Connect with us
Horoscop 7 iunie 2017 - Fecioarele au mai multe drumuri de făcut. Află ce îți rezervă astrele în funcție de semnul tău zodiacal.

Horoscop

Horoscop 7 iunie 2017 – Fecioarele au mai multe drumuri de făcut

Horoscop 7 iunie 2017. Fecioarele au mai multe drumuri de făcut. Citește previziunile pentru 07.06.2017.

Horoscop 7 iunie 2017 Berbec

Uneori e bine sa te apuci de treaba de unul singur, pentru ca nu intotdeauna reusesti sa convingi si pe altii ca ceea ce faci e bun. Tu vezi-ti de calea ta, fara sa spui si la altii, fara sa te superi pe ei ca nu ti e alatura. In fond, a lucra pe cont propriu nu e deloc atat de rau, pentru ca ai libertate totala de decizie, de miscare, de actiune. Sigur, daca esti genul de om sociabil care pune pret pe socializare si comunicare, e ciudat sa muncesti fara nimeni alaturi, dar vei vedea ca esti mult mai liber cand nu ai pe nimeni aproape sa te bata la cap, sa te critice, sa-ti taie elanul. Du la indeplinire ce ai inceput de unul singur, pentru ca tot tu, singur, vei primi la final toate laudele!

Horoscop 7 iunie 2017 Taur

Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru ca ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru ca ai in preajma persoane nepotrivite pentru ceea ce ti-ai propus sa faci. Companionii tai sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, fricosi si evident ca te influenteaza si pe tine. Daca tii cont doar de ceea ce iti spun ei, toate ti se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e sa faci abstractie de acest anturaj sau sa pleci de aici de urgenta. Cu asemenea tovarasi, nu vei observa nici un progres, pentru ca ei te trag in jos dupa ei. Elibereaza-te de povara lor!

Horoscop 7 iunie 2017 Gemeni

Desi lumea te stie ca un rebel, ca un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te obliga s-o lasi mai moale cu spiritul de revolutionar, pentru ca trebuie sa te mai supui si normelor impuse de altii. Sigur ca nu-ti place sa faci doar cum ti se spune, nici sa urmezi instructiuni sau ordine, preferand sa fii lasat sa faci totul in voie, dar este unul din acele momente cand e obligatoriu sa te comporti ireprosabil, ca la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu ar fi deloc in beneficiul tau, deci cel mai bine e sa te supui cuminte, chiar daca nu-ti convine. Altfel poti atrage mustrari sau sanctiuni severe.

Horoscop 7 iunie Rac

Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera vesela din jurul tau, de parca nu ai avea chiar atat de multe motive de distractie ca ceilalti. Fa un efort, de dragul lor, sa nu discuti azi de nimic grav, serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei. Apar vesti bune, iar un zambet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Daca ai cobori un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superba este, fara sa ti-o tensionezi singur cu problemele adultilor.

Horoscop 7 iunie 2017 Leu

Desi lumea te stie ca un rebel, ca un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te obliga s-o lasi mai moale cu spiritul de revolutionar, pentru ca trebuie sa te mai supui si normelor impuse de altii. Sigur ca nu-ti place sa faci doar cum ti se spune, nici sa urmezi instructiuni sau ordine, preferand sa fii lasat sa faci totul in voie, dar este unul din acele momente cand e obligatoriu sa te comporti ireprosabil, ca la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu ar fi deloc in beneficiul tau, deci cel mai bine e sa te supui cuminte, chiar daca nu-ti convine. Altfel poti atrage mustrari sau sanctiuni severe.

Horoscop 7 iunie 2017 Fecioară

Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onorat, dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta pentru sufletul tau. Ai fi fericit daca ai atinge mai multe destinatii in acelasi timp, dar azi vei reusi sa tragi o linie destul de ferma si, dintre atatea cai de mers, sa te concentrezi asupra uneia singure, care iti va face placere. Vei alege si pentru familie, deopotriva, pentru ca ei te vor urma intru totul in alegerea facuta, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Horoscop 7 iunie 2017 Balanță

Dorul te cheama spre zona ta de bastina, spre casa parinteasca sau spre o localitate indepartata unde se afla ceva drag sufletului tau. Ai sanse sa vezi cu ochii tai acel loc la care visai, incat calatoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a intalni fericirea si de a-ti implini visele. Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje incantatoare, oameni placuti, iar deplasarile sunt astfel cea mai rapida metoda de relaxare pentru tine. Pleaca la drum, asadar!

Horoscop 7 iunie 2017 Scorpion

Daca te eliberezi azi de grija care te tinea blocat de ceva vreme, dintr-o data ti se va parea ca orizonturile sunt mult mai limpezi si stii mai bine ce ai de facut. Atat timp cat nu scapi de acel hop care iti taie elanul, orice efort este in zadar si caile catre etapele urmatoare sunt inchise, ca atare fa un efort sa scapi de acel aspect nedorit care te tine pe loc. Mai intai fa ordine in problemele stringente ca sa te poti concentra dupa aceea la telul pe care l-ai ales, altfel neregula de acum te va chema intr-o zi inapoi ca sa o rezolvi si pe ea.

Horoscop 7 iunie 2017 Săgetător

Inima ta bate mai tare pentru ca azi ti se ofera pe tava sentimente sincere, sanse de a te indragosti din nou, cuvinte dulci si declaratii de dragoste… Cum sa nu te simti in al noualea cer cu astfel de momente in meniu? Profiti din plin de clipele de intimitate petrecute alaturi de persoana care te atrage si daca amandoi sunteti pregatiti pentru o idila, din intalnirea voastra se poate naste o poveste de dragoste de toata frumusetea. Emotiile sunt la cote maxime pentru ca treci prin momente care te impresioneaza profund, pana la lacrimi!

Horoscop 7 iunie 2017 Capricorn

Nu te aventurezi in afaceri fara sa chibzuiesti atent inainte, pentru ca nu ai vrea sa dai iama prin bani la primul impuls si sa regreti mai apoi ca ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastra. Poate ai nevoie de un sfat de la o persoana cu mai multa experienta, de aceea o discutie cu un parinte sau cu un prieten care e expert in chestiuni financiare te-ar putea lamuri ce e mai bine pentru banii tai. Gandeste-te la investitii solide, nu la capricii de moment.

Horoscop 7 iunie 2017 Vărsător

Vestile care sosesc azi te pun serios pe ganduri si transforma noaptea in zi. Insomnia pare sa fie principalul dusman al acestei zile, pentru ca nu te poti relaxa si iti pui o multime de intrebari pe marginea vestii tocmai aflate. Cel mai mult te supara faptul ca nu poti face nimic pentru a iesi din aceasta stare si nu faci altceva decat sa te framanti intruna, coplesit de neputinta. Mai asteapta o zi, vor mai aparea detalii in plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar pana atunci ti se pare ca e o vesnicie.

Horoscop 7 iunie 2017 Pești

Afli un lucru foarte important, dar esti constient ca nu e in avantajul tau daca incepi sa-l spui si altora. Mai bine il tii secret, doar pentru tine, deoarece altii abia asteapta sa se foloseasca de norocul tau. Uneori, este mult mai bine sa taci pana cand evenimentele au ajuns la un nivel sigur, ca abia dupa aceea sa te lauzi tuturor cu realizarile tale. E greu sa tii in tine asemenea veste, dar ai patit-o si in trecut sa bati toba si sa pierzi sansa din cauza laudei de sine!

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top