Connect with us
Horoscop 7 mai 2017. Nativii zodiei Berbec trebuie să evite discuțiile legate de politică.

Horoscop

Horoscop 7 mai 2017. Nativii zodiei Berbec trebuie să evite discuțiile

Horoscop 7 mai 2017. Nativii zodiei Berbec trebuie să evite discuțiile legate de politică.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec
Un lucru trebuie sa eviti azi: sa discuti despre politica, indiferent in ce plan s-ar aplica aceasta! Ca e politica firmei, ca e vorba de guvern si presedinte, ca e vorba e politica dupa care te ghidezi singur, aici e vorba de principii si nu vei gasi prea usor oameni care sa gandeasca la fel ca tine. Tu oricum ai o relatie speciala cu acest domeniu, avand chiar stofa de politician, dar orice ai face, tot se va trezi unul care sa se ridice impotriva ideilor tale si nu o va face cu prea multa diplomatie. Si tu ai principii ferme, bine conturate, deci mai bine taci. Politica naste antipatii si conflicte!

Taur
Mare grija incotro iti canalizezi astazi energia, pentru ca esti cam nervos si mai ales cam neglijent si reactia ta impulsiva poate strica totul. Intervii intr-un mod cam abrupt, gata sa inchei aici o actiune doar pentru ca asa ti s-a nazarit, deci fii cu mare bagare de seama in fata reactiilor de moment, pentru ca nu se vor dovedi a fi si cele mai intelepte. Daca te grabesti sa spui ce-ti trece prin minte, risti sa gresesti, dar probabil ti se cere un raspuns extrem de rapid si acesta e singurul care-ti vine. Pregateste-te pentru o rasturnare de situatie neprevazuta si riscanta.

Gemeni
Aminteste-ti azi de un lucru din fizica de clasa a saptea: daca sufli in foc nu-l stingi, ci il aprinzi si mai tare! Asa ca asta trebuie sa faci tu azi: sa eviti sa torni gaz pe foc, sa alimentezi o disputa, sa iriti si mai tare pe un om deja nervos, pentru ca ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere si orice cuvant nelalocul lui il poate arunca in aer imediat. Nici tu nu esti in cea mai buna forma, si tu esti irascibil si sensibil la orice afront, dar tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura de la nimic, mai bine stai departe de orice factor de risc ce poate inteti conflictul fara rost!

Rac
Il simti pe cel drag alaturi de tine cu adevarat intr-un moment mai sensibil, cand incurajarile sale, sustinerea sa morala sau doar simpla ta prezenta iti este de mare ajutor. In astfel de momente se vede cat de unit e cuplul vostru, cat de adevarata este iubirea sa, pentru ca daca iti este alaturi doar atunci cand ti-e bine, nu inseamna ca te iubeste. Daca ramane langa tine si in momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn ca e jumatatea ta perfecta si te vei putea baza pe el oricand, de acum inainte. Dar daca da bir cu fugitii exact cand te doare, nici nu ai ce regreta daca pleaca.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top