Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 2020 Capricorn. 2020 este un an în care îți pui mintea la contribuție și creezi lumea în care dorești să trăiești. Dragostea va fi probabil un domeniu de creștere și de dezvoltare profundă anul acesta, deoarece este deschis drumul pentru capacitatea ta de a aduce stabilitate și securitate pe acest tărâm.

Dacă sunt și copiii, aceștia au o anumită capacitate care joacă un rol important anul următor și care necesită un sentiment de responsabilitate și dăruire. Asigură-te că accesezi și lași timp sufieicnt copilului interior se se desfășoare, să se joace și să se bucure de lucrurile pe care le-ai descoperit în viață.

Astrologic vorbind, ca unul dintre semnele cardinale implicate, există o mulțime de acțiuni planetare care continuă să-ți afecteze semnul în 2020 de la Uranus și Pluto, la Jupiter, în a doua jumătatea anului, care vor avea un impact mai ușor decât în ​​ultimii 2 ani. Saturn se apropie acum de conjuncția cu Pluto și care armonizează forțele într-un unghi mai oportunist față de Pluto și semnul tău solar.

Mercur va intra în 2020 chiar din semnul tău, în Casa 1 a personalității ceea ce poate da stabilitate ideilor pe cale le ai legate de tine și nevoia de a te impune și celorlalți, ca pe 17 ianuarie să se mute în Vărsător, în Casa a 2-a a banilor din muncă proprie și a timei de sine. În această poziție el este exaltat, adică îți dă tot ce aremai bun. Va retrograda în februarie, în Pești, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, obligându-te să internalizezi emoțiile legate de ceea ce discuți cu ceilalți, de conversațiile la o cafea sau la o cină, de corespondența de peste zi sau ideile centrate pe realizarea conexiunilor și colectarea informațiilor. Va mai retrograda în iunie, în Rac, în Casa a 7-a, a parteneriatelor și te va obliga să te apleci mai atent asupra comunicării în interiorul relației, fie ea de suflet, fie ea partenerială. În sfârșit, va retrograda pentru ultima oară în octombrie, în Scorpion și în Casa a 11-a a prietenilor, speranțelor și munca în ONG-uri. Posibil să fii nevoit să regândești planurile pentru o acțiune de voluntariat sau să concepi o strategie pentru o echipă alături decare să întreprinzi aceste acțiuni. Accentul se pune în Scorpion semnalând noi începuturi în prietenii, asociații de grup, rețele. Te simți mai liber să evoluezi în direcția dorită.

Prima eclipsă de Soare, va fi una inelară, și va avea loc pe 21 iunie, în semn opozabil, în Rac și în Casa a 7-a. Aș spune că nu atât căsătoria este vizată de energia acestei eclipse, cât parteneriatele de afaceri. Și cum va fi conjunctă cu Nodul Nord, este o chestiune de destin să faci fie schimbările care se cer, fie să inițiezi un alt tip de relații parteneriale.

A doua eclipsa de Soare are loc pe 14 decembrie, în Săgetător, în Casa a 12-a, cea mai profundă și subtilă casă a temei tale natale. Posibil să iasă la iveală o chestiune legată de legalitate, un secret vizând o afacere sau de un bun de valoare, relații despre o condamnare care nu trebuia să aibă loc, lucruri care vizează integritatea civică a oamenilor, nu neapărat a ta.

Venus va intra în 2020 din Vărsător, în Casa a 2-a a finanțelor proprii, ceea ce este o veste bună pentru tine deoarece harul și ușurința lui Venus te vor influența personal, iar la negocieri s-ar putea să faci ravagii deoarece ești văzut ca o persoană atractivă, versatilă, conștientă de propria sa valoare și mai convingătoare și problemele financiare s-ar putea ușura în această perioadă.

Venus va retrograda din mai până la sfâșitul lui iunie, în Gemeni, în Casa a 6-a, casa muncii, a rutinei profesionale și a nutriției. Atenția va fi îndreptată spre felul cum arați, cum te văd colegii, cât de trainice sunt relațiile de muncă și pe ce se bazează ele, vei vedea, în sfârșit, că o persoană pe care o credeai onestă este de fapt, duplicitară.

