Connect with us

Știri

Horoscop 2020: Previziuni din clepsidra timpului pentru 2020, conform horoscopului italian

Horoscopul italian este unul deosebit, ce ne prezintă pe noi (mediul interior) în raport cu ceilalți (mediul exterior), dar și cu viața, stabilind totodată conexiuni puternice între ziua de naștere a unei persoane și coordonatele flexibile ale vieții sale.

Fiindcă clepsidra timpului s-a scurs deja pentru jumătate pentru 2019, te invităm să aruncăm un ochi în previziunile horoscopului italian pentru anul următor, 2020.

Curioși să descoperim ce ne rezervă acest horoscop fascinant, bazat pe specificități, pe ideea de unicitate, dar și de apartenență la un grup mai mare?

Data nașterii tale este una foarte specială în horoscopul italian!

În ce zi ai venit pe lume? Conform horoscopului italian, numărul zilei în care te-ai născut poartă o încărcătură semnificativă și profundă și te înscrie într-un categorie aparte, în care sufletul tău se simte ca acasă. După ce ai aflat cărui grup îi aparții, citește și previziunile tale generale pentru anul 2020.

Cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 aparțin GRUPULUI A

Cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 aparțin GRUPULUI B

Cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 aparțin GRUPULUI C

Cei născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 aparțin GRUPULUI D

Cei născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 aparțin GRUPULUI E

Horoscopul italian 2020: Previziuni pentru Grupul A, cei născuți în una din zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31

Provocări, schimbări, iubire, căsătorie, familie, sentimentul de apartenență – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera anului 2020 pentru tine. Anul 2020 este pentru tine un mare deschizător de drumuri. Acest an te va trimite pe cărări nebătătorite până acum și noi începuturi, dar de care aveai atât de multă nevoie… În același timp, acest an te va determina să te întorci către rădăcinile tale, să le accepți, să le iubești și să îți tragi din ele seva puterii interioare.

Dacă în a doua jumătate a lui 2019 te vei mobiliza puternic pentru a-ți realiza dorințele și visurile, 2020 le va așterne în cale ingredientele potrivite pentru a se concretiza în cel mai frumos mod posibil pentru tine. Faci anumite schimbări în carieră pe care le amânai și de care îți era teamă, dar care se vor dovedi cu adevărat benefice pentru tine și îți vor schimba cursul vieții, aducându-ți împlinire sufletească și financiară. Fie că vei călători des în interes de serviciu, fie că vei dezvolta proiecte pentru sau cu persoane din afară, străinătatea joacă un rol important pentru multe persoane aparținând acestei categorii.

Pe plan sentimental, vei reuși să lași trecutul în urmă, să ierți și să uiți, să vindeci și să repari sau să închei de tot relațiile în care nu te mai simțeai fericită. Iubirea te va găsi, vei fi mai fericită că niciodată, fii fără griji! Sufletul tău pereche este chiar în drum spre tine. Căsătoria, familia, căminul sunt elementele definitorii ale semnului tău în 2020, iar aducerea unui copil pe lume poate fi o prioritate pentru mulți nativi.

Horoscopul italian 2020: Previziuni pentru Grupul B, cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22 sau 27

Cei care aparțin categoriei B au parte de un an colosal din punct de vedere social și profesional. Prieteniile, vizitele, călătoriile, integrarea în anumite grupuri joacă pentru tine un rol esențial în anul 2020. 2020 este un an în care strălucești din punct de vedere profesional și reușeșți să îți pui în valoare calitățile și atuurile atât de bine încât îi vei impresiona pe cei din jurul tău. Schimbările nu vor fi dramatice decât în modul în care comunici cu ceilalți și îl vei îmbunătăți radical.

Fiindcă relațiile cu cei din jurul tău vor deveni pentru tine extrem de importante, vei dori, mai mult că niciodată, să le consolidezi și să le hrănești. Prin urmare, vei trăi clipe memorabile și cât mai frumoase în compania oamenilor pe care îi iubești, a celor pe care îi prețuieșți, a celor de la care ai ce învăța.

În cuplu, vei reuși să îți exprimi dragostea într-un mod frumos și creativ, iar persoana iubită te va adora pentru surprizele pe care i le-ai pregătit, oferindu-ți la rândul ei multă iubire și sprijin. Chiar dacă nu vor fi schimbări majore pentru tine anul acesta căci ele au fost în anii anteriori, destinul îți surâde în 2020. Prin tot ce faci și ți se întâmplă în acest an, el vrea să îți arate că te susține, te iubește și te protejează întotdeauna. Vei evolua spiritual foarte mult în acest an și te vei transforma din interior, iar acest lucru va fi vizibil și în exterior.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top