Connect with us
Mihai Voropchievici destinul în 2020 în funcție de data nașterii. An personal

Știri

Mihai Voropchievici destinul în 2020 în funcție de data nașterii. An personal

Mihai Voropchievici a vorbit despre destinul anului 2020, în fiecare de data nașterii în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. 2020 va fi un an definitoriu, este un an karmic 4. An de construcție, dar și de moarte metaforică. Îngropi tot ce n-a fost bun. Articolul se updatează, dă refresh la 3 minute.

Horoscop 2020 Mihai Voropchievici

Anul 2020 este un cuplu dublu, este o repetiție, forțele sunt mult mai dure, mai puternice. Începem să ne căutam unii pe ceilați și un an de schimbări masive.

Atenția trebuie să fie în toate părțile, mai ales pe zona de sănătate, loc de muncă și cel mai mare semn de întrebare este zona relațiilor. 2020 este an de ruptură totală pentru relațiile care au scârțâit până acum.

Pot veni schimbări majore în casă și pentru asta este nevoie de rezerve. 4 îți dă mereu ceva, dar te și întreabă ce ai de dat. În 2020 nu trebuie peticiti nimic, este un an de temelile și de construcție pentru următorii 5 ani.

Cum se calculează anul personal?

Cifra destinului se calculează în funcție de data de naștere. Anul personal este calculează la fel, doar ca se ia în cosiderare anul în care ne aflăm, respectiv 2020.

Mihai Voropchievici, ca să aflați anul personal pentru 2020 se aduna datele din data de naștere dar cu anul 2020. Exemplu 25 05 2020, rezultă An personal 7. Adica 2+5+0+5+2+0+2+0= 7. Se aduna cele două cifrele până când râmâne una singură.

Vezi cum va fi anul tău personal pe Știritv.ro.

Citește și: Mihai Voropchievici: Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale 2019

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top