Marte intra în 2020, din ultimul grad Scorpion și pe 4 ianuarie ajunge în Săgetător. Este un moment pentru tine care presupune să fii mai cu inițiativă sau mai dinamic în ceea ce privește țelurile tale de viață sau direcția în viață. Va fi o perioadă în care multe ți vor limpezi în minte și îți va fi clar în ce privește locul spre care te îndrepți. Așadar, este posibil să fii nevoit să acționezi, să nu mai amâni și să mergi mai departe. Este posibil să depui efort fizic în atingerea anumitor obiective și ambiții. Acestea pot fi orientate spre carieră sau punctele „via” în drum spre un viitor planificat.

În general, acest tranzit al Martei te-ar putea inspira să-ți îmbunătățești imaginea sau reputația sau să actualizezi modul în care te prezinți și, dacă ești decisiv și energic, Marte te va ajuta să te descurci bine, în ciuda tendinței de a fi controversat. În timpul retrogradării din perioada septembrie – noiembrie, ai putea să îi simți energia fie ca fiind ineficientă, fie prea agresive, așa că încearcă să fii calm mai ales dacă te confrunți cu figuri cu autoritate, oficiali sau cu orice persoană legată de obiectivul tău sau de imaginea ta, deoarece conflictele sunt mai probabile acum. Te-as sfătui, dacă vei reuși, să te menți cool și să nu fii prea grăbit, înaintează cu planul principal, dar și cu obiective și ambiții mai mici.

Pe 3 decembrie 2019, Jupiter a intrat în semnul tău, în Casa 1. Poziția sugerează sunt vei avea șansa de a învăța noi lucruri despre tine, despre felul cum te vezi și modul în care trebuie să faci față zilnic în aceste perioade. Angajatorii sau colegii vor avea tendința de a te aprecia pentru abilitățile și contribuția personală. Este posibil ca prin colegi sau angajatori să îți extinzi teritoriul fizic sau mental.

Vibrația benefică a lui Jupiter ar putea, de asemenea, să îți faciliteze adaptarea sau să te repliezi și să-ți asumi responsablitatea pentru o schimbare fizică care înclude, inclusiv, dieta adecvată ție și îmbunătățirea calității vieții. Dezavantajul este că vei fi tentat să îți asumi prea mult deodată și exagerezi lucrurile. Însă este probabil ca în această perioadă să ai mai multe satisfacții la locul de muncă datorită optimismului abordat.

Jupiter va deschide calea pentru creștere prin alianțe personale apropiate sau profesionale. Din cauza asociațiilor, orizonturile tale se vor lărgi. Unii vor fi interesați să te ocupi de anumite lucruri, dar, în egală măsură, vei fi intrigat de ceea ce fac ei. Relațiile te pot introduce într-un domeniu de interes și te pot lega de locuri îndepărtate sau te pot face să călătorești mai mult. Vei găsi noi posibilități pe măsură ce vei avea o perspectivă mai largă și vei începe să vedeți imaginea de ansamblu. Influența expansivă, binevoitoare a lui Jupiter te va încuraja să te cufunzi în scenarii necunoscute, care îți vor extinde înțelegerea. 

Jupiter retrograd este în zodia ta, în casa personalității. Acest aspect astral facilitează în următoarele patru luni descoperirea informațiilor pe care le-ai putea folosi în avantajul tău. Ai încredere în tine și încerci să te dezvolți profesional și nu numai. De asemenea, ar trebui să fii mai atent la ce fel de informații primești și cum poți să le folosești în beneficiul tău.

Saturn intră în 2020, în domiciliul său și foarte aproape de Pluto, în Casa 1. Aș spune că este într-un cadru de spirit mult mai util. Acesta este un aspect mai util decât cel experimentat de mult timp pentru tine. El poate cere să depuneți un flux constant de energie în rețea, eforturi de grup, ierarhie sau cerc social. Găsirea locului tău în lumea exterioară poate fi uneori problematică, dar dacă acceptați că poți stabili treptat niște direcții de urmat, poți crește nivelurilul de afirmare pe măsură ce câștigi treptat credibilitate, competență și fiabilitate. Este momentul pentru a cultiva oamenii, astfel încât dacă ai asociații utile sau influente, te pot ajuta să îți atingi obiectivele. Deci nu este ceea ce știi, ci pe cine știi în această perioadă îndelungată. 

