Connect with us
Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile pe final de decembrie

Horoscop

Horoscop chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile pe final de decembrie

Anul Șobolanului de lemn este pe final, iar toate semnele zodiacale trag cortina pentru 2020 cu cele mai importante concluzii. Vezi ce invata fiecare din anul care apune si mai ales care sunt surprizele de ultim moment pentru toate semnele.

HOROSCOP CHINEZESC PENTRU FINAL DE AN. Anul Șobolanului de lemn continua sa fie unul destul de bun pentru fiecare semn zodiacal.

Tensiunile nu vor lipsi nici ele, insa, potrivit astrelor, acestea se acumuleaza tocmai pentru a ne cali in fata unor greutati si mai mari.

Pe 19 si 21 decembrie va avea loc ploaia de meteori Tauride. Acest eveniment isi va pune amprenta cu putere asupra Taurilor, Gemenilor si Racilor in casa Dragostei.

Aceste semne zodiacale vor face pasi inainte in privinta relatiei lor de iubire (posibila logodna ori planuri de schimbare a domiciliului comun), iar cei care nu sunt cuplati vor cunoaste persoane speciale in luna decembrie de unde vor trebuie sa aleaga cine se potriveste mai mult cu sufletul lor.

HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU FINAL DE AN. Un alt eveniment astrologic important are loc pe 19 decembrie: Ploaia de meteori Leonide

Evident, Leii sunt cei mai avantajati de acest fenomen. Chinezii sustin ca Leonidele vin cu o forta magnetica, o forta care poate urca Leul pe cele mai inalte culmi sau il poate bulversa definitiv.

Geminidele vor putea fi vazute pe cer in 23 si 24 decembrie noaptea. Gemenii, Fecioarele si Scorpionii vor trai momente de tensiune, insa vor avea castig de cauza in conflictele in care se vor angrena.

In luna decembrie, mai multe semne zodiacale primesc vesti bune in legatura cu destinul lor. Capricornul s-ar putea sa se angajeze in alta parte, pe un salariu mai bun si cu un program de munca mai flexibil, Varsatorul isi face planuri sa se mute in alta tara (planuri care nu vor iesi din prima, dar o veste de la o ruda apropiata ii va da si mai multa speranta).

HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU FINAL DE AN. Nativul nascut in zodia Pesti va primi o veste buna la finalul lunii decembrie. Acesta va capata idei noi de afaceri, oferite in mod gratuit de la oameni cu experienta.

Cat despre Berbeci si Balante, se pare ca finalul de an este unul comun: multe conflicte, foarte multe relatii facute si desfacute si mai ales multa energie (uneori sufocanta) din 23 decembrie.

HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU FINAL DE AN. Balantele si Sagetatorii vor face pace cu oamenii care au gresit fata de ei.

Momentul cel mai bun pentru iertare poate fi ales in oricare din zilele din perioada 19-22 decembrie, atunci cand aceste semne zodiacale sunt mai deschise, mai empatice.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top