Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Leu

Horoscop Minerva 2020 Leu. După cum am tot amintit la sfârșitul anului trecut, 2020 va fi pentru Lei un an de cunoaștere și de învățare despre lumea ta interioară, iar majoritatea acțiunilor tale exterioare vor fi orientate către gestionarea responsabilităților și munca ta de a aduce în realitate lucrurile pe care le construiești în timp ce prelucrezi și ajustezi nevoile tale cele mai profunde. Parteneriatele rămân vii și energigee pe tot parcursul anului asigurându-și o creștere uimitoare.

O mare parte din această zonă este mai degrabă în afara controlului tău, dar universul promite ca acea magie cosmică să atingă cele mai fine și mai sensibile trăiri dacă treci de limitele ego-ului și nesiguranței de sine pentru a îmbrățișa ceea ce est, așa cum este și mai mult decât crezi că ar trebui să fie. 

La 1 ianuarie 2020 Mercur este în Capricorn până pe 14 ianuarie, după care va trece în Pești unde va sta destul, datorită retrogradării, în Casa a 5-a a creativității și a iubirii, până pe 9 martie, când, revenit datorită retrogradării în Vărsător, se va opri și o va lua în mers direct pe 9 martie. Energia mercuriană va stimula lumea interioară, analiza lucrurilor făcute pe jumătate sau amânate, pe materiale neterminate, mai ales dacă îți place să scrii, va spori pofta de a ține un jurnal tocmai pentru a analiza la cealaltă retrogradare ce mai este de făcut. Conversațiile, gândurile și corespondența s-ar putea concentra în jurul intereselor financiare, Casa a 5-a este și Casa investițiilor pe termen scurt sau rapid, orice altceva pe care te bazezi pentru a le oferi sau a le împărtăși cu altcineva. Acesta este un moment bun pentru a planifica viitorul și pentru a ajunge la capătul lucrurilor. 

Odată cu retrogradarea din 12 iunie, în semnul Racului și în Casa a 12-a, atenția ta va fi îndreptată spre deslușirea unor informații care își parvin, așa, pe căi oculte, spre călătorii inițiatice, regăsiri metafizice, iar în a doua parte a retrogradării, pe căutarea de soluții. Analizează tot ce ai făcut, de la ultima retrogradare încoace. În sfârșit, cea de-a treia și ultima retrogradare, care se va petrece pe 14 octombrie, în Scorpion și în Casa a 4-a, va viza regândirea felului în care te percepi pe tinse în relația cu familia precum și reorietarea propriului buget pentru a realiza ce îți dorești.

Prima eclipsa de Soare, inelară, se va produce pe 21 iunie, în Rac și în Casa a 12-a. Energia eclipsei va avea impact asupra relațiilor la distanță sau a relațiilor cu instituții solidare, instituții aflate sub incidența recluziunii când poate avea loc căderea unor. O lege care se va emite te va debusola și nu vei știi ce să faci. Eu zic să o iei încet, să gândești următul pas pentru a evita un dezastru.

Cea de a doua eclipsă, de astă dată totală de Soare, va avea loc pe 14 decembrie, în Săgetător, semn cu care tu rezonezi, în Casa a 5-a, casa creativității, a iubiri, a copiilor. Posibil să reanalizezi sau să iei în discuție un plan de dezvoltare pentru următorii ani, dar să fii și alături de copilul care urmează să ți se nască.

Venus va intra în 2020 din Vărsător, în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel. Din 14 ianuarie va trece în Pești, în Casa a 8-a, investițiilor pe termen lung și a banilor proveniți din alte surse decât din muncă proprie. Atenția ta va fi îndreptată la felul cum manipulezi banii altora pentru a-ți face propriile surse de venit dar și la cum, cât și unde să investești. Relațiile te susțin sau faci echipă cu cineva care are o problemă de sănătate cronică. Nu uita că ai mai multe șanse să-ți faci viața mai ușoară la nivelurile de bază și practică. Venus în mișcare retrogradă aparentă prin Casa prietenilor și a susținătorilor, din 12 mai 2020, va aduce un impuls de energie care vă va amplifica dorința de a-ți exprima speranțele și dorința de a te alătura unei cauze pentru care să militezi din convingere. Ba chiar ai putea accepta o provocare, deoarece cineva de la serviciu sau din cercul apropiat de prieteni îți poate atrage atenția.

