Connect with us
Horoscop 10-11 septembrie

Horoscop

Horoscop de weekend 10-11 septembrie 2016. Taurii si Racii sunt cuprinsi de monotonie

Horoscop de weekend, 10-11 septembrie 2016. Ce se intampla cu zodiile in acest sfarsit de saptamana!

Weekendul vine cu stari neasteptate de aproape toate zodiile. Fie ca e vorba de probleme legate de serviciu sau cele familiale, veti fi constransi sa faceti alegeri si schimbari radicale.

Horoscop de weekend – Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Sambata: Vei crea tensiuni in jurul tau, pentru ca ai tendinta sa-i critici pe toti cu care vei interactiona. Cel mai bine ar fi sa te temperezi, pentru ca aceasta atitudine iti poate afecta si relatia.

Duminica: Lipsa banilor ar putea deveni un motiv de cearta cu partenerul de viata, pentru ca sunteti nevoiti sa amanati planurile deja facute. Veti primi o vizita neasteptata din partea unei rude.

Taur

Sambata: Faptul ca sunteti nevoit sa mergeti la serviciu desi este sambata va taie cheful de munca si veti fi tentat sa renuntati la un proiect deja inceput. Amintiti-va ca ati depus deja eforturi mari sa ajungeti aici ca sa abandonati in acest stadiu.

Duminica: Monotonia s-a instalat in familie si sunteti singurul care poate schimba ceva. Chiar si initiativa de a face amandoi curatenie sau de a gati un preparat impreuna poate fi un prim pas spre schimbarea in bine.

Citeste si: 4 zodii pe care n-ai cum sa nu le iubesti

Gemeni

Sambata: Lipsa de chef va afecteaza atat relatia cu partenerul cat si cea cu prietenii. In schimb, aveti spor la serviciu si chiar veti fi laudat pentru rezultate. Incercati, totusi, sa schimbati atitudinea.

Duminica: Duminica va revine cheful, insa nu veti reusi sa impacati pe toata lumea. Faptul ca veti sta prea mult in oras cu prietenii ar putea fi un motiv de cearta cu partenerul.

Rac

Sambata: Ati munci, ati avut si rezultate si in sfarsit sefii au observat performantele, motiv pentru care veti fi rasplatit. Insa, nu te culca pe urechea ca esti cel mai bun. Poti mai mult de atat.

Duminica: Pe plan sentimental sunteti constient ca lucrurile nu stau tocmai bine, insa pana acum v-ati complacut in aceasta situatie. Este timpul sa depui efort daca vrei sa-ti salvezi relatia si ai putea incepe cu comunicarea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top