Connect with us
Horoscop de weekend 10 - 11 noiembrie 2018. Zodiile care se vor certa

Horoscop

Horoscop de weekend 10 – 11 noiembrie 2018. Zodiile care se vor certa

Horoscop de weekend 10 – 11 noiembrie 2018. Acest final de săptămână aduce unele neplăceri pentru anumiți nativi.

Iată ce surprize au rezervat astrele:

BERBEC

Sâmbătă: Ia aminte ce ți se spune azi și ascultă-i mai des pe cei mai experimentați, pe cei vârstnici.

Duminică: Reușești să te organizezi ceva mai bine și asta e demn de laudă. Trebuie să te gândești la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine acum.

TAUR

Sâmbătă: Lecțiile pe care le primești azi de la cei mai mici vin să te ajute foarte mult în drumul spre regăsirea ta spirituală.

Duminică: Continuă pe drumul pe care l-ai început cu pași timizi. Este momentul să îți demonstrezi că se poate, că poți ajunge acolo unde vrei.

GEMENI

Sâmbătă: Trebuie să porți niște discuții lămuritoare cu prietenii tăi, pentru că ți se vor face o serie de reproșuri.

Duminică: Ești ca un erou pentru cei din jurul tău și asta te face extrem de mulțumit. De ce să nu ajuți dacă poți?

RAC

Sâmbătă: Ceva te reduce la tăcere deși ai spune atâtea lucruri câte îți sunt pe suflet… Hai, curaj! Te vei elibera și va fi mai bine apoi.

Duminică: Faci din țânțar armăsar și din cauza asta riști să pierzi din nou. Nu mai complica lucrurile inutil.

LEU

Sâmbătă: Ții la independența ta și te simți atât de ofuscat cânt alții pun la îndoială capacitățile tale manageriale.

Duminică: Primești vești bune cu privire la bani, așa că trebuie să îți refaci bugetul.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Chiar dacă este sâmbătă, va veți ocupa ziua la muncă. Și o faceți cu atât de multă pasiune, încât veți rezolva sarcini extrem de importante.

Duminică: Unele probleme medicale, poate chiar o durere de cap, va împiedică să faceți ceea ce plănuiți de la începutul săptămânii. Însă, nu strică să vă odihniți.

Horoscop de weekend 10 – 11 noiembrie 2018

BALANȚA

Sâmbătă: Aveți idei care sunt extrem de apreciate de partenerii de afaceri. Profitați de acest aspect și de faptul că aveți o energie bună.

Duminică: Reușiți să terminați o treabă la care munciți de câteva zile. Ulterior, va vine o altă idee, care nu va fi pe placul familiei.

SCORPION

Sâmbătă: Aveți grijă la tonul pe care îl folosiți în discuțiile cu colaboratorii, pentru că s-ar putea să va coste. Chiar dacă aveți nervi că vă strică ziua de sâmbătă, încercați să vă păstrați calmul.

Duminică: Va veți relaxa aproape toată ziua, iar spre seară veți ieși în oraș cu prietenii și veți reuși să va găsiți echilibrul.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: În ultima vreme va preocupa doar carieră și ați neglijat relația amoroasă, care deja începe să scârțâie. Așadar, încercați să îndreptați lucrurile.

Duminică: Persoana iubită vă va face anumite reproșuri și cel mai bine ar fi să ascultați și să adoptați atitudinea potrivită.

CAPRICORN

Sâmbătă: Aveți o zi grea la serviciu și reușiți să terminați cu brio, spre surprinderea și laudele colegilor.

Duminică: S-ar putea să înțelegeți greșit gesturile unui prieten și să vă certați. Mai bine scăpa de obiceiul de a lua lucrurile personal și mai ales de a le interpreta.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Te trezești fără chef, iar nervii fără motiv pot avea repercusiuni asupra atmosferei din familie. Mai bine găsiți o metodă să vă recăpătați buna dispoziție.

Duminică: Veți petrece o după-amiază relaxantă cu prietenii, la restaurant. Însă, spre seară este posibil să va certați cu persoana iubită.

PEȘTI

Sâmbătă: Fiți foarte atenți la persoanele cu care intrați în contact, pentru că s-ar putea să găsești colaboratorul perfect.

Duminică: Este posibil să primiți o veste proastă și să vi se ceară și ajutorul. Tot din același motiv există probabilitatea să fiți nevoiți să călătoriți.

Citește și: Horoscop săptămânal 12 – 18 noiembrie 2018. Ce zodii au probleme cu sănătatea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top