Marte a intrat în anul 2020, din ultimul grad din Scorpion, În Casa a 4-a ca pe 4 ianuarie să treacă în Săgetător și în Casa a 5-a. Un tranzit rapid activând dinamic zona creativității, a iubirii și a copiilor. Este mai mult decât probabil să te simți legat, afectiv și fizic de o persoană, ca să faci conexiuni noi în ceea ce privește creativitatea. Cum Marte este retrograd în domiciliu și în Casa a 9-a, din septembrie până în noiembrie, poți întâmpina probleme reale în gestionarea constructivă a emoțiilor. Trebuie să înveți cum să nu încerci să îi domini  pe ceilalți și nici să îți afirmi puterea. A fi rezervat este cheia tuturor problemelor tale. Pe măsură ce devii mai rezervat, vei găsi și cheia de rezolvare.

Este un tranzit excelent pentru studiu sau pentru predare ori pentru a-ți dezvolta abilitățile care țin de vorbire, scris sau artă. Vei fi înclinat să fii mai afirmativ și să vorbești atunci când vrei să vorbești despre lucruri normale și nu vei mai trece peste ceilalți, cu ideile și părerile tale. Nu uita, aerul poate deveni mai curat în timp ce te lupți cu alte opinii, dar cel puțin aceasta te ajută să îți limpezești mintea și să îți perfecțioezi propriile idei. Ai grijă atunci când călătorești, deoarece Marte încurajează reacțiile furioase sau pripite. Poate însemna uneori probleme cu echipamentele sau vehiculele de comunicații.

Situat Casa muncii și a nutriției, a rutinei de fiecare zi și a sănătății immediate, în Capricorn, Jupiter sau Marele Benefic îți poate aduce oportunități interesante și tentante de câștig în primele luni ale anului 2020. Cu toate acestea, oricât de favorabilă pare această perspectivă, este recomandat să acționezi cu precauție, să analizezi situația și fără grabă. Fii atent, în special în lunile martie-mai și august-septembrie 2020: aceste perioade sunt foarte dificile pentru tine și cu un nivel ridicat de risc.

Din 12 iunie situația se va datora noilor asociații și prietenii sau unui colectiv cu anumite interese în comun alături de care vei învăța și vei crește. Spiritele înrudite sau cele cu o cauză comună îți vor lumina mintea și lumea în această fază. Programul de lucru sau agenda socială personală, sunt susceptibile să fie aglomerate într-un fel sau altul și va trebui să ai grijă să nu te supraestimezi sau să subestimezi capacitățile sau intențiile altuia. Alături este o arie foarte progresivă, încât cel mai probabil este implicat internetul sau ceva tehnologic de ultimă oră. Pregătește-te să fii uimit și inspirat de idei inovatoare sau echipamente și invenții noi.

Noile asocieri și energia colectivă vor fi esențiale pentru a te putea îndrepta către un obiectiv îndelungat. Această energie ar putea aduce pe cineva care să te îndrume, să te sfătuiască sau pe cineva pe care să-l poți consulta pentru expertizarea anumitor lucruri sau pentru a-ți asuma lucrurile respective. În egală măsură, poți fi tu cel care îi ajută pe ceilalți să avanseze cu noi cunoștințe. Noile idei îți vor aduce bani. Jupiter petrece patru luni în zona rutinei și relațiilor cu colegii de muncă și a nutriției invitându-te să explorezi cu atenție o mulțime de posibilități.

Saturn a intrat într-o strânsă colaborare cu Pluto, în iarnă, ca pe 12 ianuarie, după 33 de ani să fie în conjuncție. Și nu va veni cu mâna goală, ci va aduce noroc, optimism, extindere, veselie dar mai ales, capacitate de muncă. Toate aceste ingrediente perfecte vor face din 2020 un an ideal pentru persoanele născute sub semnul Leului. Saturn este acum împreună și se sprijină reciproc cu Pluto, care tinde să-și armonizeze forțele.

