Connect with us

Horoscop

Horoscop chinezesc 2018. Ce ne-a pregătit anul Câinelui de pământ și cine sunt cei avantajați

În horoscopul chinezesc, anul 2018 este considerat anul Câinelui de Pământ. Dacă 2017 a fost Anul Cocoșului de Foc și un an puternic, noul an chinezesc va fi un an al evenimentelor.

Va fi un an în care vom descoperi importanța dialogului și solidarității cu ceilalți și în care se va lupta contra lăcomiei, mândriei și ignoranței, principalele surse ale inegalității sociale la nivel planetar, susțin experții în zodiacul chinezesc.

Va fi un an în care mulți vor redescoperi speranța, după ce au avut de suferit din pricina indiferenței sau a neglijării.

Câinele de pământ este un semn masculin, care ne va determina să ne concentrăm mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre.

Conform horoscopului chinezesc este un foarte bun pentru o schimbare a stilului de viață. Dacă ești fumător, a sosit timpul să renunți la acest viciu, dacă ești la un loc de muncă în care te simți nemulțumit, e momentul perfect să cauți altceva.

Cu toate acestea, pe parcursul anului, vom avea scurte perioade de singurătate sau de melancolie, care pot aduce unele neplăceri celor care sunt mai sensibili. Pentru alții, aceste perioade pot duce la amânarea unor proiecte.

Dacă în anul Cocoșului de Foc s-au făcut cheltuieli care nu au fost necesare și a fost o perioadă a abundenței, nu același lucru se poate spune și despre anul Câinelui de Pământ, care îndeamnă la precauție. Excentricitățile vor fi date uitării în acest an, care poate fi unul al austerității și al cumpătării pentru majoritatea.

Banii, ca și succesul, vor fi doar de partea celor care vor știi să comunice cu oamenii și să dea dovadă de generozitate, nu de egoism.

Horoscop chinezesc 2018 – Anul Câinelui de Pământ, un an în care importanța familiei e decisivă

Totodată, conform horoscopului chinezesc, în anul 2018 importanța familiei se va dovedi a fi crucială în realizarea obiectivelor tuturor nativilor din zodiac. Dacă ești singur, nu ar trebui să ai probleme în a găsit pe cineva până la viitorul ajun de an nou chinezesc.

De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că semnul Câinelui, simbol al inteligenței și protecției, poate transforma acest an și într-o perioadă sensibilă, în care nu sunt excluse mișcările de stradă, venite mai ales din partea celora cărora li s-a luat foarte mult. Aceștia vor lupta pentru o schimbare radicală a condițiilor de viață și pentru un viitor mai bun pentru copii.

În încheiere, trebuie să spunem că cei al căror element predominant este pământul în zodiacul chinezesc vor fi mai avantajați în acest an, decât ceilalți. Cu previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte, vom reveni curând cu un nou articol!

Te-ar putea interesa și: Previziunile Oanei Hanganu pentru 2018

Astrele au pregătit un an provocator, în care lumea se va schimba. Sectorul financiar-bancar, lumea politică și marile organizații vor fi cele mai afectate. În plan personal, fiecare zodie va avea „porția sa de noroc”, dar și momente de criză și de provocări care îi vor transforma pe nativi și le vor schimba destinul.

Horoscopul 2018 anunță un an provocator, cu schimbări majore, care vor zgudui lumea, atât la nivel macro, politic, economic și social, cât și la nivel personal, dând calcule și planuri peste cap și schimbând destine.

Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie, se va afla în zodia Scorpion până în noiembrie 2018când se va muta în zodia Săgetător.

În tot acest timp, va accentua interesul general pentru adevăr, dezvăluiri și aflarea secretelor, va „tulbura apele” în zona puterii, dar, în același timp, va „dinamiza” tot ceea ce este legat de sex, senzualitate și bani, aspecte patronate, în astrologia europeană, de Scorpion.

Din noiembrie, Jupiter va avea efecte majore asupra relațiilor și călătoriilor internaționale, dar și asupra învățământului și sectorului spiritual-religios.

În plan personal, Jupiter aflat în Scorpion va aduce noroc zodiilor, dar le va cere să nu rateze oportunitățile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top