Acestea sunt cele mai prefăcute zodii din 2019

01.05.2019
Acestea sunt cele mai prefăcute zodii din 2019

Lumea este un loc mare și există tot felul de oameni care trăiesc în ea – unii sinceri și buni, alții nu mai puțini sinceri. Cu toate acestea, indiferent de ce fel de persoană sunteți, ceea ce contează este modul în care îi tratezi pe ceilalți din jurul tău. Sunteți fals sau sincer?

În timp ce numai tu poți răspunde la această întrebare în cel mai bun mod posibil, semnul zodiac vă poate dezvălui ce fel de persoană sunteți.

BERBEC

Berbecul este una dintre cele mai sincere zodii – nu sunt falși și nici nu le este greu să fie diplomatice. Deși ar putea uneori să recurgă la diplomație la locul de muncă, de cele mai multe ori, urăsc această parte. Ei cred că trebuie să spui adevărul oamenilor (și chiar al lor înșiși) chiar dacă ar putea să facă rău.

TAUR

Taurii sunt prea încăpățânați să fie falsi! Ei abia ascultă de alții și fac ceea ce vrea inima lor oricum, astfel falsitatea nu face parte din modul lor natural. Nu vor fi niciodată falși în fața celor apropiați și dragi.

GEMENI

Nativii în Gemeni sunt cunoscuți ca fiind cu două fețe, deci se spune că este una dintre cele mai false semne zodiacale. Ei au două laturi ale personalității lor, una pe care lumea exterioară o vede și o parte pe care doar cei dragi o văd .

RAC

Racii sunt adevărate suflete și mulți oameni cred că sunt falși deoarece pun totul la inimă, dar rămâne faptul că ei sunt pur și simplu prea emoționali. Ei sunt sinceri cu cei care îi iubesc, sunt devotați partenerilor care dau totul într-o relație.

LEU

Leii percep imperfecțiunile frumos și își îmbrățișează greșelile la fel de mult cum își îmbrățișează obiceiurile bune. Sunt firi pozitive care cred că oamenii ar trebui să li se spună întotdeauna adevărul, indiferent de circumstanță – îi place să-i facă și pe alții fericiți.

FECIOARĂ

Se spune că Fecioarele au toleranță zero pentru un comportament rău și că nu bagă în seamă pe cei care critică – ei nu cred în cuvinte și chiar dacă cuvintele lor ar putea uneori să rănească pe cineva, ei vor spune întotdeauna adevărul. Cei din jur ar putea să-i numească uneori snobi sau „lipsiți de inimă”, dar ei nu pot pune o versiune falsă de la sine, doar pentru a-i mulțumi pe alții.

BALANȚĂ

Balanța are o dorință inerentă de a mulțumi pe toată lumea, ceea ce îi face pe nativi falși, dar uneori se întâmplă fără ca ei să realizeze. Ei vor face orice pentru ca cineva să fie fericit și chiar dacă o fac cu cele mai bune intenții, ei sunt percepuți a fi „falși” de mulți. Pentru a scapa de această etichetă, ei trebuie să o ia încet și să lase oamenii să fie fiecare în felul său.

SCORPION

Sunteți o persoană adevărată care vorbește mai mult adevărul – dacă auziți ceva rău în legătură cu voi, mergeți și lămuriți cu persoana respectivă. Pe de altă parte, din moment ce sunteți deschiși, sunteți adesea cunoscuți a fi snobi în cercul vostru, dar nu trebuie să vă schimbați ca persoană. Tot ce trebuie să faceți este să vă limitați opiniile la cei care vă apreciază cu adevărat gândurile.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt un amestec între real și fals și într-un mod bun! Aveți o abilitate neobișnuită de a vă schimba personalitatea așa cum o cere ocazia și chiar dacă sunteți în esență o persoană reală, nu vă deranjează să treceți la o diplomație atunci când o cere ocazia – într-un fel, acest lucru funcționează în favoarea dvs.

CAPRICORN

Capricornii sunt foarte calculați, ceea ce îi face geniali la munca lor. Ar putea fi perceput ca fiind fals de mulți, dar nu îi pasă; atât timp cât își vede de treabă, ei sunt buni. Oamenii pot vorbi despre el în spate, dar acest lucru nu îl descurajează de a fi un maestru greu de depășit.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt prea indiferenți pentru a fi falși – pur și simplu nu le pasă. Ei nu sunt nici reali, nici falși, de fapt, ei sunt undeva la mijloc. Ei fac ceea ce le dictează inima lor și uneori pot fi iubitori, dar sunt în mare parte reci și detașați. Chiar și prietenii și familia lor nu au văzut partea lor reală. Ei nu se conformează normelor societății.

PEȘTI

La fel ca Balanțele, Peștii sunt suflete blânde care vor să mulțumească pe toată lumea. Cu toate acestea, ei știu în mod normal că sunt falși, dar vor continua să țină pasul dacă îi fac pe alții fericiți – nu se comportă bine în critică și sunt destul de emoționali, deci nu va fi complet greșit să spunem că ei pot fi extrem de falși când situația o cere.