Connect with us
horoscop 7 octombrie 2017

Horoscop

Horoscop 7 octombrie 2017. Vărsătorii se simt neglijați

Horoscop 7 octombrie 2017. Vărsătorii se simt neglijați, în timp ce Peștii sunt molipsiți de entuziasmul unei persoane din anturaj.

Berbec

Viata ta e o continua slefuire a unui cristal care esti chiar tu, dar niciodata nu trebuie sa te multumesti cu cat ai facut deja. Poti deveni si mai mult, procesul de perfectionare la care te supui sau esti supus trebuie sa continue, si sa descoperi la tine insusi alte si alte fatete, ca ale unui briliant care, prin prelucrare continua de calitate isi arata minunatele straluciri si sclipiri. Decizia pe care o iei acum are toate sansele sa te transforme intr-un diamant pretios, deci tine-te de alegerea facuta prin vointa proprie. Esti pe drumul cel mai minunat de formare a omului care poti sa devii, dar acest drum implica o fina lucrare de giuvaergiu!

Taur 

Prietenii sunt foarte importanti in momentele critice. Vei descoperi azi ce usor iti revii daca accepti alaturi de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridica si pe tine inapoi la suprafata. Cauta persoanele potrivite care sa te ajute sa-ti revii, deci fugi de altii si mai tristi, si mai impovarati de probleme. Optimistii iti vor ridica moralul si te vor readuce la lumina, ca atare trebuie sa-ti alegi cu grija anturajul. Daca vezi ca vin alaturi de tine persoane care numai de probleme vorbesc, iesi din acel mediu cat mai repede, ca sa nu te traga si mai jos.

Gemeni

Poate nu intotdeauna prietenii sau familia sunt si cei care te inteleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecati nedrepte. Undeva, poate au si ei dreptate, dar cel mai mult te doare ca nu vor sa-ti cunoasca sufletul in profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafata. Nu pretinde mai mult nici macar de la cei care spun ca te iubesc, pentru ca fiecare, in fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depasesti mai bine orice impas doar prin propria ta vointa, deci nu astepta miracole de la cei din jur, pentru ca nu ei sunt sursa fericirii tale. Tot ce vrei vine doar din tine, deci nu-ti oglindi visele in ceilalti, ca sa nu ai parte de deceptii. Tu le poti implini, nu ei!

Rac

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astazi. Da, primul soc e sever si dureros, dar, dupa o vreme, privind inapoi, iti vei da seama ca acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poti relaxa, te poti detasa de tot ce a fost, inchizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai placut tie. Vestile acestei zile contin o oarecare doza de tristete, dar intotdeauna exista si o fata ascunsa a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea iesi mai bun de aici, deci nu te intrista! Vezi ca exista totusi si jumatatea plina a paharului!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top