Orice ai tolerat în ceea ce privește amenajarea casa ta, locul printre colegii de muncă sau deciziile de a ține o dietă, va avea acum nevoie de atenția ta, mai ales că trecutul poate năvăli cu forță în prezent și să simți că lipsește ceva din aceste domenii. În caz contrar, s-ar putea să fii blocat în trecut, să ai bagaje emoționale care își restricționează acțiunile sau că ai alte angajamente pe care le resimți ca împovărătoare. Este posibil să fie nevoie de efort pentru a gestiona lucrurile acasă, pe măsură ce construiești un loc nou sau îl îmbunătățești cel pe care îl ai. Rezultatutl va fi că te poți simți extrem de mulțumit cu ceea ce ai obținut și de cum te-ai maturizat emoțional. Acest lucru arată că emoțiile tale sunt intens stimulate și că pot fi  conectate cu mentalul superior sau cu destrămări.

Uranus continuă să fie într-un aspect cu Pluto, care se mai rarefiază în 2020, din ce în ce mai depărtați, ca aspectul să se disipeze ușor, ușor pe parcursul anului. Cu Uranus trecând încet Casa carierei cea mai expansivă casă a temei tale natale, așteaptă-te ca felul tău familiar de a gândi și de a interpreta lumea să se schimbe încet, poate în moduri la care nu te așteptai vreodată. Anumite realizări ar putea fi o revelație pentru tine și ești inspirat și de implicații. Previziunile sugerează că este posibil să fi observat deja că planurile pentru viitor sau anumite aspecte ale vieții tale au luat-o brusc într-o direcție nouă. Pentru unii dintre voi, acest tranzit promite să te ajute să atingi un vis sau o ambiție dorită de multă vreme și care este în așteptare de prea mult timp. Sunt posibile mai multe călătorii sau contacte cu locuri îndepărtate, învățarea unor limbi străine sau câmpuri proaspete de interes intelectual.

De mai mulți ani, Neptun face ca influența sa se simtă în zona relației cu tine însuți, cu banii altora și cu compensările care trebuie făcute, în Casa a 8-a. Este posibil ca alții să se fi dovedit a fi de încredere sau ai fost văzut ca fiind singur în căutările tale. Este posibil să fi existat un aer de incertitudine, de amăgire sau o evitarea fățisă în ceea ce privește virtualii partenerii/partenere sau ai ănvățat să fii mai blând și mai compătimitor cu ceilalți. Cu toate acestea, așa cum s-a derulat, acesta este un domeniu în care s-a cerut mai mult dezinteres sau toleranță ca venind din partea ta. 

Cu această poziție a lui Neptun înseamnă că limitele se pot estompa în jurul resurselor comune, proprietății, a valorilor sau priorităților altuia. Este posibil să fie nevoie să sacrifici o proprietate, un spațiu, bani, timp, energie din cauza nevoilor cuiva. Pe partea de intimitate, această poziție a lui Neptun poate duce la împlinirea mai profundă în dragoste și la găsirea sufletului menit să-ți fie alături, deoarece previziunile pe 2020 arată că poate avea loc o legătură extraordinară între tine și altcineva. S-ar putea, totodată, să te intereseze  dimensiunea cunoașterii care ține de metafizică – mistică, supranaturală, chiar divină. La nivel material, sfatul ar fi să nu lași lucrurile la voia întâmplării în ce privește, o proprietate, bani sau o moștenire și să fii foarte clar în privința obligațiilor morale. 

Forța schimbării pe care o aduce Pluto, în Capricorn până în 2024, înseamnă regenerare la nivelurile cele mai profunde în ceea ce privește forța de muncă, abilitățile de coordonare și sănătate – a ta sau a altuia. Pe parcursul acestui lung tranzit vei da drumul la câteva scenarii vechi legate de munca cotidiaă, de modul în care îți faci treaba sau poate că sunt anumite opțiuni de viață care îți influențează sănătatea. S-ar putea să simți nevoia de a avea mai mult control în aceste domenii. Această energie a renașterii ar putea afecta și situația ta ca angajat sau rutina zilnică, ar putea exista o tensiune în jurul acestei situații și este posibil să dorești să transformi situația existentă, astfel încât să te oglindească mai îndeaproape și ceea ce vrei să obți prin munca ta.

Este posibil să existe o luptă pentru control în aceste domenii și ar trebui să eviți să te concentrezi doar asupra sentimentelor sau opiniilor celor aflați în grijă și care îți oferă un loc de muncă, ci și asupra colegilor de muncă. De asemenea, îți poți folosi mai bine talentele native, dezvoltându-le la un nivel mai înalt în această perioadă îndelungată. 

