Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 10-12 august 2019. Necazuri pentru unii nativi!

Horoscop de weekend 10-12 august 2019. Astrele vin cu surprize pentru acest weekend al ultimei luni de vară!

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Este momentul să îți faci ordine în gânduri și în viață. Deși complet admirabilă, dorința ta de a pune problemele altora mai presus de ale tale îți poate dăuna pe termen lung.

Duminică: Te așteaptă o săptămână complicată pentru care trebuie să îți încarci bateriile. Umple-ți ziua cu activități plăcute și relaxante.

Taur

Sâmbătă: Ești plin de energie și simți că poți muta munții din loc. Nu ești departe de adevărat pentru că orice faci astăzi îți va reuși pe deplin.

Duminică: Nu îți neglija partenerul de viață și încearcă să nu pui la suflet unele vorbe spuse într-un moment de slăbiciune.

Gemeni

Sâmbătă: Simți că ești pus în fața unei decizii importante și nu ești încă sigur ce să alegi. Ascultă-ți instinctul și urmează-ți inima pentru a lua decizia cea bună.

Duminică: Cei din jur încep să te aprecieze la adevărata ta valoarea și asta nu face decât să te bucure. Ai stat prea mult într-un con de umbră și a venit momentul să strălucești.

09

Rac

Sâmbătă: A sosit vremea să iei o decizie crucială. Chiar dacă mai ai unele îndoieli, în adâncul sufletului știi care este hotărârea corectă.

Duminică: Îți petreci timpul cu o persoană deosebită, care îți readuce pofta de viață. Este exact ceea ce aveai nevoie pentru a te simți pregătit pentru un nou început!

Leu

Sâmbătă: Ai parte de o zi mai complicată și trebuie să îți păstrezi calmul indiferent de provocări. Trebuie să îți măsori cuvintele sau poți avea parte e consecințe neplăcute.

Duminică: Oboseala te face să te simți tensionat și îți e greu să te relaxezi. Încearcă să îți limpezești mintea.

Fecioară

Sâmbătă: Ai o stare de bună dispoziție contagioasă. Ești în centrul atenției oriunde mergi și nu îți displace deloc această postură.

Duminică: Nu ar strica să fii puțin mai prudent și să ai grijă de sănătatea ta. Chiar dacă acum simți că nimic nu te atinge, lucrurile se pot schimba în orice secundă.

Balanță

Sâmbătă: Nu îți vărsa nervii pe oameni nevinovați. Ești foarte ușor iritabil și riști să distrugi relații importante dintr-un capriciu de moment.

Duminică: Trebuie să îți recuperezi ambiția sau nu o să reușești să realizezi nimic din ce ți-ai propus. Încearcă să ieși din starea de letargie în care ai intrat.

Scorpion

Sâmbătă: Urăști să fii criticat, dar astăzi exact de asta ai parte. Nu lăsa opiniile altora să te afecteze prea tare deoarece îți cunoști propria valoare.

Duminică: O ceartă cu un prieten pică în cel mai prost moment posibil. Nu-l privi pe acel prieten cu ură, ci încearcă să temperezi situația apărută.

Săgetător

Sâmbătă: Simți că nimeni nu te apreciază și că toate nenorocirile vieții s-au abătut asupra ta. Nu dispera! E doar o stare proastă de moment.

Duminică: Nu ar trebui să ai o atitudine ostilă față de cei care nu îți împărtășesc punctul de vedere. Nu îți îndepărta prietenii doar pentru că nu sunt de acord cu tine.

Capricorn

Sâmbătă: Ai un chef de muncă fantastic și vei reuși să duc la bun sfârșit orice proiect la care te înhami.

Duminică: Ai tendința să iei unele decizii bazându-te mai mult pe sentimente, fără să le treci prin filtrul rațiunii. Gândește-te de două ori înainte de a acționa.

Vărsător

Sâmbătă: Ai pierdut mult timp și energie încercând să rezolvi problemele celor apropiați. Lasă-i să se descurce singuri și caută activități care îți fac plăcere și ție.

Duminică: Apar unele evenimente care îți cam dau planurile de peste cap. Încearcă să nu te superi foarte tare dacă o rudă ți-a greșit cu ceva.

Pești

Sâmbătă: Ține-te ferm pe poziții și vei avea parte de aprecierea celor din jur. Șansele sunt de partea ta!

Duminică: Să nu te lași copleșit de sentimente negative dacă ceva în care credeai foarte mult nu s-a materializat. Trebuie să mai ai puțină răbdare și vei vedea că totul va fi bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top