Connect with us
Horoscop 9 octombrie 2017. Previziunile zilei pentru toate zodiile. Peștii sunt într-o situație dificilă. Iată ce se întâmplă cu restul...

Horoscop

Horoscop 9 octombrie 2017. Planurile sunt date peste cap pentru Pești

Horoscop 9 octombrie 2017. Peștii se trezesc cu toate planurile date peste cap. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec

La cine poti apela daca nu la un parinte care te sfatuieste de bine? Ai pe cineva mai in varsta in preajma ta care priveste lucrurile altfel decat tine. Desi ai fi tentat sa-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente cand e nevoie de experienta de viata pentru a intelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel batran a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca sa simta de la o posta ceea ce tu nu vezi. Asculta-i parerea si urmeaza-i sfatul cu sfintenie: intr-o zi ii vei multumi, desi azi spui ca iti taie aripile.

Taur 

Nu te poti intelege cu reprezentantii generatiilor aflate la distanta mai mare fata de tine. Te comporti ca un om cu experienta, serios, sobru, cu scaun la cap, si nu apreciezi atitudinea superficiala si jucausa a celor tineri. Nu fi atat de rigid, pentru ca o alura de acest gen poate genera ironii, chiar si o atitudine nepoliticoasa la adresa ta. Adu-ti aminte ca au fost si tu ca ei, ai fost si tu tanar si nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul varstei tale actuale. Coboara un pic stacheta si lasa atitudinea aceasta batoasa pentru altii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joaca! Mai destinde-te si tu un pic.

Gemeni

Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru ca ti-ar lipsi, ci pentru ca trebuie sa-i administrezi cu prudenta si maturitate, ca nu cumva sa-i risipesti. Posibil sa apara o suma consistenta de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie sa te gandesti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca sa le aduci, una cate una, la zi. Te vei simti excelent dupa ce vei sterge de pe lista de restante o serie intreaga de subpuncte, de parca ai simti dintr-o data ca se echilibreaza balanta. Banii au rolul de a restabili ordinea si calmul in viata ta, deci sunt binefacatori!

Rac

Daca nu ai cu cine colabora astazi, nu intra in panica. Numai trecand printr-un moment dificil iti vei da seama ca detii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Daca pretinzi de la ceilalti o implicare mai serioasa, ai fi dezamagit, descoperind ca partenerii tai de lucru tot de la tine asteapta solutii, tot pe umerii tai arunca toate responsabilitatile. Ca stiai sau nu ca ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi si le vei valorifica cu brio, deci nu te lasa coplesit sau influentat de cei care il iau pe nu se poate in brate. Tu poti, deci arata!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top