Connect with us
Horoscop 9 ianuarie 2018. O zodie se simte vinovată și poartă de mai mult timp această vină

Horoscop

Horoscop 7 noiembrie 2017. Peştii ajung la un nivel de stabilitate

Horoscop 7 noiembrie 2017. Taurii nu trebuie să asculte criticile rautacioase în timp ce pentru Gemeni nu este o perioadă bună să se ocupe de un proiect.

Berbec

Joci un rol salvator pentru o persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranta, mai multa experienta decat amicul tau aflat in impas si vei impartasi din experienta ta de viata cu multa placere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tau, pentru ca tocmai pe impartialitatea si judecata ta rece mizeaza atunci cand te cauta pentru o indrumare. Logic, rational, detasat de influente sentimentale, vei reusi sa-i oferi o solutie practica foarte buna, adaptata perfect la situatia lui.

Taur 

Nu pleca urechea la criticile rautacioase ale celor din jur, pentru ca ei nu au cum sa-ti inteleaga planurile. Important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa nu te lasi oprit din elan de astfel de oameni pusi mereu pe comentarii malitioase. Unii nu fac altceva decat sa taie aripile celor care au curaj sa viseze, de aceea trebuie sa te inarmezi cu mult curaj si optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat sa strice visele altora.

Gemeni

Stai pe loc, nu insista sa te ocupi azi de un proiect daca vezi ca toate merg de-a-ndoaselea. E o senzatie ciudata de blocaj, simti ca orice ai face, tot nu-ti iese, dar zi mersi ca e sambata si chiar iti poti permite o zi de pauza. Azi oricum nu inainteaza nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activa ca tine, dar un impas poate avea si o latura pozitiva: aceea ca te poti odihni, fara sa mai depui atatea eforturi. Cand vor fi din nou intrunite conditiile unei evolutii bune, te vei apuca din nou de treaba, dar azi… mai stai si tu un pic!

Rac

Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top