Connect with us
Horoscop 8 septembrie 2017. Racii se bucură de liniștea din jurul lor, în timp ce Balanțele primesc o veste negativă.

Horoscop

Horoscop 8 septembrie 2017. Zi plină de surprize pentru Balanțe

Horoscop 8 septembrie 2017. Zi plină de surprize pentru Balanțe, în timp ce pentru Scorpioni este o zi cu cheltuieli neprevăzute.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Cariera ta poate cunoaste azi un moment de apogeu, de parca toate eforturile depuse in ultimele luni primesc acum o recompensa de zile mari. Ai toate motivele sa fii fericit si mandru de tine insuti, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici si cand observi respect, admiratie si apreciere in ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tai, e si normal sa te umfli un pic in pene. Ai de ce sa fii laudat si esti multumit de nivelul la care ai ajuns prin forte proprii, ceea ce te motiveaza sa urci si mai sus.

Taur

Nu te aventura asa la primul pret care ti se propune, fie ca e vorba de sansa de a cumpara ceva sau de a vinde un obiect, pentru ca vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie sa mai negociezi, sa obtii un pret mai profitabil. Mai tarziu e posibil sa ti se ofere un pret mai bun si nu vei mai putea schimba cu nimic lucrurile. Nici nu te arunca in cheltuieli mai mari decat poti duce, pentru ca ai putea face abuzuri financiare greu de echilibrat mai apoi. Tine de banii tai cu dintii!

Gemeni

Apreciezi mult buna intelegere din grupul mai larg de persoane in care te afli, la baza acestei armonii depline aflandu-se unele interese sau preocupari comune care va ajuta sa va imprieteniti usor. Nimeni nu comenteaza ideile celuilalt, ci va stimulati unii pe altii sa dati ce aveti mai bun din voi. Pastreaza cat mai mult timp aceasta minunata intelegere, pentru ca ea va decide in final si rezultatele comune din care fiecare are ceva de castigat. Nici urma de invidie, de rautate, de egoism aici, ci va completati reciproc in perfecta compatibilitate. Mai rar asa un colectiv unit!

Rac

Sefii te critica iar clientii sunt nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa raspunzi tuturor cerintelor cat se poate de bine. Posibil ca pretentiile sa fie mult peste puterile tale si desi incerci sa te auto-depasesti, tot nu poti ajunge la nivelul dorit de cei care stau cu ochii pe tine. Te poti astepta la o mustrare la serviciu, la o reclamatie agresiva sau la o marfa returnata din cauza vreunui defect pe care nu l-ai observat la timp. Incearca sa dregi busuiocul cu diplomatie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top