Connect with us
Vieţile acestor nativi se luminează în 2018. Vor avea un an binecuvântat de Dumnezeu

Horoscop

Horoscop 8 octombrie 2017. Fecioarele bat pasul pe loc

Horoscop 8 octombrie 2017. Fecioarele se simte într-un punct blocat, pentru că bat pasul pe loc, în timp ce Peștii au unele probleme pe plan amoros.

Berbec

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu maxim interes si entuziasm, pentru ca ti se pare ca totul evolueaza repede si bine. Pastreaza acest tonus ridicat pana la capat si profita de toate stimulentele care mai apar pe parcurs. Nimic nu te poate opri din avant, lucrurile par sa se miste intr-un ritm alert care iti place, deci hai, pedaleaza mai departe cu toate resursele tale. Vestile care vor sosi de acum incolo au un efect foarte benefic pentru ca te duc direct spre scopul tau cel mai inalt. Nimic nu te mai poate intoarce acum din drum, deci tot inainte!

Taur 

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente cand tu ai trecut deja prin asta si ai sti ce este de facut. Ofera din ceea ce stii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Gemeni

Ai un mare vis in minte dar parca nu-l mai poti pastra doar pentru tine. Incepi sa-l impartasesti cu altii si vei descoperi atatia oameni care au aceleasi vise. Daca v-ati uni fortele, fiecare cu ce stie mai bine, ati putea grabi momentul mult asteptat al implinirii visului. Asculta parerile celor din jur, schimbati opinii, impartasiti fiecare din experienta proprie, pentru ca fiecare are cateva ponturi bune pe care le-ar putea folosi si altii. Nu trebuie sa pastrezi secretul asupra viselor tale, ci sa incerci sa tii cont si de sfaturile primite.

Rac

Esti vesel si te bucuri de tot ceea ce vezi si iti incanta inima. Dragostea este una din preocuparile preferate ale acestei zile si faci tot posibilul sa fii mereu in compania persoanei iubite care te rasfata, pur si simplu, de atata afectiune. Spiritul jucaus care inca te cuprinde are totusi si o latura superficiala, si anume te face sa te comporti ca un adolescent in relatia cu sexul opus, incat faci declaratii de dragoste fara consistenta, doar de dragul iubirii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top