Connect with us
Horoscop 7 mai 2018: Luni, o zodie primește vești neplăcute

Horoscop

Horoscop 7 mai 2018: Luni, o zodie primește vești neplăcute

Horoscop 7 mai 2018. Vin vești deloc plăcute pentru nativii Gemeni, în timp ce pentru Scorpioni apar tot felul de piedici în cale.

Iată ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie, în ziua de luni:

Horoscop 7 mai 2018 Berbec

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importanţă mărită. Eşti mândru de tine, şi meriţi un premiu! Indiferent în ce ar consta acest dar pe care ţi-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfacţia majoră care te învăluie.

Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postură. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau în confruntare profesională, depăşindu-ţi rivalii puternici, şi orgoliul tău ajunge la cote maxime. Meriţi aceste laude, deci lasă modestia la o parte şi vorbeşte tuturor cu emfază şi încredere despre valoarea ta. Dacă tu n-o faci, atunci cine?

Horoscop 7 mai 2018 Taur

Nu te lăsa învins de un hop trecător! Nu toate drumurile duc spre succes, şi ştii şi tu prea bine asta, ca atare opreşte-te un pic şi eliberează-te de capitolul care s-a închis acum în faţa ta. Ia o pauză, trage aer în piept şi apoi concentrează-ţi forţele spre alt ţel.

Nu e un eşec, e doar o încercare care nu a dus acolo unde doreai, dar scoate repede din abundenţa ta de idei şi de proiecte curajoase altceva care să-ţi atragă toată atenţia. Pui punct acelui plan care nu a avut roadele scontate, dar o iei imediat de la capăt în alt sens, cu şi mai multă voinţă. Poţi renaşte cu şi mai multă energie spre un ţel şi mai grozav!

Horoscop 7 mai 2018 Gemeni

Nu pune la suflet veştile nu tocmai plăcute care vin astăzi spre tine. Ignoră-le, tratează-le ca pe nişte lucruri banale care nu merită nicio atenţie, pentru că nu are rost să te împovărezi cu ele. Fiind mici, dar multe, ar putea deveni un balast emoţional inutil pentru tine şi, la finalul zilei, deşi nu vei putea spune ce anume ai făcut, te vei trezi că eşti stresat la maxim, obosit, nervos, fără să găseşti explicaţii de unde provine această stare.

E de la aceste nimicuri pe care le tot duci după tine, în loc să le dai la o parte ca şi cum n-ar fi. Exagerezi cu importanţa acestor mărunţişuri şi, dacă reuşeşti să le ignori, ziua va fi mult mai simplă!

Citește și: Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 6 – 12 mai 2018. Ce spun runele

Horoscop 6 mai 2018 Rac

Succesul vine, e în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o luptă serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără frică. Pentru că ai şi tu atuurile tale de care vei şti să profiţi la momentul cel mai potrivit.

Azi poţi ieşi învingător în concursuri, în întrevederi cu persoane la fel de bine pregătite, în lupta pentru supremaţie, dar succesul depinde enorm de încrederea absolută în forţele proprii, pe care o afişezi cu emfază în ochii rivalilor tăi. Îi vei dezarma mai uşor dacă te vor vedea atât de încrezător în victorie!

Horoscop 6 mai 2018 Leu

Ia taurul de coarne şi fă ce trebuie făcut, pentru că situaţia în care te afli are nevoie de o intervenţie promptă, care se bazează pe norme şi legi clare. Nu poţi face nimic la voia întâmplării, ci doar ce e mai corect din toate punctele de vedere.

Apelează la toate resursele care au la bază respectarea adevărului, cinstea, sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, deci tot ce e mai corect pentru tine, pentru că nu mai poţi tolera o minciună sau o nedreptate! E momentul să faci lumină, să spui lucrurilor pe nume, şi, chiar dacă unele gesturi dor, să recunoşti adevărul aşa cum e şi să-l faci cunoscut şi altora.

Horoscop 7 mai 2018 Fecioară

Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum îţi aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă şi o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ţi vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoştinţe pe parcurs şi ştii exact ce trebuie făcut.

Când vezi că o acţiune stă pe loc şi nimic nou nu se mai întâmplă, e bine s-o laşi o vreme pe linie moartă, în aşteptare, şi să te ocupi de ea după o perioadă de pauză. A doua oară ar putea evolua mult mai bine!