Sprijinul oamenilor puternici va face o schimbare care va fi atât evidentă abia în a doua parte a anului. Adevărurile și pasiunea împărtășite sunt, de asemenea, surse importante de schimbare și de înțelegere. Pe măsură ce anul trece, accentul se schimbă trecând la angajamente, parteneriate și relația intimă. 

Uranus intră în 2020 în primele două grade din Taur, într-un aspect greu cu Pluto din Capricorn, un pătrat care se va destrăma undeva către sfârșitul lunii aprilie și iunie, ca să se refacă în urma retrogradării lui Uranus în septembrie, octombrie și jumătate din decembrie.

Uranus în Casa a 5-a a iubirii și a creativității timp de mai mulți ani, vizează nu doar oportunitățile de a-ți realiza o viață nouă ci și anumite trăsături de comportament și rolul altora în determinarea ta. Ești obișnuit să te vezi jucând doar că jocul se va schimba pe măsură ce te realizezi mai profund cine ești cu adevărat. Deși s-ar putea să nu pară, la momentul respectiv, că este alegerea ta în ce formă poate curge această imagine, dar poate că nu alegi momentul tranztelor care să te ajute și aceasta este partea inconfortabilă. Posibil să se înregistreze progrese scurte, neașteptate, de-a lungul anului.

Legăturile cu trecutul vor fi defalcate în tranzitul de 7 ani a lui Uranus aici. Pot exista mai multe schimbări de cadru în 2020 când Uranus va face varii aspete cu planete și puncte importante din tema natală. De aceea, schimbarea și extinderea poate fi un factor care să îți guverneze deciziile în viața profesional darși în familie și, în general, acest lucru îți este benefic.

Influența retrogradă a lui Uranus asupra ta în 2020 se va releva prin faptul că  întotdeauna ai dorit să ai o viață mai specială, unică și plină de entuziasm, iar acum este momentul potrivit pentru a condimenta lucrurile. Indiferent dacă simți sau nu acest lucru, poți porni într-o aventură uriașă, nu trebuie decât să adaptezi visele la realitatea ta interioară. Poți trăi visul pe care îl ai, așa că privește-ți agenda și vezi cum o poți colora, astfel încât să ai zile mai vesele decât înainte. S-ar putea ca fundația  ta interioară să intre în balans și va trebui să te adaptezi momentului. S-ar putea să te simți ca într-o capcană din când în când, dar acesta este spiritul revolut care facilitează evoluția și faci parte dintr-un proces de creștere semnificativ, chiar dacă uneori poate fi imprevizibil. 

Neptun este în domiciliu, în Pești, în Casa comunicării, Casa a 3-a, prezența sa resimțidu-se la nivelul relațiilor de familie, a modului cum concepi aceste relații și la așteptările pe care le ai de la aceasta. Uneori estompând granițele dintre lucrurile tale și lucrurile lor, poate a existat un element de sacrificiu aici.

Pe parcursul tranzitului, unii dintre voi ar putea fi interesați subit de tărâmurile psihologice sau oculte, de rădăcin și de antecesori, de viața acestora și de vinele pe care va trebui săți le asumi. Îți vei dezvolta intuiția, imaginația sau abilitatea artistică. De asemenea, s-ar putea să îți dezvolți interesul pentru metafizică, pentru călătoriile inter-dimensionale sau să ai experiențe telepatice vis-a-vis de familie. Este posibil să ai vise neașteptate, atât noaptea, cât și ziua. Este posibil să descoperi că ceea ce credeai că ți-a fost destinat ca adevăr absolut este de fapt, o iluzie, poate o iluzie în masă. De aici o oarecare confuzie care te bântuie, dar îndoielile și scepticismul sunt sănătoase, așa că testează teoriile înainte de a decide cum este adevărul pentru tine.

