Horoscop 7 iulie 2017. Racii se simt împovărați

06.07.2017
Horoscop 7 iulie 2017. Racii se simt împovărați

Horoscop 7 iulie 2017.Berbecii sunt nemulțumiți de rezultatul la care s-a ajuns într-o activitate la care au depus mari eforturi, în timp ce Racii se simt împovărați de o vină.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu esti multumit de nivelul la care s-a ajuns intr-o activitate in care ai depus mari eforturi. Simti ca se putea si mai bine, si daca mai apar si critici de la cei din jur, esti tentat sa reactionezi ciudat: ori prin dispute aprinse, ori prin renuntare. Inainte de a riposta, stai putin si chibzuieste daca nu cumva au dreptate si sa pui in practica sfaturile lor, chiar daca vin catre tine intr-o forma ceva mai agresiva. Unii nu stiu sa-ti spuna ca gresesti cu diplomatie, ci ridica tonul, dar in felul lor au dreptate. Asculta-i si nu le respinge parerile!

Taur

Numai datorita prudentei tale proverbiale poti depasi cu bine furtuna de evenimente care navaleste acum in calea ta. In alte conditii, te-ar fi bulversat complet si ti-ai fi pierdut cumpatul, dar de data aceasta reusesti sa te aduni foarte bine in fata haosului creat astfel incat sa nu dai nimic peste cap. Noroc ca existi tu in aceasta situatie pentru a readuce totul repede pe un fagas normal, pentru ca reusesti sa te reorganizezi perfect in fata surprizelor aparute din senin. Nu te grabi, nu te enerva, pentru ca orice situatie are rezolvare!

Gemeni

Esti cam ranchiunos desi nu e deloc genul tau sa porti pica pe cineva care ti-a facut candva o nedreptate, dar nu poti uita inca felul in care te-a tratat. Ai impresia ca la baza judecatii sale s-a aflat invidia acestuia pe reusitele tale, dar inainte de a lua masuri impotriva lui, incearca sa folosesti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul si nicidecum ura nu sunt solutiile rezolvarii acestei dispute, ci stai un pic si gandeste-te ce l-a putut determina pe acesta sa te critice atat de dur. Poate are dreptate pe undeva!

Rac

Te simti impovarat de o vina careia tot nu-i dai de hac deocamdata. Faci ce faci, si iar nimeresti in gura lumii care te judeca pe nedrept si cum esti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decat ar trebui. Trebuie sa te grabesti sa stergi acea pata care sta inca lipita pe imaginea ta, pentru ca, atat timp cat nu-i gasesti rezolvarea, lumea abia asteapta sa se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tau. Recunoaste ca ai gresit ca sa te poti linisti si astfel nici un atac sa nu te mai deranjeze.

Leu

Ai un zambet sincer pe chip si reusesti sa-l pastrezi pe chip toata ziua! Nimic nu e mai placut pentru tine, azi, decat sa socializezi, sa stai de vorba, sa pierzi ore in sir la telefon cu prietenii. Nu sta in casa, chiar daca vor fi tentatii multe, ci iesi in locuri unde te poti bucura, pe de o parte, de natura, de cer, de soare, si, pe de alta parte, de amici, de copii, de conversatii animate. Intalnirile de familie pot continua si azi si pot fi o sursa de informatii placute, de vesti bune, de planuri comune la care va veti aduce cu totii contributia.

Citește continuarea în pagina următoare