Connect with us
Horoscop de weekend 1-2 octombrie 2016. Săgetătorii au probleme cu banii

Horoscop

Horoscop de weekend 1-2 octombrie 2016. Săgetătorii au probleme cu banii

Horoscop de weekend 1-2 octombrie 2016. Previziuni astrologice pentru acest final de săptămână.

Sfârșitul de săptămână este așteptat de toată lumea! Unii vor fi mai norocoși și vor aveam timp pentru a se relaxa, însă alții sunt nevoiți să se ocupe de anumite activități.

Horoscop de weekend 1-2 octombrie 2016

Berbec

Sâmbătă: Veți reuși să încheiați o afacere profitabilă, la care ați visat de foarte mult timp. Cât privește viața amoroasă, încercați să nu mia fiți atât de critic cu persoana iubită.

Duminică: Problemele din viața amoroasă persistă, însă un prieten se va oferi să vă ajute în clarificarea acestor neînțelegeri. E bine să luați în seamă și sfaturile celor din jur.

Taur

Sâmbătă: Veți începe ziua în forță, iar starea de spirit vă ajută să vă puteți concentra asupra lucrurilor pe care le aveți de rezolvat.

Duminică: Vă treziți cu nervi pentru că aveți foarte multe lucruri de făcut atât acasă, cât și la locul de muncă. Încercați să nu vă eliberați pe persoana iubită.

Gemeni

Sâmbătă: Ești bucuros că în sfârșit ai o zi întreagă la dispoziție pe care ți-o poți dedica. Vei reuși să te ocupi de lucruri în gospodărie.

Duminică: Încercați să fiți atenți la tonul pe care îl folosiți. Cei din jur pot interpreta greșit atitudinea și se pot isca mici certuri.

Rac

Sâmbătă: Veți avea parte de discuții serioase cu persoana iubită. Veți primi reproșuri că în ultima vreme vă ocupați mai mult de carieră. Vă sfătuim să vă păstrați calmul!

Duminică: Rezultatele bune la serviciul atrag invidia colegilor. Dacă știi să comunici nu vor exista tensiuni.

Leu

Sâmbătă: O să începeți ziua în forță, pentru că vă pregătiți de o călătorie în interes de serviciu. Veți primi și o veste neașteptată!

Duminică: Încercați să vă sfătuiți și cu partenerul de viață atunci când trebuie să luați decizii importante.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top