Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 10-11 iunie 2017. Daună totală pentru o zodie!

Horoscop de weekend 10-11 iunie 2017. Un sfârșit de săptămână care va aduce revelații pentru unii nativi, în timp ce alții se vor afla puși în fața unor probleme mai delicate.

Daună totală pentru anumite zodii

BERBEC – Sâmbătă: Ai un proiect important în minte, dar deocamdată preferi să păstrezi discreția asupra lui, pentru că simți că mulți ar dori să te oprească din elan.

Duminică: Iți pui propriile sentimente la îndoială, iar asta nu e bine. Iubește fără teamă, fără griji, fără să îți pese de părerea celor din jur.

TAUR – Sâmbătă: Fii pregătit pentru o nouă aventură și dă-i startul cât mai repede, pentru că ești mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Duminică: Opreste-te puțin din iureșul în care te-ai băgat. Nu e vina ta că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, dar nu persista în greșeală.

GEMENI -Sâmbătă: Primești semne de Sus că ești pe calea cea bună. Trebuie să continui să ai încredere în propriile forțe și să lupți pentru bine și pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.

Duminică: Nu vrei și mai multă dramă în viața ta și tocmai de aceea ar trebui să eviți oamenii care se plâng întruna și au doar gânduri negative.

RAC – Sâmbătă: Nu are rost să duci mai departe o suferință care ar fi trebuit demult să se stingă. Spune adio acum acelor emoții ca să ștergi cu buretele starea nefastă care te-a copleșit.

Duminică: E timpul să meditezi și să reflectezi asupra situației crâncene din sufletul tău. Trebuie să iei o decizie radicală, chiar dacă îți este greu.

LEU – Sâmbătă: Nici tu nu mai știi dacă direcția în care te îndrepți este cea bună. Stai puțin, analizează ce faci și ce ai greșit și vei reuși să dai de cap acestei situații mai dificile.

Duminică: Ești foarte atașat de o problemă din trecut și vrei să îți schimbi complet viața. Fă primul pas fără remușcări.

FECIOARĂ – Sâmbătă: Ai făcut pașii necesari pentru a atinge un mare succes. Trebuie doar să pui în practică ce ai învățat până acum și vei face un mare salt în realizarea a ce ți-ai propus.

Duminică: Intâlnești o persoană care face lumină în viața ta. Zâmbește și bucură-te de viață, pentru că viața e cel mai prețios dar!

BALANȚĂ – Sâmbătă: A venit timpul să schimbi macazul, să o iei spre altceva, să-ți iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns.

Duminică: Primești atâtea invitații azi încât nu știi pe care să o alegi. Nu fugi după prea mulți iepuri deodată pentru că nu prinzi niciunul.

SCORPION – Sâmbătă: Îți va fi cerut ajutorul într-o problemă foarte delicată. Ai mare grijă cum judeci situația pentru că de decizia ta va depinde o persoană.

Duminică: Azi simți că ești liber și că nimeni nu îți poate distruge armonia. Profită din plin de cerul senin din viața ta!

SĂGETĂTOR – Sâmbătă: Azi te așezi numai pe tine în prim plan și îți place să fii centrul universului partenerului, dar la celălalt nu te gândești? Nu ar trebui să mai fi egoist în relația de cuplu.

Duminică: Ești la ananghie astăzi și te încearcă o stare de pesimism. Nu te descuraja că vei trece acum printr-o perioadă mai delicată. Ai să vezi că tot răul e spre bine.

CAPRICORN – Sâmbătă: Îți vei găsi un mentor, ca atare stai în preajma sa, atât cât îți permite, și încearcă să furi din zbor orice informație, orice lecție și orice învățătură pe care o va împărtăși.

Duminică: Treci printr-un moment ceva mai delicat și tot ce poți face acum este doar să speri că va fi mai bine. Păstrează-ți credința.

VĂRSĂTOR – Sâmbătă: Ești capabil să te cerți cu toată lumea dacă ideile tale nu sunt acceptate, întrucât ești convins că ai dreptate într-o problemă aprinsă.

CITEȘTE ȘI: Top 4 zodii care iti vor rani inima vara aceasta

CITEȘTE ȘI: Top 3 zodii de femei predispuse să fie ÎNȘELATE

Duminică: Ești într-o pasă bună azi și ajungi la concluzia că singurul mod în care poți face față situațiilor dificile e zâmbind. Ține-o tot așa!

PEȘTI – Sâmbătă: Ai grijă la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru că par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioadă.

Duminică: Te incită ideea că ai întâlnit oamenii de care ai avut nevoie și vrei să îi ajuți la rândul tău. Ai grijă, totuși, să nu exagerezi cu ajutoarele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top