Connect with us
Horoscop 8 noiembrie 2018 - Ce se întâmplă joi cu zodiile

Horoscop

Horoscop 8 noiembrie 2018 – Ce se întâmplă joi cu zodiile

Horoscop 8 noiembrie 2018. O zodie este influențată negativ de anturajul în care se află, în timp ce o altă zodie atrage persoane demne de încredere în jurul ei.

Iată horoscopul pentru ziua de joi:

Horoscop 8 noiembrie 2018 BERBEC

Nu toate visele se împlinesc, de aceea trebuie să discerni clar, astăzi, care sens merită urmat către scopul tău cel mare. Sunt momente când mai renunţi la unele aspecte neimportante, când mai schimbi din mers direcţia, când mai faci şi compromisuri.

Vei vedea că toate aceste sacrificii de pe parcurs au şi ele rostul lor, chiar dacă, pe moment, ai impresia că tot tu eşti cel care trece cu vederea, că tot dai de la tine iar şi iar. Nu le considera eşecuri, ci e ca şi cum, pentru ca balonul tu să se înalţe, mai arunci din sacii cu nisip. Asta faci şi tu acum: arunci bagajele care nu-ţi trebuie!

Horoscop 8 noiembrie 2018 TAUR

Ai noroc să atragi alături de tine mai multe persoane de toată încrederea care participă la ideile propuse de tine. Te poţi baza întru totul pe sprijinul lor, pe contribuţia lor concretă, poate chiar şi pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine.

Eşti mulţumit să vezi că ai convins atâta lume să ţi se alăture la punerea în practică a unui ţel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Aşa prinde contur din ce în ce mai bine!

Horoscop 8 noiembrie 2018 GEMENI

Protejează-te singur, pentru că te afli într-un mediu tensionat, în care planează numai energii pozitive. Numai tu poţi ţine la distanţă influenţele nefaste, ca atare închide poarta inimii şi nu lăsa pe nimeni să se apropie de tine.

Sunt prea mulţi oameni care abia aşteaptă să otrăvească mediul cu vorbele lor urâte, cu injuriile şi criticile lor, şi tu ai putea cădea uşor pradă atacurilor lor energetice, dar deţii toate resursele pentru a te înconjura cu o platoşă protectoare de care nimic nu mai trece.

Nu răspunde provocărilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidenţe, deci blochează orice dialog cu astfel de oameni cu influenţe nocive.

Horoscop 8 noiembrie 2018 RAC

Începi ziua cu sobrietate, de parcă ai devenit mai înţelept peste noapte. Eşti mult mai preocupat de cele sfinte, încât ţi s-ar potrivi de minune o vizită la biserică sau un minut de meditaţie, stând de vorbă cu latura ta spirituală.

Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru că îţi dai seama că ai cam pierdut relaţia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea îţi propui să-ţi faci mai mult timp şi pentru acest domeniu. Parcă ai ceva pe conştiinţă şi vrei să repari.

Horoscop 8 noiembrie 2018 LEU

Gândeşte-te la ce nu ai reuşit să rezolvi corect pe parcursul intregului an poate, pentru că acum ai starea necesară dar şi timp suficient să repari ce se mai poate.

Dacă ai greşit faţă de cineva, dacă ai rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu ai spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa te trage de mânecă, fă acum un efort şi recunoaşte-ţi greşeala. Vei fi iertat şi te vei elibera de o mare povară de pe suflet. Poţi face asta, deci fă ceva ca să restabileşti ordinea corectă.

Horoscop 8 noiembrie 2018 FECIOARĂ

Unde-i lege, nu-i tocmeală, ca atare nu insista să duci la capăt o acţiune dacă ştii că nu e întru totul legală. Cineva stă cu ochii pe tine gata să te sancţioneze dacă te prinde cu ocaua mică, deci evită tentaţia de a călca strâmb doar cu gândul că nu te vede nimeni.

Ba da, te vede, şi ai putea avea mult de suferit dacă erorile vor fi scoase la lumină. Reputaţia ta, imaginea ta de profesionist, chiar şi stima de sine ar putea fi ştirbite de o critică îndreptată acum spre tine, ca atare urmează numai căile cinstite, ba chiar repară repede şi vechile erori pe care le ai pe conştiinţă.

Horoscop 8 noiembrie 2018 BALANȚĂ

Te întorci prea des înapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare să meargă bine, dar tu te simţi mai în siguranţă acolo, în trecut. Eliberează-te de vremurile de altădată, ce a fost a fost, acum contează mai mult nivelul pe care te afli şi, mai ales, cel spre care te îndrepţi.

Concentrează-ţi energia pe ceea ce va să vină, pentru că trecutul şi-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte, ca atare nu te tot refugia în amintiri, în istoricul cu care te mândreşti sau nu, în vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Horoscop 8 noiembrie 2018 SCORPION

Bucură-te de ceea ce ai, pentru că ai la dispoziţie lucruri minunate, pe care le-ai obţinut prin efort şi pasiune. Nici nu contează că nu ai ajuns, încă, la potenţialul tău maxim.

În fond mai ai atâtea de făcut şi de acum înainte! Nu-ţi spune nimeni să obţii totul în acest moment al existenţei tale, dar poţi să-ţi propui să atingi apogeul de acum înainte!

Trasează-ţi următorii paşi cu încredere absolută în succes, sigur că tot ce iese din mâinile sau din mintea ta e un succes deplin, şi cât timp crezi asta cu tărie, e doar o chestiune de timp până ajungi la vârful visat. Dar după el vine o altă culme şi mai grozavă ce merită cucerită!

Horoscop 8 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR

Revendică-ţi dreptul la fericire, fără să ţii cont de ce spune lumea. Niciodată nu-i vei mulţumi pe toţi, ca atare acum contează doar ce vrei tu cu adevărat. Investeşte energie şi pasiune în ceea ce vrei tu să primeşti de la viaţă, şi nu te lăsa oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa ta de a evolua spre un anumit ţel.

Indiferent ce fac sau gândesc ceilalţi, alături de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, aşa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu încredere!

Horoscop 8 noiembrie 2018 CAPRICORN

Ştii să-ţi exprimi sentimentele într-o formă convingătoare, și nimeni nu îţi poate contesta talentul literar. Ai fi un scriitor grozav de romane cu tentă romantică, pentru că, cel puţin azi, deţii toate calităţile în acest sens: şi un vocabular bogat, şi sensibilitate, şi pricepere de a aşeza cuvintele într-o formă plăcută.

Dacă ai astfel de veleităţi, pune-le în practică, pentru că ar putea ieşi o operă literară de toată frumuseţea. Dacă nu, atunci îndreptă-ţi vorbele frumoase către cineva drag: va fi încântat de ce aude!

Horoscop 8 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog.

Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară.

Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insista atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Horoscop 8 noiembrie 2018 PEȘTI

Mediul în care te afli te influenţează negativ, ca atare alege-ţi cu grijă companionii, ca să nu-ţi strici ziua din cauza toanelor lor. Ai alături persoane împovărate de tot felul de necazuri care nu îţi aparţin, dar, cum eşti sensibil la necazurile altora, te vor impresiona imediat şi vei aluneca şi tu spre aceeaşi pantă depresivă.

Fă tot posibilul să ieşi din locurile în care planează lipsuri, boli, necazuri, chiar dacă eşti un suflet mare care rezonează la tot ce aude în jur, dar chiar nu merită să-ţi strici ziua din cauza altora care îşi eliberează astfel problemele pe umerii tăi.

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top