Nodul nord a petrecut în ultimii doi ani tranzitând semnul Racului, și ca atare a adus în viața ta o acțiune care a zguduit din temelii, în sens literal, concepția despre familie, despre rigori, legi și metafizică, lucruri  care se ascundeau dincolo de puterea ta de înțelegere și care au reorientat forțat lumea ta exterioară. Lucrurile s-au schimbat și s-au schimbat perceptibil.

Acum te simți mult mai bine în ceea ce privește lumea ta și ceea ce proiectezi în acea lume și acțiunile tale au adus o schimbare care te va afecta pe o perioadă lungă de timp. În 2020, Nodul Nord în Rac începe să îți reproșeze visele care au acompaniat schimbarea care a avut loc la exterior. Noile vise le înlocuiesc pe cele vechi. Poți face cea mai puternică mișcare a anului aducând un omagiu energiilor din Casa a 12-a, lucrând liniștit, posibil chiar din spatele scenei pentru a face ca viața să fie cea care trebuie, cu adevărat. Fii un binefăcător modest. Îmbrățișează capacitatea de a face ceva și care face o diferență uriașă față de ceea ce a fost, fără să ai nevoie de recunoașterea a ceea ce ai făcut.

Horoscop Minerva 2020 Leu Relațional

De regulă, începutul unui nou an este, în general, un moment de schimbare, dar deocamdată datele problemei sunt nesigure și va trebui să te mulțumești cu atât. 2020 nu va aduce relații ușoare. Trebuie să fii iubit și apreciat, admirat și respectat și totuși se pare că nimeni nu face asta anul acesta. Vei stabili cu întârziere la întâlniri și angajamente și vei plăti prețul neîncrederii. Până aproape în vară, nu este un moment pentru angajamente pe termen lung.

Dacă ești singur, te temi în mod special de relații noi – s-ar putea să fie de frica unui nou eșec sau poate fi o precauție rezonabilă. Cuplurile, în schimb, până la sfârșitul lunii ianuarie, merg în căutarea de noi emoții. Nu trebuie decât să se asigure că acestea duc la o mai mare apropiere în loc de gelozie. 

Februarie până la mijlocul lunii martie, va fi un act uriaș de echilibrare. Faci o treabă plăcută, un slalom printre șicanele amoroase, dar reintră în joc, clovnul tău interior, și înțelegeți că felul tău de a fi – bun sau rău – are întotdeauna consecințe. Demnitatea ta va cunoaște revenirea în jurul datei de 30 martie, ceea ce te conduce splorarea de noi surse de fericire în loc de răutățile lunilor precedente. În relații, acest lucru duce la cuibărit; prietenii s-ar putea plânge de dispariția ta, dar ești prea ocupat să te îngrijești de locul vostru.

Aprilie te va surprinde că fiind singurul care investește energie în oameni neobișnuiți. Uneori, poșetele de mătase și urechile pâlnie sunt de neconceput, la prima vedere. 

Sfarsitul lunii mai aduce însă dulceața dezmierdării și lumină de peste tot. Ai câștigat, așa că sărbătorește cu stil. Dacă ai făcut burtică de la stat, vine trăirea aceea intensă care te pune pe jar. Îndrăgostiții pot fi pur și simplu amețiți de sentimentele lor intense, în timp ce tu cauți dragoste și nu vrei decât să fii irezistibil.

Între 30 iunie și 14 iulie, ai libertatea să suni persoana care îți placeDacă ești singur, nu ar trebui să te legi neapărat de o relație, explorează aceste interese, independent. Pe 23 iulie un pretext și ești de genul care recurge la așa ceva, face ca farmecele tale să fie privite cu plăcere de către ceilalți. 

Ultimele săptămâni de vară fac să te simți neobișnuit ca stare de spirit. Așteaptă-te la  sprijin din partea celor dragi, dar nu cere perfecțiunea care nu poate fi atinsă.

Septembrie dragostea bate la ușă dar tu o cauți în locuri greșite, iar lucrurile s-ar putea transforma într-o întâlnire neplăcută la începutul lunii octombrie. Relațiile fie vor înțepeni, fie se vor zvârcoli, până la 25 octombrie, în funcție de cât de mult ai investit deja și de cât de în serios ai luat conceptul din rău în mai bine.