Pluto face și anul acesta legea în semnul tău. Alegerile ar trebui să vină dintr-un loc mai profund. Vei avea o serie de opțiuni noi pe care le vei simți pe parcursul anului următor, în special în primele 6 luni. Și ar trebui să asculți acea partea mai primitivă a cunoașterii tale, urmându-ți instinctul atunci când iei decizii. Pe parcursul anului 2020, vei primi un impuls din ce în ce mai mare pentru a depăși anumite blocaje în relația cu tine dar și cu ceilalți sau vei provoca schimbări în setările profesionale învechite ca să fii mult mai real în ceea ce faci. 

Pluton va exercita presiune asupra ta și asupra nativilor cu Soarele în semnul tău și pe care îl tranzitează mult timp, de aproximativ 16 ani. Momentul anual în care Pluto întâlnește Soarele, este și va fi bogat în revelații, transformări interioare, schimbări semnificative în credințe, atitudini. Pentru cei care sunt mai evoluați spiritual, toate aceste transformări vor părea firești, deoarece sunt deja familiarizați cu valorile spirituale și înțeleg nevoia de a transforma ceva în sine. Cu toate acestea, pentru alții, care sunt mai pragmatici și mai atrași de lucrurile materiale, aceste transformări pot fi dure, greu de efectuat, de înțeles și de gestionat. Așa cum se întâmplă adesea în viață, când nu înțelegem că ne aflăm la o intersecție și că trebuie să ne alegem singuri calea, atunci când nu suntem în armonie cu sufletele noastre și rupem legătura cu divinitatea, se întâmplă mereu evenimente neplăcute care declanșează trezirea spirituală.

Horoscop Minerva 2020 Capricorn Relațional

2020 te găsește în centrul luptei continue pentru a echilibra dragostea și munca, familia și casa. De fapt, te poți simți nelinișit și neapreciat până la jumătatea primăverii, când în sfârșit comunicarea se îmbunătățește și te bucuri de relații mai plăcute și pline de satisfacție.

Oricare ar fi aceste decizii, trebuie să le verifici în listă. Relațiile pe termen lung sunt satisfăcătoare în special în primele trei săptămâni ale anului – este un moment minunat să plecați pe negândite într-o scurtă vacanță. Revi ușor, cu picioarele pe pământ în jurul datei de 21 ianarie, când spiritele încep să se agite.

De Ziua Îndrăgostiților, ești relaxat și reiei legătura cu emoțiile tale cele mai profunde.  Nu îți fie frică să spui ce gândești deoarece cineva pe care îl iubești trebuie să te audă. Onestitatea ta recunoscută, îți servește bine și ajungi în primăvară la fel de blând ca un miel.

În ultima săptămână a lunii martie, s-ar putea să îți pierzi capul după cineva, iar această dragoste nu va fi ușoară.

Nu te grăbi să faci compromisuri în problemele inimii. Când pasiunile vor alerga frenetic, ar trebui să fii ferm măcaar până pe 17 mai altfel nu îți va fi prea moale. S-ar putea să renunți la o relație permanentă, din gelozie, în același timp. 

Păstrează-ți simțul umorului și nu lua nicio decizie până treci de luna iunie. Vara te obligă să analizezi idealurile despre dragoste și familie. Indiferent de concluzia la care ajungi, ai niște credințe profund conservatoare care ar putea avea nevoie de un sfat bun de la cineva cu idei mai liberale. 30 iunie va veni cu surpriză sentimentală care vine la momentul perfect pentru a-ți încălzi inima.

Iulie te aduce în dispoziția pentru auto-îmbunătățire. Nu te gândi la ceva dulce și ușuratec  de-a lungul călătoriei decât dacă sunt semne pentru așa ceva; există un risc ușor să te transformi în altceva. 

Până vei ajunge pe 15 august, vei fi ca nou, la fel și viața ta amoroasă.

Intensitatea se voalează pe măsură ce vremea se răcește când îți regăsești aplombul sentimental și ești gata să faci ușoare compromisuri. Te pot atrage persoane care te provoacă și te încântă intelectual, dar nu ceda din prima și vei fi admirat.

Începând cu 30 octombrie, îi vei atrage pe cei dragi în jurul tău ca o pătură confortabilă. Sfârșitul de lună îți recreează sărbătorile copilăriei, dar asigură-te că adaugi tradițiile iubitei/ului la ale tale. Împodobește-ți casa cu un munte de vâsc.

