Connect with us
Horoscop 9 martie 2017. Ce aduce ziua de joi pentru nativii fiecărei zodii. Cine va avea probleme sentimentale în a patra zi a săptămânii

Horoscop

Horoscop 9 martie 2017. Zi mai puțin benefică pentru Taur

Horoscop 9 martie 2017. Ziua de miercuri este benefică și plină de surprize pentru unele zodii, însă este o zi în care invidia îi pune în încurcătură pe alții.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te vei lovi de păreri diferite, însă nu încerca să cataloghezi situația drept conflict. Încearcă să asculți și opiniile celorlalți, pentru că la un moment dat pot fi utile. Sfat: Nu mai judeca oamenii din jurul tău! Numărul norocos al zilei: 11.

Taur

Simți că ceva nu este în regulă cu tine și nu te simți deloc confortabil. Schimbarea poate veni numai de la tine, din minte, din felul în care gândești.  Sfat:Nu te sfii să ceri ajutor atunci când ești în impas! Numărul norocos al zilei: 2.

Gemeni

Te bucuri de o zi cu multă liniște și relaxare. Profită din plin, pentru că nu se știe niciodată ce poate interveni. Sfat: Ziua în care nu ai zâmbit este una pierdută! Așa că dăruiește zâmbete! Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Se apropie un moment important sau un eveniment mult așteptat. Asigură-te că ai pus toate lucrurile cap la cap, că ai analizat suficient de bine înainte de a trage concuzii. Sfat: Graba strică treaba! Nu uita! Numărul norocos al zilei: 19.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top