Connect with us
Horoscop 8 mai 2017. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte în ziua de luni. Previziuni detaliate pentru toate zodiile!

Horoscop

Horoscop 8 mai 2017. Final de etapă pentru Taur

Horoscop 8 mai 2017. Gemenii se simt foarte obosiți, în timp ce Săgetătorii sunt criticați de prietenii lor!

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Ai motive de satisfactie la finalul unui proiect cand deja poti vedea cu ochii tai la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, desi nu a fost doar contributia ta, deci, daca tot culegeti acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine sa va recunoasteti unii altora contributia, ca sa nu simta nimeni defavorizat sau folosit. Sigur ca e mult mai bine sa profiti singur de niste conditii avantajoase, dar daca a participat si altul alaturi de tine la acest succes, imparte victoria si cu acesta. Asa veti fi amandoi la fel de incantati de rezultate.

Taur

Esti la finalul unei etape si, ca la orice moment de final, e vremea bilantului. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns, consideri ca ai facut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce sa spui ca se putea si altfel. Fii mandru de ceea ce ai construit pana acum si bucura-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru ca nu a fost deloc un demers simplu si nicidecum scurt. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ai cu ce te lauda! Arata lumii ce ai realizat, pentru ca sunt rezultate vizibile, palpabile, care pot fi incununarea cu succes a unui episod de maxima implicare din partea ta. A iesit bine, bucura-te de rezultat!

Gemeni

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai muncit mult pana acum si ai si tu limitele tale, devine deja prea greu. Nu trage de tine mai mult decat poti, om esti si tu, si a cere de la propria persoana mai mult decat poti duce, nu ar fi decat sursa sigura de extenuare. Vei ajunge intr-un punct al propriei tale neputinte si atunci vei generaliza ca nu poti nimic, ca nimic nu-ti iese… Nici vorba de asa ceva, tu poti chiar si mai mult decat ai putea crede, dar exagerezi totusi cu efortul la care te supui singur. Ce vrei sa dovedesti? Ca esti mai bun decat altii, da, dar deja ai aratat asta. A intinde mai mult coarda nu e decat in dezavantajul tau: relaxeaza-te!

Rac

Esti in criza de timp si asta te face sa dai la o parte ceea ce nu ti se pare urgent sau relevant. Tocmai pentru ca nu sunt importante, ai sa vezi ca dai prea multe pe linie moarta pana se aduna acolo un adevarat morman de restante si atunci nu vor mai parea atat de mici. Daca te-ai ocupa de ele acum, cat sunt putine si simple, ar fi mult mai bine pentru tine, pentru ca, dupa ce se va forma ditamai muntele de maruntisuri, nu vei mai sti de unde sa le apuci. Cel mai bine e sa nu amani nimic din ceea ce nu ti se pare, in acest moment, vital. De dragul timpului tau liber de mai tarziu, este!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top