarceţi fiecare la treburile voastre.

Azi mai puteţi beneficia de ceva cu totul special care vă încarcă sufletul de bucurie. Familia e totul.

Horoscop 7 iulie 2018

LEU

Da, e frumos să visezi, dar înainte de a te avânta spre vârfuri foarte înalte, ar fi bine să-ţi cântăreşti atent resursele, ca să te arunci spre lucruri pe care eşti capabil să le şi atingi.

Sigur că din vise se nasc şi lucruri minunate, primul pas spre un succes e să ţi-l doreşti şi să crezi cu tărie că poate fi al tău, dar de data aceasta e posibil să-ţi propui un scop mult prea înalt pentru puterile tale şi, înainte de a porni spre cucerirea acelui vârf, ai avea nevoie de antrenamente şi de acumulare de noi informaţii.

Abia după aceea vei putea porni spre marea escapadă, cu mai mari şanse de reuşită, deci fii deschis spre noi experienţe care vor forma bagajul pe care te vei putea baza.

Horoscop 7 iulie 2018

FECIOARA

Marea ta preocupare e aceea de a lăsa trecutul în ordine perfectă, ca nimic să nu te întoarcă vreodată înapoi. Azi te preocupă situaţia financiară şi faci tot felul de calcule despre cum să termini anul cu un bilanţ pozitiv şi în echilibru perfect.

Ai putea găsi o mulţime de idei profitabile prin care să reuşeşti să-ţi achiţi şi ultimele datorii, ca să rămâi după aceea, cu lista de restanţe goală.

Nimeni nu te întrece la acest capitol, pentru că dai dovadă de spirit practic, de o bună organizare, de spirit econom şi un dram de zgârcenie, atât cât să nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. Bravo ţie pentru capacitatea ta de a-ţi administra atât de bine rezervele!

Horoscop 7 iulie 2018

BALANTA

Priveşte la cel matur de lângă tine cu încredere şi respect, pentru că ajutorul său se va dovedi a fi esenţial pentru problema în care eşti implicat. Ascultă-i îndrumările, pentru că ştie ce spune, are mai multă experienţă de viaţă şi se arată dispus să te ghideze spre o ieşire din impas.

Recunoaşte că nu le ştii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetuă şcoală a vieţii la care primeşti noi şi noi învăţături folositoare. Persoana cu care ai şansa să discuţi îţi este superioară din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situaţii ca cele în care eşti tu acum implicat şi de fiecare dată a găsit soluţii inteligente.

Cere-i, apoi supune-te instrucţiunilor sale, pentru că ai de câştigat!

Horoscop 7 iulie 2018

SCORPION

Iubirea nu e întotdeauna acea poveste arhi-cunoscută de toată lumea, care urmează neapărat nişte reguli străvechi, ci poate aduce şi o viziune complet nouă. Poţi iubi şi altfel decât restul lumii, iubire poate fi şi între oameni complet diferiţi, de la care nimeni nu s-ar aştepta să vadă vreo atracţie, deci nu trebuie să te mire nimic din ceea ce simţi.

Chiar dacă mulţi pot fi şocaţi de felul în care îţi exprimi tu sentimentele sau de sensul în care evoluează relaţia pe care ai început-o, fii tu însuţi şi urmează-ţi sentimentele, pentru că sunt ale tale.

Nu trebuie să te comporţi până şi în iubire aşa cum cere tradiţia, societatea, şablonul impus de alţii: ai voie să iubeşti cum vrei tu!

Horoscop 7 iulie 2018

SAGETATOR

Se naşte o dorinţă nouă în adâncul sufletului care pune stăpânire pe tine în cel mai benefic mod! Te stimulează, te înveseleşte, te susţine să urci şi mai sus ştacheta viselor tale, şi vezi cum cele mai frumoase gânduri pozitive pur şi simplu înfloresc în mintea ta.

Inima ţi se umple de o stare nouă, cu care nu eşti obişnuit, dar care poate fi motivaţia perfectă pentru a vâsli din ce în ce mai repede către împlinirea unui mare vis.

Ai şi norocul de a atrage alături oameni care te încurajează cu modul lor tonic de a fi, şi, alături de ei, toate vor merge ca pe roate. Udă de la rădăcină planta care prinde acum formă sub ochii tăi, pentru că va da roade foarte repede!

Horoscop 7 iulie 2018

CAPRICORN

Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoana iubită te aşează în centrul universului său şi te simţi foarte bine în această postură. Iubirea îţi dă energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole.

Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental.

Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!

Horoscop 7 iulie 2018

VARSATOR

Este o zi de succes în care ţi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracţie. Primul plan vizat de veşti excelente este cel sentimental, deci programează-ţi pentru azi o întâlnire cu persoana iubită sau ieşi undeva, că nici nu ştii de unde sare iepurele şi termini ziua îndrăgostit lulea.

Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă, şi ai un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională. Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.

Horoscop 7 iulie 2018

PESTI

Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară.

Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arăta utilitatea, ca atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţa ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top