Horoscop Minerva 2020 Capricorn Profesional

2020 va fi un an dramatic pentru carieră, dar nu vei avea neplăceri prea mari! Cel mai bun moment va fi spre sfârșitul anului, când energiile vor favorabile pentru schimbare, dacă alegi să faci asta sau pentru a avansa, dacă alegi să profiți.

Ultimele zile ale lui 2019 au format o platformă pentru orice nu a funcționat mai devreme în cursul anului, așa că vei continua acest trend excelent pe tot parcursul iernii. Este bine să mai și respiri un pic după 21 ianuarie. Colegii vorbesc în continuare cu optimism realist.

Vei fi fericit din culise în primele trei săptămâni a lui februarie. Intuiția în marketing te poartă în deschidere unor noi programe și îți aduce un pachet salarial convenabil, după 20. 

Până 7 martie, conduci un serviciu sau o direcție. Să știi trebuie să fii la fel de bun ca să faci asta. Până pe 24 martie, trebuie să îți demostrezi valoarea pentru care ești creditat și să îți aperți poziția; chiar și colegii cate te sprijină vor să te vadă mai bine în cea mai mare parte a lunii aprilie.

Avantajele mult așteptate vin pe 20 aprilie când te vei simți suficient de apreciați. Extinde-ți domeniul de acțiune și aplică-ți strategia pe 4 și 5 mai, fără a-ți trăda principiile.

Pe 17 mai arată ce se întâmplă cu persoanele care nu se pot adapta la un mediu în continuă schimbare. 

Trebuie să-ți însușești aceste lecții până pe 21 mai sau după 10 iunie, situația te va depăși. Începând cu 22 iunie, ai sentimente amestecate cu privire la un anume proiect sau membru al echipei.

Iulie va fi o lună incomodă care poate să-ți afecteze sau să-ți îmbunătățească performanța este alegerea ta ce faci. Încearcă să nu reacționezi prea puternic dacă te simți neapreciat sau nerespectat până la sfârșitul lunii.

Cu controlul calității în acțiune, între 10 și 23 august îți este clar că ai făcut ceea ce trebuia să faci.

Distincția dintre mulțime are avantajele sale, în special până pe 2 septembrie, când nimeni nu poate face ceea ce faci tu. Inspiră-i pe cei care te vă văd ca pe un model și începe să dai îndrumări. Pe 23 septembrie începe o luptă cu relațiile de la locul de muncă sau cu clienții, care se va acutiza până la jumătatea lunii octombrie când vei avea satisfacția de a-i urmări pe cei care au încercat să obțină ceva pe nedrept. 

Dar totul este iertat după data de 24 octombrie, când se lansează ultimele două luni ale anului și care într-un fel. îți vor proteja munca. 

Depozitele sau investițiile se blochează într-o afacere pe termen lung până pe 8 noiembrie. Concurența asufă din greu după 11 noiembrie, și asta și dorești. Totuși, vei alerga pentru banii între 22 noiembrie și 10 decembrie.

Cel puțin primești acel bonus de vacanță din 22 decembrie, împreună cu satisfacția unei munci bine făcute. Prptejează-I pe cei dragi alăturându-te în acțiuni care pot avea chiar și caracter caritabil. 

Horoscop Minerva 2020 Capricorn Financiar

2020 aduce în continuare spor în finanțele tale. Vei constata că acestea provin din nou, în mare parte, din relații de muncă și parteneriate de lungă durată sau din aceeași profesie și muncă pe care ai făcut-o până acuma. Alte persoane și influențe externe pot interfera sau pot restricționa tranzacțiile financiare în care te implici.

De asemenea, vin recompense de investiții mici și neașteptate sau în cumpărarea și vânzarea de oportunități pentru a face profit. Este momentul să continui să construiești și să îț mărești activele.

2020 este un an bun pentru femei în ceea ce privește bogăția și afacerile. Poate va apărea o creștere a sursei de venit dintr-un al doilea job și vor câștiga admirație socială.

Șansele de a avea o carieră de succes sunt destul de mari în 2020 pentru nativii acestui semn zodiacal. Veniturile financiare, locul de muncă pentru cei care nu sunt încă angajați și succes pentru nativii care au o carieră politică. Sunt doar câteva dintre efectele pozitive ale acestui an.