Oricare ar fi rezultatele, noiembrie te găsește într-o dispoziție nostalgică și ești gata să mulțumești din toată inima. Pe măsură ce iarna începe în viteză, la fel se va întâmpla și cu  emoțiile tale. Îndreptă-te către ceva mai bun și mai neașteptat și lasă probleme vechi în spate, iar tu mergi mai departe.

Horoscop Minerva 2020 Leu Profesional 

Provocările vor ține în 2020 de domeniul managementului, al coordonării, al direcției și al colaborării. Este un moment de testare. Cel mai probabil nu vei vedea o promoție sau un avans în carieră, dar de data aceasta, construirea unei fundații solide va fi remarcabil până la jumătatea anului.

În ianuarie, urmărește-ți intuiția legată de tendințele din ultimele două luni. Mersul înainte pare să fie imposibil în prima săptămână a Anului Nou, dar nu scrie inerție în politica ta oficială. Alege echipa și aliații după data de 6 ianuarie, deoarece evenimentele vor demara în forță pe 21.

Trebuie să fii gata să o pui în practică atunci când timpul de pregătire expiră. Clienții vor fi impresionați de spontaneitatea cu care acționzi iar proiectele vor intră în faza următoare de lucru pe 21 februarie, singurul lucru de care trebuie să ții cont este. Șeful sau un mentor dau sens ideilor tale până pe 7 martie, așa că începi să asculți.

În perioada 21 martie – 18 aprilie, știi cine îți sunt prietenii și cine te finanțează. Responsabilitatea îi va menține pe toți în priză ca să spun așa. Revizuiește-ți obiectivul misiunii. Pe data de 19 aprilie, așteptările încep să se tensioneze, iar până la 30 trebuie să iei atitudine pentru ceea ce câștigat cu greu. Acesta este de fapt un lucru bun. 

Tratativele cu personaje mai importante se reia imediat după 5 mai. Dezvoltă o înțelegere sănătoasă a situației până la data de 21. 

Respinge propunerile nerealiste după 10 iunie pentru a fi și în  următoarele luni pe pista rapidă. În jurul datei de 22 iunie, vor în actualitate instinctele de la începutul lunii ianuarie, doar că acum, poți folosi fără teamă aceste informații. Dacă refuzi o ofertă mai bună după data de 29, se datorează faptului că vei lucra cu ceea ce ai. Începând cu 23 iulie, cariera ta începe să urce vertiginos.

Noi dovezi susțin teoria animalelor de companie și cu siguranță ai primit mesajul. Dacă alianțele se vând între 10 august și 2 septembrie, aceasta face parte din joc. Weekendul zilei de 30 august, aduce odihnă binevenită după nebunia prin care am trecut. Lucrurile vor fi bune, dar nu la fel; îndreptă-te spre un comitet de susținere sau fă voluntariat pentru a rămâne în joc.

După 23 septembrie, negociază mai degrabă decât să domini. Un compromis pe 14 octombrie, stabilește scena pentru o rambursare binevenită de la un asociat care nu îți este neapărat dator. Pregătește-te proectul pentru recenzii de performanță care vor apărea după 8 noiembrie.

În a doua jumătate a lunii noiembrie este o perioadă de boom pentru afaceri și pentru renașterea relațiilor profesionale. Cel puțin vei știi mai multe despre persoana care decide să îți acorde sprijinul, la începutul lunii decembrie, dar nu o lua personal – sunt doar sărbătorile.

Horoscop Minerva 2020 Leu Financiar

Nevoia naturală de a aluneca printre lucruri și de a te extinde este restricționată de sentimentul de responsabilitate. Acesta va crește până la jumătatea verii, dar nu va fi prea sigur; de aceea, acesta este un moment pentru a face ordine printre finanțele tale.

Previziunile 2020 sunt extrem de favorabile pentru acest semn astrologic în acest an. Din punct de vedere financiar și a afacerilor, se anunță un an norocos, în special în a doua jumătate a anului, după iunie, datorită poziției lui Jupiter.

Pentru femeile Leu care încă nu au un loc de muncă, există mari șanse să găsească un loc de muncă sau să își deschidă propria afacere. Există, de asemenea, șanse mari să-și crească veniturile. Succesul în afaceri și eliminarea obstacolelor din cariera lor sunt doar câteva dintre efectele favorabile determinate de poziția astrelor în acest an.

