Connect with us
Horoscop 7 septembrie 2018: Acestei zodii îi merge de minune vineri

Horoscop

Horoscop 7 septembrie 2018: Acestei zodii îi merge de minune vineri

Horoscop 7 septembrie 2018. O zodie trebuie să fie atentă azi, în timp ce alți nativi au parte de o zi veselă, în care totul le merge de minunte.

Horoscopul zilei de vineri, pentru toate zodiile:

Horoscop 7 septembrie 2018 BERBEC

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţie sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi.

Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

Horoscop 7 septembrie 2018 TAUR

Trebuie să te apleci asupra unor lucruri aparent mărunte, dar de care trebuia să te ocupi odată şi-odată. Nu le poţi amâna la nesfârşit, iar azi ai starea necesară pentru a te putea concentra eficient şi a şterge dintr-o lovitură mai multe puncte de pe ordinea de zi.

Dacă le consideri neimportante şi azi şi mâine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, îţi vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri. Dacă reuşeşti să scapi de câteva dintre ele acum, dintr-o dată vei spune că ai mai mult timp liber!

Horoscop 7 septembrie 2018 GEMENI

Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru că, deşi pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Aşa e viaţa, trebuie să spui, când unul câştigă, altul pierde, dar nici să-l sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine.

Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul să iasă mulţumit din această împărţire. E normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine.

Horoscop 7 septembrie 2018 RAC

Trebuie să faci ceva să te eliberezi de anturajul nefast în care nimereşti azi, altfel îţi va strica toată ziua. Te va acapara cu probleme, lipsuri, boli, supărări, or tu nu ai deloc aceleaşi preocupări ca aceştia, de aceea e absolut necesar să te rupi de astfel de medii apăsătoare.

Poate au nevoie de ajutorul tău, aşa o fi, dar ce vină ai tu ca să preiei pe umerii tăi toate necazurile acestora? Ori te prefaci că nu îi auzi, ori participi cu ceva să depăşească şi ei momentul ca să te poţi relaxa după aceea.

Horoscop 7 septembrie 2018 LEU

Chiar dacă acum ai impresia că vâsleşti numai împotriva curentului şi nu te mai înţelegi cu nimeni, educă-ţi răbdarea şi toleranţa faţă de ceilalţi. Cel nervos, de data aceasta, eşti tu şi spui nu la tot ce ţi se propune. Încearcă să priveşti dincolo de piedicile de acum, pentru că acolo se vede un orizont mult mai senin şi mai liniştit.

E ca şi cum ai fi pe o mare învolburată, nemaiştiind cum să lupţi cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent în minte că, dincolo de aceste valuri imense, vei găsi ţărmul liniştit şi cerul senin. Crede asta şi aşteaptă să se risipească norii de furtună, fără să te superi degeaba pe ei!

Horoscop 7 septembrie 2018 FECIOARĂ

Fii atent la visele tale din timpul nopţii, pentru că atunci când visezi, tu intri într-un univers în care descoperi o mulţime de lucruri importante pentru tine. Din vis poţi primi inspiraţie, idei, soluţii, sfaturi, revelaţii, deci fă un efort, de dimineaţă, să te concentrezi un pic la simbolurile onirice.

Dacă nu reuşeşti să-ţi explorezi singur visele, acelaşi efect îl pot avea rugăciunile, momentele de visare cu ochii deschişi, meditaţia, muzica, deci ascultă sfaturile divine ce-ţi parvin prin aceste instrumente eficiente de comunicare cu lumea spirituală înaltă.

Horoscop 7 septembrie 2018 BALANȚĂ

Ai ghinionul de a atrage alături de tine doar oameni cu trecut dubios, care te afectează şi pe tine cumva sau care nu fac altceva decât să vorbească despre alte timpuri, iar amintirile pe care le scot la lumină nu fac nimănui bine.

Unii nu ştiu să discute decât despre erorile lor de altădată, despre vini pe care nu le-au putut repara, şi ori au tendinţa de a te găsi pe tine ţap ispăşitor, ori istoricul lor te influenţează şi pe tine după principiul spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti.

Ar fi bine să te informezi mai atent cu privire la calitatea tovarăşilor tăi: au ceva de ascuns în trecutul lor.

Horoscop 7 septembrie 2018 SCORPION

Nu te aştepta ca cei cu care vorbeşti azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbeşti despre vreme sau despre reţete culinare, descoperi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a-ţi face noi prieteni.

Coboară ştacheta discuţiilor azi, pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretinzi să se ridice la un nivel de elită, pe care nu toată lumea îl apreciază sau îl abordează.

Horoscop 7 septembrie 2018 SĂGETĂTOR

Dacă ai putea prelungi la nesfârşit starea de bine care te cuprinde astăzi, ai fi fericit, deci fă tot posibilul să profiţi cât mai mult de această stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui moment si orele par să nu se mai sfârşească într-o atmosferă veselă.

La un moment dat, ai sentimentul că timpul s-a oprit în loc şi acelaşi eveniment fericit se repetă iar şi iar, spre marea ta satisfacţie, semn că, atunci când eşti optimist, poţi să păstrezi lângă tine mult timp ce e frumos şi bun în viaţă.

Horoscop 7 septembrie 2018 CAPRICORN

Ai mereu de învăţat din experienţele vietii, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţă doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. Ascultă de la cei care au trecut prin situaţii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei în momentele critice şi urmându-le exemplul.

Ai noroc să primeşti un sfat bun de la cineva care a făcut aceeaşi greşeală în trecut şi a depăşit cu brio momentul, ca atare poţi face ce-ţi spune ca să nu duci prea departe o situaţie neplăcută. O poţi evita ascultându-l cu luare aminte!

Horoscop 7 septembrie 2018 VĂRSĂTOR

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru că alături de ei te simţi cu un pas mai în faţă sau cu un cap deasupra. Simţi că e motiv de mândrie să fii primit în astfel de medii, pentru că acolo se află oameni cu mai multă experienţă, care ştiu mai multe şi de la care ai putea învăţa o mulţime de lucruri utile.

Fă tot posibilul să stai în preajma celor mai în vârstă, pentru că vei încheia ziua cu un sentiment de respect atât faţă de ei – recunoscându-le astfel rolul în ceea ce te preocupă – cât şi faţă de tine, pentru că ai mai acumulat ceva înţelepciune alături de ei.

Horoscop 7 septembrie 2018 PEȘTI

Este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi.

Zâmbeşte, simte-te bine cu tine însuţi dar şi alături de ceilalţi, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe.

Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi o atitudine ceva mai lejeră, sigur că toate au o rezolvare dacă nu-ţi torni singur cenuşă în cap.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top