Dușmanii vor fi contrariați, deoarece tot ce ai întreprins a creascut brus și rapid aducându-ți în buzunare sume considerabile. Chiar și cei care dacă ești angajat poți avea succes, dar în acelai timp poți avea și unele cheltuieli neașteptate.

Studenții au posibilitatea de a lua note mari în sesiuni, ceea ce îi va face candidați serioși la burse dar vor ajunge și în poziții de vârf în competiții sau atunci când merg la interviuri.

Horoscop Minerva 2020 Capricorn Sănătate

Status quo este cuvântul principal pentru sănătate în acest an. De obicei, celor interesați de starea de bine interioară și de sănătate, 2020 va fi așa cum îți doresc.

Datorită provocărilor care îți vor dezechilibra uneori viața, ar fi înțelept să păstrezi, în continuare, o parte din disciplina de afaceri și de muncă și să te concentrez pe acea energie masată într-un regim de sănătate și practici mai bune în acest an.

Poziția lui Saturn însă poate duce la debutul unor boli sau frecvent, dureri de cap. Femeile trebuie să fie atente la sănătatea lor altfel, vor trebui să cheltuiască destui bani pe tratamente medicale. Acordă atenție dietei și șofează cu atenție.

Sfârșitul anului aduce un portret al viitorului deoare 2020 este un an important care îți va schimba viața și nu va trebui să fii concentrat pe o scurgere de energie, de epuizare sau de resurse în acel moment.

Horoscop Minerva 2020 Capricorn Călătorii

Pentru că mult, atunci când îți iei o vacanță, este nevoie de o călătorie relaxantă și lungă dacă s-ar putea. Pentru ei, este recomandată Insula Paștelui sau Rapa Nui, care este o insulă polineziană din sud-estul Oceanului Pacific, situată în cel mai sud-est al triunghiului polinezian. Un teritoriu special din Chile, anexat în 1888, Insula Paștilor este renumit pentru cele 887 de statui monumentale, numite moai, statui create de primii locuitori ai insulei. Rapa Nui este un patrimoniu mondial UNESCO, cea mai mare parte a insulei fiind declarată Parc Național – Parcul Național Rapa Nui.

Dar dacă nu sunt bani pentru o asemenea excursie, ține cont de Bucovina, de Maramureș,  și de munții noștri, care îți pot oferi lucruri de o frumusețe care te va face să plângi.

Horoscop Minerva 2020 Capricorn Atenționări!

Ești șeful familiei și nu a trecut prea mult timp până când ai realizat asta. Scopul vieții tale este să fii o autoritate, un expert și un lider.

Prin urmare, ești ambițios și agitat atunci când nu atingi aceste ambiții și obiective. În continuu, de la naștere, evoluezi, îmbunătățindu-te încet până vei avea autoritatea sau maniera de a-ți atinge ambiția pentru conducere. Te poți ajuta vorbind și învățând de la oamenii care sunt deja în afaceri.

Obține orice suport poți, de la ei. Ești o persoană care chiar dacă nu știe, poate face afaceri. Creativitatea ta este legată de management, așa că trebuie să te asiguri că obți aceste abilități.

Din cauza acestei ambiții puternice, nu dorești să fii văzut ca fiind slabi sau un om care greșește, motiv pentru care îți vei asuma chiar și în mod reticent, sarcini, riscuri sau lucruri pe care să le experimentezi. Păstrarea Imaginii este importantă pentru tine.

Ești un om serios, prudent și muncitor. Va trebui să înveți să te luminezi dacă poți, deoarece, de multe ori, obosești din obișnuință sau din rutină.

Ești excelent ca autodisciplină, care, dacă există și alți factori care să te susțină, ar trebui să garanteze succesul. Matur pentru vârsta ta, îți iei sarcinile în serios și ești responsabil. 

Dar atenție cum pui problema deoarece poți face oamenii să se simtă vinovați. Pe măsură ce ești dur pentru tine, le reproșezi adesea lor acest lucru. Dacă nu fac ceea ce vrei, poți deveni rece și retras în încercarea de a controla situația.

Întotdeauna vrei să te descurci mai bine. Asumă-ți activități în care poți deveni lider și șef al domeniului respectiv.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top