Cu toate acestea, deoarece poziția lui Saturn este destul de tensionată, trebuie să fi prudent atunci când îți investești banii în prima perioadă a anului 2020. Până în iunie, trebuie să acorzi mai multă atenție aspectului financiar, deoarece vei întâmpina anumite blocaje și obstacole și, de aceea, determinarea și munca sunt necesare pentru a le depăși.

Viitorul tău pe termen lung depinde de el. Vei vedea că în acest an, accentul va cădea pe casă și teren, pe antecesorii care nu i-ai cunoscut, pe familia extinsă în acest an. Dacă vrei să te răsfeți cu adevărat, atunci gândește-te cum să faci renovarea sau redecorarea căminului propriu. Anul acesta este și un moment pentru a investi în viitorul pe termen lung. Dar manevrarea greșită a banilor, datoriile din trecut te ajung din urmă și trebuie să rezolvi și acest aspect anul acesta. 

Horoscop Minerva 2020 Leu Sănătate

Sănătatea ta ar putea fi testată în acest an, chiar dacă ai adoptat un regim de forță și disciplină, apucându-te de exerciții fizice acasă. Este anul în care este bine să investești în echipament de sport și să îl folosești! Unul din  teste se referă la energia de care ai nevoie, la rezistență și la starea de bine pe care ți le aduce. 

Totuși 2020 este un an în care trebuie să fii extrem de atent, cu sănătatea ta. Saturn nu se află într-o poziție favorabilă, motiv pentru care, cin această perspectivă, ar putea deveni o sursă de îngrijorare. Adoptă un stil de viață sănătos pentru a preveni eventualele afecțiuni gastrice și evită consumul de alcool, mai ales dacă conduci.

Vei constata că ești mai preocupat de relații, de lipsa celor semnificative și de carieră, de lipsa de avansare, însă acum este momentul să adaugi și disciplină pe termen lung. Va rezulta nu doar un nivel de maturitate, ci îți va aduce și multe recompense. Vei avea nevoie de sănătate optimă până la mijlocul anului 2020, când lucrurile se vor mai ușura în toate domeniile vieții tale.

Horoscop Minerva 2020 Leu Călătorii

Pentru tine, cea mai bună destinație este Asia de  sud vest, Bali în mod special care este una dintre cele mai mari atracții turistice din întreaga lume, datorită facilităților naturale de tratament și spa, amestecate cu tehnici terapeutice tradiționale indiene sau chineze, combinate cu masajul anti-stres balinez și posibilități de divertisment extrem de diverse.

Horoscop Minerva 2020 Leu Atenționări!

Ești un jucător creativ și iubitor de distracție. Este o pură încântare și bucurie de a-ți fi în preajmă. Te exprimi cu căldură și ești puternic, vital și energic.

Ești deschis și cinstit, așteptând și alți oameni. Ai putere personală, forță de voință, carismă și potențial de conducere.

Este posibil ca oamenii să te privească asemenea unui deschizător de drumuri și să te vadă că pe un model. Focalizează-ți atenția pe care acest. Când ești spontan ești minunat dar și o sursă de divertisment. 

Pentru tine, lumea este o etapă și vei avea ocazi să demosntrezi acest lucru, mai ales, dacă ești personajul principal. Trebuie să fii observat și, dacă nu ești, vei crea scene în care să fii remarcat. 

Răspunzi modest la laude și te simți rău când ești criticat. Ești foarte mândru, în special de performanțele și creațiile tale.

Mândria și vanitatea excesivă sunt adevărate defecte și trebuie să înveți să nu le lași să iasă în evidență. Deoarece ești maiestuos, simți că ar trebui să fii tratat ca un rege.

Și nu în ultimul rând, ești un romantic incurabil și un actor de suflet, cu reacții vii, dramatic și artistic, căci iubirea face ca lumea să întoarcă privirea; ești mândru că iubești. Fii pregătit și pentru niște inimi frânte.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. George

    2019-11-08T09:18:38+02:00 at 9:18

    As dori sa stiu ce apun astrele in zodia berbec 2020

  2. George

    2019-11-08T09:17:47+02:00 at 9:17

    Zodia berbec dragoste si profesional

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top