Connect with us
Horoscop 8 august 2017. Taurii nimeresc într-un mediu ostil

Horoscop

Horoscop 8 august 2017. Taurii nimeresc într-un mediu ostil

Horoscop 8 august 2017. Taurii nimeresc într-un mediu ostil, în timp ce Scorpionilor li se deschide o nouă perspectivă entuziasmantă.

Berbec

Este o zi amuzanta pe care ti-o dedici unor activitati de timp liber, distractive, unor hobbyuri care iti fac placere. Te simti bine, ai chef de joaca, poate si datorita anturajului vesel in care nimeresti, nu te gandi la nicio problema astazi, pentru ca aceasta atitudine optimista te ajuta sa vezi ca totul are rezolvare, ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic si o atitudine optimista ca cea de azi te va ajuta sa gasesti de fiecare data cele mai bune solutii. Zambeste, glumeste, rade, sari in sus de bucurie, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a trece peste toate cu succes. Molipsesti si pe altii de buna dispozitie!

Taur

Nimeresti intr-un mediu ostil in care nu ai nicio placere a dialogului, a cooperarii. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare aduna-ti fortele inainte de orice incercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alaturi oameni care cred in aceleasi lucruri, oameni usor de condus sau de indrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o data, descoperi in jur rivali gata sa-ti strice tie toate planurile. Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poti evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Gemeni

Apare o piedica greu de trecut din cauza carora multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lectie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invata ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinta de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i intelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, si la fel se va intampla si azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a iesi din impas.

Rac

Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top