Connect with us
Horoscop 9 octombrie 2020. Zi grea pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop 9 octombrie 2020. Zi grea pentru unele zodii

Horoscop 9 octombrie 2020. Citește aici horoscop complet pentru toate zodiile și află ce ai de făcut în această zi. Se apropie weekendul, unii au atitudine relaxată, însă nu vor fi deloc liberi în aceste două zile, ci vor avea foarte mult de muncă și vor trebui să se implice în multe proiecte. Află cum va fi ultima zi înainte de weekend și ce ai de făcut azi.

Berbec

Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda, mobilul şi fă ordine, vei găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum. Stelele avantajează, în mod special activităţile legate de cărţi, reviste, ziare, publicaţii, jocuri informatice. Nu că ar fi foarte  bănoase, dar sunt nostime, plăcute şi culturale! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter poți să dobândeşti mai multe avantaje.

Horoscop special berbec

Taur

Azi nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi în favoarea celor afirmate de tine! O zi ceva mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important. Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuratii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general. Proiectele tale de viitor suferă de un defect major – se bazeaza mai mult pe intamplare decat pe planificarea abila a fortele proprii! Sinceritatea te salvează astăzi în cursul dimineţii. Nu încerca să oferi motive şi explicaţii „politic corecte” ci relateză exact şi adevărat cum stau lucrurile!

Gemeni

Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de apă, pentru că nu poți cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Nu pleca la drum! Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Configuratia complexa a Cosmosului face sa ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Când un entuziasm contagios, când în borcanul cu melancolie. Esti mare meşter in a munci spre gloria altora. La sfarşit constati ca numai pe tine te doare capul și spatele, ba chiar si buzunarul!

Rac

Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să te grăbeşti. Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas cu pas până ce visul devine fapt, au şi ele rolul lor, pentru că fac ca lucrurile să devină şi mai interesante. Totul se va materializa într-o formă promiţătoare şi ai din ce în ce mai mari emoţii cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Presimţi că va fi ceva special! ste timpul potrivit să finalizezi în condiţii bune proiectele care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Lăsă și pe alții să-și spargă nasul, nu te mai băga în față!

Leu

Nu tot ce este adevărat este necesar să fie făcut public, ţine minte şi vei evita multe neplăceri şi discuţii inutile. Astăzi, discreţie în domeniul sentimental şi chiar puţină viclenie! In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese imediate. În această perioadă este bine să te abţii de la o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Este momentul să faci puţină ordine şi disciplină printre hârtiile tale administrative, legale, contractuale şi să vezi dacă nu ai uitat ceva important.

Fecioară

Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea e competentă și inteligentă. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva, concentrează-te! Nu mai spera sa primesti ceea ce meriti. Nimeni dintre sefii tai nu este cu adevarat atent la ceea ce faci. Parca ai fi invizibil! Totuşi, nu-ţi schimba intenţiile şi proiectele profesionale, tenacitatea aduce succes. Daca ai câine, ieşi cu el la o plimbare lunga. Dacă ai pisică, puteţi miorlăi împreună. Cu semenii tai sa pare ca nu te poti intelege azi, mai bine evită orice discutie. Eşti tensionat şi nervos, ca mai toată lumea şi îţi sare ţandăra imediat. Trebuie să-ţi acorzi un răgaz. Chiar merită să te enervezi?

Balanță

Ai o dispoziţie schimbătoare. Şi o posibilă migrenă. Astăzi nu te lăsa antrenat în treburi inutile și discuții fără rost, gestionează cu iscusință efortul tău cotidian și energia ta vitală. O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă – asta daca te lasa vremea capricioasa şi lenea ta cea mare. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei. Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Configuratia complexa a Cosmosului face sa ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Când un entuziasm contagios, când în borcanul cu melancolie, dar, cel puțin, nu te plictisești!

Scorpion

Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă.

Săgetător

Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, afară este încă cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz… Ai o mare dorinţă de a dărui şi chiar faci mici cadouri, aşa, fără motiv, sau cu motiv evident, bucuriile mari nu sunt la dată fixă.  Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală.

Capricorn

Fii mai precis, concentrează-te ca să nu uiţi termene şi date importante care privesc problemele personale. Mai multă prudenţă cu cei care, de fapt, doresc doar să se folosescă de tine. Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este bună, iar cei din nordul ţării să fie atenţi la ceaţă şi la umezeală, în orice caz ceva de natura elementului apă!  Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit! Pe total, este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei… activităţi susţinute. Nu este o perioadă foarte favorabilă calătoriilor, sau schimbărilor majore.

Horoscop special

Vărsător

Tu eşti un pic mai diferit decât restul lumii, dai dovadă de o originalitate de multe ori greu de înţeles, poate pentru că eşti un excentric, un avangardist, un rebel în multe privinţe, dar vei vedea că, aşa ciudat cum eşti, multă lume depinde de deciziile tale. Unii s-au săturat de rutină, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile şi te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arăţi altă cale decât tot ce au încercat ei înainte şi, deşi pare complet ciudată şi riscantă pentru ei, te vor urma cu încredere deplină, ca şi cum tu eşti ieşirea lor din banal.

Pești

Încearcă să asculţi părerile diferite care se vehiculează în jurul tău, să le cântăreşti cu atenţie, să nu ignori pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu alta, pentru că cel mai bun verdict îl vei da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajuta să extragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să-ţi spui ultimul cuvânt încă. E nevoie de o analiză aprofundată pe îndelete şi îndelungată, până înţelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informaţii atât de contradictorii care, aparent, nu se leagă. Se vor lega la un moment dat după ce vei reuşi să sondezi suficient de adânc în miezul problemei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top