Horoscop 7 mai 2018 Balanță

Unde se adună doi oameni la un loc pentru acelaşi scop, deja poţi spune că s-a creat o nouă lume. Dacă ai norocul de a întâlni persoana cea mai compatibilă cu visele tale din acest moment, poţi spune că eşti deja pe calea cea mai scurtă spre împlinirea lor. Singur ţi-ar fi mai greu, dar alături de cineva care crede în tine, care depune aceleaşi eforturi pentru aceleaşi interes, ritmul de ascensiune e din ce în ce mai mare.

Formaţi o echipă, un cuplu, un tandem şi acum, în doi, sunteţi în drum spre reuşită. Caută acel om care-ţi seamănă, care te completează, care are aceleaşi gânduri ca şi tine şi uniţi-vă forţele în mod egal. Contribuţia e echitabilă, reciprocă şi, la final, împărţiţi roadele la doi!

Horoscop 6 mai 2018 Scorpion

Piedicile care apar acum în calea ta te fac să te simţi ciudat şi îţi asumi toată responsabilitatea pentru situaţia creată. Nu exagera totuşi, nu eşti numai tu vinovat de acest hop, ci au mai contribuit şi alţii, care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum ar fi trebuit. Nu ai însă curaj să-i tragi pe ceilalţi la răspundere ci preferi să-ţi asumi tu toate greşelile.

Toate oalele se sparg în capul tău, deşi nu ai merita asta, ci mai bine ai discuta cinstit şi cu ceilalţi care au contribuit la acest hop, ca să vedeţi ce se poate face. Evident, că mulţi dintre cei vinovaţi vor da bir cu fugiţii şi vor tăcea în banca lor, şi atunci ce-ţi mai rămâne de făcut decât să repari tu totul?

Horoscop 7 mai 2018 Săgetător

Ai acumulat multă experienţă într-un domeniu, dar până acum ai tot ţinut aceste informaţii doar pentru tine. Nu din egoism, ci pentru că aveai impresia că sunt chestiuni personale care nu interesează pe nimeni.

Te înşeli: vine un moment în care vei descoperi că ceea ce tu consideri a fi ceva banal, pentru alţii e o mare noutate. Împărtăşeşte ceea ce ştii şi altora, pentru că mulţi ar avea multe de învăţat din experienţele tale. Nu sunt fleacuri, aşa cum crezi, nu sunt chestiuni de rutină pe care orice om le cunoaşte, ca atare fă un pas în faţă şi povesteşte ceea ce ştii cel mai bine.

Horoscop 7 mai 2018 Capricorn

Munca ta a ajuns într-un impas în care eşti nevoit să stai şi să chibzuieşti o vreme încotro e mai bine să mergi. Ambele variante pe care le ai la dispoziţie au şi avantaje şi dezavantaje, tocmai de aceea ţi-e atât de greu să o alegi pe una din ele.

Ar fi imposibil să încerci să le duci pe amândouă după tine, deci, vrei, nu vrei trebuie să alegi totuşi una! Chiar dacă te decizi asupra uneia dintre direcţii, mereu vei rămâne cu gândul la cealaltă punându-ţi întrebarea ce-ar fi fost dacă alegeai invers? Asumă-ţi decizia şi nu te mai gândi la alternative tardive.

Horoscop 7 mai 2018 Vărsător

Ai mare grijă la reacţiile impulsive, pentru că rişti enorm dacă nu ţii sub control un banal gest de respingere sau o critică mai dură. Eşti cam nervos, pus pe harţă, recalcitrant, iar această atitudine agresivă poate duce la un conflict major.

Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proporţii, la un final de drum fără şanse de redresare, şi totul doar din cauza incapacităţii de a ţine sub control nervii şi spiritul critic. Pune-te un pic în pielea celuilalt şi comportă-te aşa cum ţi-ar plăcea şi ţie să se poarte ceilalţi cu tine. Îţi place cearta? Atunci n-ai decât!

Horoscop 7 mai 2018 Pești

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar noroc e că ai alături de tine o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă şi nu va cădea în plasa nervilor tăi.

El aşteaptă să-ţi treacă nervii, stă cuminte pe margine până vede că te-ai răcorit, şi abia după aceea îşi spune părerea. Ştie că dacă spune ceva acum, când dai în clocot ca un vulcan, reacţia ta va deveni şi mai agresivă, pentru că te cunoaşte foarte bine. A mai observat şi altădată această atitudine la tine, de aceea preferă să te vadă că te-ai calmat înainte de a-ţi vorbi.

Horoscop 7 mai 2018 oferit de acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top