Connect with us
Horoscop 7 septembrie 2020. Vești importante pentru nativii zodiei Leu

Horoscop

Horoscop 7 septembrie 2020. Vești importante pentru nativii zodiei Leu

Horoscop 7 septembrie 2020 vine cu o veste bună pentru nativii zodiei Leu. Poate fi ceva pe plan personal, dar nu este exclusă nici o mărire salarială, sau o recunoaștere la locul de muncă. Leii vor trebui să fie pregătiți pentru ceva ce le va mângâia orgoliul.

Horoscop 7 septembrie 2020. Vești importante pentru nativii zodiei Leu

Horoscop 7 septembrie 2020. În această lună, zodiile de Pământ sunt puternic activate și susținute de vibrații care încurajează pragmatismul, cumpătarea, munca organizată și bine susținută.

Fecioară

Zodie de pământ, Fecioara este dominată de pragmatismul despre care aminteam mai sus. Este organizată, știe ce are de făcut în fiecare zi din această lună, are totul pus bine la punct și se concentrează să rezolve task-uri pas cu pas.

Balanță

Nativii în zodia Balanță sunt îndemnați să iasă din zona de confort pentru a descoperi noutăți, și pentru a experimenta noi situații. Pentru Balanțele singure, șansele de a începe o relație pe termen lung sunt destul de limitate.

Scorpion

Este posibil să te confrunți cu diverse neplăceri la locul de muncă. Fii răbdător, cooperant și vei găsi soluția care va fi convenabilă tuturor. Ești tentat să muncești exagerat, și ar fi bine să mai iei și o pauză.

Săgetător

Retrogradarea lui Marte te invită să îți analizezi cu luciditate atitudinea față de persoana iubită și să încerci să înțelegi de ce nu mai există acea scânteie de atracție între tine și perechea ta.

Capricorn

Se anunță o zi fructuoasă în plan profesional, cu diferite oportunități care îți vor face cu ochiul. Vei avea parte și de câștiguri financiare însemnate.

Vărsător

Viața sentimentală merge ca pe roate și ești împlinit. Cei căsătoriți se bucură de momente minunate în cuplu, de un tonus senzual excelent și de atenția persoanei iubite.

Pești

Unii Pești se lasă pradă geloziei și posesivtății, chiar dacă sunt conștienți că asta nu le va aduce nimic bun. Pentru celibatari, este posibil să se ivească o relație cu cineva de la locul de muncă.

Berbec

Întâmpini probleme în comunicarea cu cei de la locul de muncă. Ori nu ai răbdare să îi asculți, ori pornești din start de la premisa că tu deții dreptatea. Încearcă să fii echilibrat.

Taur

Pentru Taurii căsătoriți, este posibil să apară numeroase discuții în cuplu din cauza unor rude care încearcă să se amestece în familia voastră. Fă tot posibilul să nu scapi situația de sub control.

Gemeni

Gemenii care își doresc un nou loc de muncă ar putea fi dezamăgiți că nu sunt chemați la interviuri, sau că nu sunt primesc răspunsul la care ei se așteaptă. Răbdarea este cuvântul cheie.

Rac

Ești bine la capitolul comunicare și ai șanse mari să rezolvi niște probleme pe care le-ai tot amânat. Lămurește tot și te vei simți eliberat.

Leu

Te așteaptă o veste importantă, cel mai probabil de la locul de muncă. Un post mai bun, sau o mărire salarială te vor face să te simți cel mai bun.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top