Connect with us

Horoscop

Horoscop 7 martie 2017. Leii trebuie să facă compromisuri

Horoscop 7 martie 2017. Ziua de marți a acestei săptămâni îi pune pe unii nativi în fața unor dificultăți amoroase sau financiare.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ar trebui să dedici mai mult timp familiei. I-ai cam neglijat în ultimul timp și relațiile trebuie detensionate înainte de apariția unui conflict. Sfat: Nu uita ce este cu adevărat important. Numărul norocos al zilei:12.

Taur

Este momentul să culegi roadele muncii tale din ultimul timp. Eforturile depuse vor fi apreciate de superiori și recompensele nu vor întârzia să apară. Sfat: Apreciază fiecare moment. Numărul norocos al zilei: 1.

Gemeni

Astăzi primești un răspunsul dorit la o problemă care te chinuie de ceva vreme. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară pe cât de repede ai vrea, rezultatul final merită efortul. Sfat: Nu îți pierde niciodată speranța! Numărul norocos al zilei: 20.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Simți nevoia de socializare și dacă se ivește ocazia unei întâlniri cu prietenii, nu o lăsa să-ți scape. Ai multe probleme care te macină și sfatul lor este binevenit. Sfat: Ține cont de sfaturile celor dragi. Numărul norocos al zilei: 13.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top